Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chtela bych poprosit o radu zkusenejsi ![]()
Na internetu jsem nasla krasnou zimni bundu. Na jedne strance, kde stoji asi 3600 Kc, meli napsane, cituji: „Našli jste produkt někde levněji? Snažíme se o ty nejnižší možné ceny, pokud jste však našli u konkurence lepší nabídku, neváhejte nás kontaktovat a my Vás za tuto detektivní práci odměníme nabídkou ještě lepší!“. Na jine strance jsem nasla bundu za 2943 Kc, proto jsem napsala pánovi z prvnich webovek, ze pokud je jeho tvrzeni na strankach cestne, nabidne mi lepsi cenu. Jeste se mi neozval, nejspis se mu to nelibi, ale ja po nem chci jem to, co sam nabizi. Neni to neco jako klamani zakaznika?
Dekuji moc za vsechny nazory ![]()
Kdy jsi mu psala? Odpověď by měla přijít do 2 pracovních dnů. A ano, měl by dostát tomu, co sám nabízí.
Vsechny tyhle prohlaseni mivaji nekde pravnicky dodatek o nevymahatelnosti (coz plne chapu), takze to bude jen na prodejci, jak se k tomu postavi.
@Kirbisek Psala jsem mu v patek a ani necekam, ze by mi hned v patek odepsal. Davam mu cas do zitra. Jen jsem se chtela poradit, abych vedela, jestli jsem v pravu poslat mu rozhorceny mail.
@Ali-Ali Ten dodatek muzu nekde najit? Myslim, jestli ma prodejce napriklad povinnost to vyvesit na webovkach a tak.
Jinak moc dekuji oboum za rady ![]()
@Misulee02
spis myslim, ze bude nekdo obecne v obchodnich podminkach uvedeno, ze akcni nabidky a specialni slevy/podminky nejsou pravne vymahatelne.
pokud ti ani neodpovi, tak mu rozhorceny email klidne napis. protoze ferovy pristup to neni. ale vic s tim asi nenadelas. kup levnejsi budnu a mas to ![]()
@Misulee02 : a proč si ji rovnou neobjednas z té levnější stránky, než se dohadovat s někým o ceně ![]()
@myskalucka píše:
@Misulee02 : a proč si ji rovnou neobjednas z té levnější stránky, než se dohadovat s někým o ceně
To me taky napadlo, protoze kdyz ji ma dat nabidku ‚jeste lepsi‘ tak to ji taky muze nabidnout 2942,99 kdyz konkurence to ma za 2943 ![]()
@hani28 : přesně, dá ji cenu o korunu levnější, ale postovne bude třeba dražší, tak ji to vyjde třeba ještě dráž
, no ale uhandlovala lepší cenu ![]()
Pokud to nevyjde, tak si to urcite objednam z te levnejsi strany
Jen jsem to chtela zkusit, jeste studuju a brigada za 50 Kc na hodinu mi moc nevynese tak jsem doufala, ze bych treba neco usetrila. Dve nebo tri stovky, ale popravde s tim stejne moc nepocitam. Chtela jsem po vzoru meho pritele, ktery vyhada vsechno, taky zkusit, jestli se mi to povede. ![]()
Vsak zkus, ale kdyz uz je tam rozdil pres 600 tak asi nesnizi cenu o dalsich par set, spis o par korun, pokud vubec…
Já takhle kdysi kupovala chůvičku. Taky nabízeli, že UDĚLAJÍ VŠE pro to, aby byli nejlevnější. Našla jsem ji jinde asi za půlku. Z původního eshopu mi napsali, že bohužel tak nízkou cenu nabídnout nemohou.
Tak jsem koupila v tom druhém a bylo to vyřešeno ![]()
@myskalucka píše:
@hani28 : přesně, dá ji cenu o korunu levnější, ale postovne bude třeba dražší, tak ji to vyjde třeba ještě dráž, no ale uhandlovala lepší cenu
neda ji postovne 650 kC SNAD ![]()