Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonym_kaO Jj, dělala 4 a 5den po Ketu a další 9 den a tam muž byly na obou testíkach duchové
Tak čekám do soboty(12 den)a snad už bude dálnice
![]()
@Anonym_kaO děkuji, na krev nejdu. Protože bych měla testovat az 18teho a v centru už nebudou mají vánoční prázdniny a budou tam až po novém roce tak jsem se domluvila s mim dr. ze mi to zkoukne on abych nemusela čekat až do ledna
@Denny000 tak dej v neděli vědět
já bych to tolik dní od sebe asi nevydržela
já jsem na to strašná, jsme ráda, že ho udělám obden ![]()
@Peťula3443 děkuji. Ještě nezoufej určitě to vyjde držím pěsti
@anonymmyska aha, tak mě když minule vycházela krev na víkend, tak jsem byla 12 nebo 13 den a úplně v pohodě. Ale když na tebe koukne tvůj dr, tak je to taky fajn. Nebo si můžeš skočit jako samovlátce ![]()
@Anonym_kaO ja vůbec nevím jak to naše centrum dělá s tím odběrem krve ale pamatuji si ze ani pri prvním těhotenství mě nezvali na krev ale až za 7 dní od toho termínu kdy jsme si měli dělat testy a byl pozitivní tak nás rovnou objednali na ultrazvuk
Gratuluji potichu všem co mají dálnice nebo duchy a držím palce ať vše pokračuje dobře a na UTZ jsou pak za dlouhych 14 dní srdíčka
Já dnes ráno testla pícha mi u čípku a víc jsem chodila čurat. Mám ducha. Tak snad bude sílit🙏🏻
Holky všem co máte 👻 či dálnice veliká gratulace!!! Já se snažím ještě čekat s testováním. 😊
@anonymmyska aha, tak to jo. U nás jde vždy 14dní po transferu na krev a ráno predtim udělat test. Když je pozitivni, tak utz 3tydny po krvi.
@Denny000 testuju uz 3 dny po sobe. Je videt, ze klesa hcg z Ovitrelle (injekce 6.12. rano). Dnes opet o neco slabsi duch, foto nemam. Doufam, ze to zacne silit, ale kdyz tak ctu jak maji holky 10 den uz pekne carky a Ovitrelle uz nepichaly…
@Osssisss moc gratuluji
já jak vidím ty pozitivni testy, tak by si ho nejradši už udelala taky ![]()
@Anonym_kaO ještě to je pididušík. Tak snad bude sílit. Měla jsem vydržet do toho 10. dne🙈 ☺️️Ty jsi měla u syna 8. den už jasnou dálnici?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.