Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky pomoc, dnes jsem 5+0, testy pprad silne pozitivni ale na intimce slabe spineni 🥺 🥺
Ja se zblaznim, co mam delat 🥺 🥺
@Kaari píše: Více
Já to měla taky. Zhruba ve stejnou dobu. Teď už nic. Jsem 5+4. Máš ascorutin? Pokud se by to trošku zintenzivnilo. Říká se, že až 45 % těhotných zaznamená během těhotenství nějaké špinění až krvácení.
@Boo01 nemam, myslis, ze kdyz beru estrofen a amelgen, ze to nebude vadit? Zajedu si ted do lekarny pro nej klidne…. Na kliniku se ted nedovolam 🥺
Ne. Určitě nevadí. Dává se běžně. Mě ho doporučili na klinice přímo. Není na předpis.
Ja jsem brecela u serialu a to mam urcite z toho… boze ja jsem 🐄 ted se tu zblaznim..
To nee.
Jak se embryjko zahnizďuje, tak může narušit žilku. Děloha a čípek jsou taky extra překrvené. Já měla špinění po zavedení Amelgenu. Jestli jsem se nějak tou jeho špičkou poranila nebo to bylo drobné krvácení z dělohy, nevím. Každopádně teď už zavádím strašně opatrně.
@Kaari hlavně se uklidni
ten Ascorutin můžeš brát, ale pokud je to jen slabé zašpinění úplně bych neplašila, také jsem jeden den měla trošku krve po utření, fakt mohla prasknout žilka či se škrábnout při zavádění čípku…
Holky dekuji, tak ja pockam do rana a zavolam na kliniku… Ja se zblaznim 😞 Je to trochu naruzovele, ale hodne slabe, ale mam strasny strach.. Modlim se za bublinku, prosim ji at semnou zustane 🍀 😞
@Kaari držím palce, ať je vše v pořádku
A já věřím, že bude. Posilam objeti ![]()
Ahoj holky, můžu k vám? Jsem 8.den po KET a od včera špinim, dnes zesílilo a bolesti na MS taky. Tuším, že to nedopadlo. Chodím do Gennetu v Praze a zarazilo mě, že jsem měla transfer v řízeném cyklu 21.den. Na délku cyklu se mě nikdo neptal, ale mám ho 25 dní. Netušila jsem ani, že je možné to zkusit v přirozeném cyklu. Mám poslední embryo, tak to budu chtít zkusit. Bude to můj úplně poslední pokus, v létě mi bude 39, mám 10 letého syna. Všem moc držím palce! ![]()
@ifkah Ahoj! Já jsem v pražském Pronatalu. Mně dělali transfer 22. den cyklu, mívám ho tak 27, 28 dní. Ptala jsem se na to opakovaně a prý je to ok. Hledají správný okamžik, byla jsem třikrát na UTZ před samotným transferem a tímto bych se nestresovala. Věřím, že se nad tím někdo zamyslel, i když mi samo taky bylo divné, že mi mají vkládat embryo 5 dní před tím, než to mám dostat. Já jsem dneska 7. den, nešpiním vůbec, ale nepříjemný pocit, že to dostanu, mám taky. Dost intenzivní, který mě nikdy nezklamal. Měla jsem i negativní test, takže asi bohužel. Léky ale beru dál, tak uvidíme, co se stane. Podle CAR mám dělat test až 10. 5. ![]()
Já mám jít na krev v úterý 7.5. Je to na palici, šla jsem do toho zase po delší době a těším se, až si půjdu pro poslední a budu to moct celé ukončit. Mám je tam od roku 2013 a dohromady byl tohle můj 5.transfer. Syna mám z přirozeného početí.
@ifkah to je super, že máš syna
a na palici je to velmi. Držím palce <3 hlavně psychicky je to náročný…
Hlavně klid! To je úplně normální, já jsem byla ve skupince, kde holčina nešpinila, ale šíleně krvácela a hádej co? Ano je stále těhotná a těší se na miminko.
To bude dobré. ![]()