Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejde mi to pustit, me asi je…, co tam bylo? jsem baba zvedava
kozisek píše:asha píše:http://tv.seznam.cz/hledej?… opakují to i v televiziLucink-a píše:No ja bych chtela odkazek
No jasně, na stránkách český televize se dohledáte ke 13. komnatě, dávaj to tam někdy po tom, co to bylo odvysílané v televizi.![]()
Jestli mas po ruce. Ja na ty stranky vubec nechodim a kdyz, desne dlouho to hledam.
taky jsem čuměla jako puk, ale to je život, nikdo ho nemá jednoduchý
Diky! Ja uz to teda nasla a jen precetla, stacilo mi to
TV nemame ![]()
Dívala jsem se,fotbal jsem rezolutně odmítla
Moc se mi líbilo,jak to podala.A je to teda něco.Je dobrá,že to takhle zvládla ![]()
Jo, úžasný. Trojan je nejen sympaťák, ale skutečně charakterní člověk, to právě tyto situace prověří dostatečně. Čtvrté dítě jim moc přeju, našla jsem že to nějaký bulvár odhalil koncem září, že je cca ve 4. měsíci, čili někdy na jaře, ne?
Každopádně to byl přímo edukační kurz o depresi.
Jak hodně lidí vůbec netuší, co skutečná deprese je, hrozně se mi líbilo přirovnání toho psychiatra, že je pravděpodobnější rozchodit zlomeninu než depresi.
![]()
asha píše:No ja bych chtela odkazek![]()
Jestli mas po ruce. Ja na ty stranky vubec nechodim a kdyz, desne dlouho to hledam.
Tady to je ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…-13-komnata/
Betty03 píše:
Jo, úžasný. Trojan je nejen sympaťák, ale skutečně charakterní člověk, to právě tyto situace prověří dostatečně. Čtvrté dítě jim moc přeju, našla jsem že to nějaký bulvár odhalil koncem září, že je cca ve 4. měsíci, čili někdy na jaře, ne?
Každopádně to byl přímo edukační kurz o depresi.Jak hodně lidí vůbec netuší, co skutečná deprese je, hrozně se mi líbilo přirovnání toho psychiatra, že je pravděpodobnější rozchodit zlomeninu než depresi.
![]()
Taky jsem to viděla, bylo to zajímavé a hlavně, že se z toho už vyhrabala.
Bylo to velice zajímavé, dozvěděla jsem se věci, které jsem o depresi vůbec netušila a klobouk dolů před oběma! A Trojan je teda fakt úžasný chlap!!
Moc jim přeju čtvrté miminečko ![]()
MarinkaCu píše:
Bylo to velice zajímavé, dozvěděla jsem se věci, které jsem o depresi vůbec netušila a klobouk dolů před oběma! A Trojan je teda fakt úžasný chlap!!![]()
Moc jim přeju čtvrté miminečko
Trojana jako herce miluju,ty jeho ksichty,to je masakr co se nedá napodobit ![]()
dada1511 píše:
U nás též fotbálek![]()
,ale jdu kouknou na odkaz
U nás taky běžel fotbal
ale naštěstí na druhé TV, tak jsem čuměla v ložnici ![]()
a coze se to hraje za fotbal? jsem doma dnes bez chlapa a slysim jenom obcas rev z okolnich bytu ![]()
Nevidela jsem to, ale uz drive jsem to o ni cetla.Ty deprese dokazou cloveka uplne znicit.
hranika píše:
a coze se to hraje za fotbal? jsem doma dnes bez chlapa a slysim jenom obcas rev z okolnich bytu
Cesko - Cerna Hora