Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 já chápu.. každé procento se počítá
už pro ten pocit, že člověk doopravdy udělal maximum
@Betqas presne tak. Uz jen pro ten pocit. Tento ket budu mit i prednison na vlastni zadost. Doktor mi sice rekl ze je prokazane ze to nefunguje ale ja mu rekla ze to chci proste zkusit uz jen pro ten pocit ze sem udelala vse co sem mohla. Chtela sem i clexan ale ten mi nedoporucil ze pry nemam zvysene teombocyty a ze bych kvuli tomu mohla krvacet a vyplavit embryo.
@Laura100 u nas v caru stoji 4000. Je to v kazdem caru jine.
@Renata1991 ten clexane chci a taky chci intralipidy.. to mi tu poradila taky jedna holčina
je to na imunologii…
tohle vyjde, neboj
dobrou noc
@Renata1991 genetika nám vyšla ok i naše i emnria, je to záhada proč něco nefunguje že ![]()
@Betqas ja clexan nakonec mit nebudu. Dala sem na doporuceni doktora s tim krvacenim. Jj taky mi to tu jedna holcina poradila. Tento ket do toho proste dam uplne vse co je mozne a budu se modlit. A navic budu dobre naladena od vas vsech protoze vy uz budete mit // kdyz ja pujdu na ket.
@Laura100 no to mi povidej. My oba s partnerem genetika suprova, embrya sme meli 3 uplne zdrava a 2 transfery nevysly. Na zadnou pricinu neprisli ani na hysteroskopii. Imunologii mam v poradku. Proste to asi nebylo to spravne embryo. Porad priteli rikam ze proste cekam na tu svou vytouzenou holcicku. Pri prvnim ketu mi zavadeli chlapecka u toho 2.to nevim jelikoz sem si to nenechala rict.
Tajne100@email.cz
Pošlete jména pokud chcete, zítra zkusím dohledat na fb a vytvořit skupinku ![]()
@Renata1991 vy jste dopředu věděli co to bude? To nám ani nenabídli ![]()
@Renata1991 vy jste dopředu věděli co to bude? To nám ani nenabídli ![]()
@Laura100 me se doktor zeptal jestli to chci vedet ale ja to videla v papirech napsane takze sem rekla ze ano. Ja vim pohlavi vsech embryi ktera tam mame. Kdyz nam ukazoval ten geneticky rozbor tak tam jsou napsana i pohlavi.
@Renata1991 píše:
@Laura100 no to mi povidej. My oba s partnerem genetika suprova, embrya sme meli 3 uplne zdrava a 2 transfery nevysly. Na zadnou pricinu neprisli ani na hysteroskopii. Imunologii mam v poradku. Proste to asi nebylo to spravne embryo. Porad priteli rikam ze proste cekam na tu svou vytouzenou holcicku. Pri prvnim ketu mi zavadeli chlapecka u toho 2.to nevim jelikoz sem si to nenechala rict.
Si jako já.. vše ok. 5aa embrya.. A stejně nic 😯
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.