Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja
Kočko, myslím na tebe pořád a pořád pozitivní test… tak pojďme se soustředit dál… máme ještě týden…
Někomu přijde krvácení silný a pro někoho je to jenom špinění, dokud nebudeš mít hladinu HCG a jasnej nákez na UZ, tak víš prd, jak to je!!! ![]()
Jinak super fotky v košilkách, alespoň přemýšlím jakou blázninou fotku vytvořím já, abychom se pobavily!!!
Co Josefčík? Počkáš po pondělí? ![]()
Xeno?
@Pavluja to že bys šla do důchodu a on by maturoval, neřeš. Nebyla bys jediná a bude a je spousta starších maminek.
Myslíš že se pro to dá udělat ještě něco víc aby to vyšlo? Vyšetření máš všechna?
Moc mě to mrzí, je to těžké… Chcete to ještě zkoušet? A už máš verdikt od lékaře že to nedopadlo? Hcg klesá pomalu ale pokid klesa a z krve ti to řeknou tak je to jasné ![]()
Holky, tak už ležím a mam své 2 bublinky u sebe. Nakonec jsme se rozhodli tedabpro 2, paradox je, ze jsme měli celkem 3 zmrzlinky a chtěli jsme jít ted do toho naposledy, tak příroda rozhodla za nás a rozmrazení na dnešní KET přežily embrijka 2. Takže tfuj tfuj držte mi palce, ať je to úspěšné jako u vás
@Lenca.sz
To je dobře!!! A vidíš, jak jsem psala, je dobrý to promyslet, ale tohle bylo prostě znamení, že to máte udělat takhle!!!
Jaká byla barva ponožek?
@Tvojeteta nakonec jste mě vyhecovaly a ponožky jsem si vzala modré s lentilkama ale panu doktorovi se víc libily moje maskáčové šaty
![]()
@lumr já myslím, že jo. Dělali mi podrobnou imunologii, kdy Mudr. Malíčková (asi kapacita v oboru) řekla, že k otěhotnění imunologa nepotřebuju, byla jsem na hysteroskopii, zda něco nepřekáží v děloze - negativní, genetické vyšetření, trombofilní mutace - negativní, jen mi našli homozygot polymorfismu (gen, co zvyšuje riziko infarktu a mozkovych příhod) a na to mi dali poprvý injekce na ředění krve Clexane. Mám teda malý myom, ale od začatku mi tvrdí, že jeho umístění otěhotnění nijak nevadí. Takže už fakt nevim, co ještě vyšetřovat.
Přece nemůžu mít takovou smůlu, že všechna embrya z DV i celé darované embryo byli špatný od mladých dárců? 3× jsem otěhotněla a nic. Kdyby to bylo z mých vajíček, tak si řeknu, že to je prostě věkem a problém v mých vajíčkách, ale takhle?
Promiň, jsem se rozepsala, ale hrozně mě to trápí.
Tobě přeju, ať to probíhá výborně, vím, že rizika jsou pořád, ale u tebe to vypadá moc krásně a já věřím, že je to šikovná holčička, která s tebou bude už po celý život
![]()
@Lenca.sz no, vidíš, to je znamení
Ať se bubliky hezky zavrtají..jedna nebo dvě, tohle musí vyjít!
![]()
@Tvojeteta chtěla bych vydržet do pondělí
ale… V pondělí ráno už musím být ready nastavena s mozkovnou do práce a připravovat se na poradu.. Nevím jestli bych chtěla být špatná z toho, že to třeba nedopadlo a nemohla bych se soustředit
![]()
Nebo testovat v neděli když budeme celá familie u rodičů.. ![]()
@Jíňa03 Ja si ponozky beru na pamatku domu - uz mam troje a dalsi uz nepotrebuju ☺️️
@Pavluja jak už jsem psala kamarádka byla v 46 letech a povedlo se. Má krásného zdravého kluka. Takže šance tu jsou a jsou velké. Nevím jestli měla darovaný, to nám nikdy neřekla. Já mám darovaný vajíčko. Jinak počkej ještě na doktory, vše ještě může klapnout, i když krvacis. Držím pěstě
![]()