Klára Pollertová - Trojanová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
11.11.11 22:02

Nejde mi to pustit, me asi je…, co tam bylo? jsem baba zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.11 22:07
kozisek píše:
asha píše:
Lucink-a píše:
No jasně, na stránkách český televize se dohledáte ke 13. komnatě, dávaj to tam někdy po tom, co to bylo odvysílané v televizi.
No ja bych chtela odkazek :oops: :kytka: Jestli mas po ruce. Ja na ty stranky vubec nechodim a kdyz, desne dlouho to hledam.
http://tv.seznam.cz/hledej?… opakují to i v televizi :wink: taky jsem čuměla jako puk, ale to je život, nikdo ho nemá jednoduchý 8-)

Diky! Ja uz to teda nasla a jen precetla, stacilo mi to :) TV nemame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
11.11.11 22:09

Dívala jsem se,fotbal jsem rezolutně odmítla :mrgreen: :mrgreen: Moc se mi líbilo,jak to podala.A je to teda něco.Je dobrá,že to takhle zvládla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
11.11.11 22:15

Viděla jsem to, hrozná nemoc… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
11.11.11 22:17

Jo, úžasný. Trojan je nejen sympaťák, ale skutečně charakterní člověk, to právě tyto situace prověří dostatečně. Čtvrté dítě jim moc přeju, našla jsem že to nějaký bulvár odhalil koncem září, že je cca ve 4. měsíci, čili někdy na jaře, ne?
Každopádně to byl přímo edukační kurz o depresi. :potlesk: Jak hodně lidí vůbec netuší, co skutečná deprese je, hrozně se mi líbilo přirovnání toho psychiatra, že je pravděpodobnější rozchodit zlomeninu než depresi. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4691
11.11.11 22:24
asha píše:No ja bych chtela odkazek :oops: :kytka: Jestli mas po ruce. Ja na ty stranky vubec nechodim a kdyz, desne dlouho to hledam.

Tady to je :wink:
http://www.ceskatelevize.cz/…-13-komnata/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.11.11 22:36
Betty03 píše:
Jo, úžasný. Trojan je nejen sympaťák, ale skutečně charakterní člověk, to právě tyto situace prověří dostatečně. Čtvrté dítě jim moc přeju, našla jsem že to nějaký bulvár odhalil koncem září, že je cca ve 4. měsíci, čili někdy na jaře, ne?
Každopádně to byl přímo edukační kurz o depresi. :potlesk: Jak hodně lidí vůbec netuší, co skutečná deprese je, hrozně se mi líbilo přirovnání toho psychiatra, že je pravděpodobnější rozchodit zlomeninu než depresi. :potlesk: :potlesk:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
11.11.11 22:37

Taky jsem to viděla, bylo to zajímavé a hlavně, že se z toho už vyhrabala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.11.11 22:39

Bylo to velice zajímavé, dozvěděla jsem se věci, které jsem o depresi vůbec netušila a klobouk dolů před oběma! A Trojan je teda fakt úžasný chlap!! :kytka: :kytka: Moc jim přeju čtvrté miminečko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
11.11.11 22:40

U nás též fotbálek :-? :lol: ,ale jdu kouknou na odkaz :palec:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
11.11.11 22:42
MarinkaCu píše:
Bylo to velice zajímavé, dozvěděla jsem se věci, které jsem o depresi vůbec netušila a klobouk dolů před oběma! A Trojan je teda fakt úžasný chlap!! :kytka: :kytka: Moc jim přeju čtvrté miminečko :srdce:

Trojana jako herce miluju,ty jeho ksichty,to je masakr co se nedá napodobit :-)

• Citovat
  • Upravit
50166
11.11.11 22:44
dada1511 píše:
U nás též fotbálek :-? :lol: ,ale jdu kouknou na odkaz :palec:

U nás taky běžel fotbal :cert: ale naštěstí na druhé TV, tak jsem čuměla v ložnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.11.11 23:00

a coze se to hraje za fotbal? jsem doma dnes bez chlapa a slysim jenom obcas rev z okolnich bytu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.11.11 23:00

Nevidela jsem to, ale uz drive jsem to o ni cetla.Ty deprese dokazou cloveka uplne znicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.11.11 23:01
hranika píše:
a coze se to hraje za fotbal? jsem doma dnes bez chlapa a slysim jenom obcas rev z okolnich bytu :zed:

Cesko - Cerna Hora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová