KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7611
21.4.21 11:44

@Zetmi kolik ti je? Mně je 31, určitě tu nejsi nejmladší 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 11:46

37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
21.4.21 11:52

@Pavluja pavli a mas vsechna vysetreni? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 11:59

@Pavluja
Kočko, myslím na tebe pořád a pořád pozitivní test… tak pojďme se soustředit dál… máme ještě týden…
Někomu přijde krvácení silný a pro někoho je to jenom špinění, dokud nebudeš mít hladinu HCG a jasnej nákez na UZ, tak víš prd, jak to je!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 12:01

Jinak super fotky v košilkách, alespoň přemýšlím jakou blázninou fotku vytvořím já, abychom se pobavily!!!

Co Josefčík? Počkáš po pondělí? :potlesk:
Xeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 12:03

@Pavluja to že bys šla do důchodu a on by maturoval, neřeš. Nebyla bys jediná a bude a je spousta starších maminek.
Myslíš že se pro to dá udělat ještě něco víc aby to vyšlo? Vyšetření máš všechna? :( Moc mě to mrzí, je to těžké… Chcete to ještě zkoušet? A už máš verdikt od lékaře že to nedopadlo? Hcg klesá pomalu ale pokid klesa a z krve ti to řeknou tak je to jasné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.4.21 12:05

@Zetmi me je taky 26 :) ještě pár týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.4.21 12:06

Holky, tak už ležím a mam své 2 bublinky u sebe. Nakonec jsme se rozhodli tedabpro 2, paradox je, ze jsme měli celkem 3 zmrzlinky a chtěli jsme jít ted do toho naposledy, tak příroda rozhodla za nás a rozmrazení na dnešní KET přežily embrijka 2. Takže tfuj tfuj držte mi palce, ať je to úspěšné jako u vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
21.4.21 12:07

@Lenca.sz
To je dobře!!! A vidíš, jak jsem psala, je dobrý to promyslet, ale tohle bylo prostě znamení, že to máte udělat takhle!!!

Jaká byla barva ponožek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.4.21 12:09

@Tvojeteta nakonec jste mě vyhecovaly a ponožky jsem si vzala modré s lentilkama ale panu doktorovi se víc libily moje maskáčové šaty :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 12:09

@lumr já myslím, že jo. Dělali mi podrobnou imunologii, kdy Mudr. Malíčková (asi kapacita v oboru) řekla, že k otěhotnění imunologa nepotřebuju, byla jsem na hysteroskopii, zda něco nepřekáží v děloze - negativní, genetické vyšetření, trombofilní mutace - negativní, jen mi našli homozygot polymorfismu (gen, co zvyšuje riziko infarktu a mozkovych příhod) a na to mi dali poprvý injekce na ředění krve Clexane. Mám teda malý myom, ale od začatku mi tvrdí, že jeho umístění otěhotnění nijak nevadí. Takže už fakt nevim, co ještě vyšetřovat. :nevim: Přece nemůžu mít takovou smůlu, že všechna embrya z DV i celé darované embryo byli špatný od mladých dárců? 3× jsem otěhotněla a nic. Kdyby to bylo z mých vajíček, tak si řeknu, že to je prostě věkem a problém v mých vajíčkách, ale takhle?
Promiň, jsem se rozepsala, ale hrozně mě to trápí.

Tobě přeju, ať to probíhá výborně, vím, že rizika jsou pořád, ale u tebe to vypadá moc krásně a já věřím, že je to šikovná holčička, která s tebou bude už po celý život :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
21.4.21 12:12

@Lenca.sz no, vidíš, to je znamení :palec: :potlesk: Ať se bubliky hezky zavrtají..jedna nebo dvě, tohle musí vyjít! :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.4.21 12:13

@Tvojeteta chtěla bych vydržet do pondělí :cert: ale… V pondělí ráno už musím být ready nastavena s mozkovnou do práce a připravovat se na poradu.. Nevím jestli bych chtěla být špatná z toho, že to třeba nedopadlo a nemohla bych se soustředit :zed: :pocitac:
Nebo testovat v neděli když budeme celá familie u rodičů.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.4.21 12:13

@Jíňa03 Ja si ponozky beru na pamatku domu - uz mam troje a dalsi uz nepotrebuju ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
21.4.21 12:15

@Pavluja jak už jsem psala kamarádka byla v 46 letech a povedlo se. Má krásného zdravého kluka. Takže šance tu jsou a jsou velké. Nevím jestli měla darovaný, to nám nikdy neřekla. Já mám darovaný vajíčko. Jinak počkej ještě na doktory, vše ještě může klapnout, i když krvacis. Držím pěstě :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí