Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jojo, to jsem si taky říkala. Já, když jsem asi dva měsíce chodila s dnes již současným partnerem, tak se mě sestřenka zeptala: Už před sebou krkáte a prdíte? Já jí odpověděla, že krkáme, ale neprdíme. Ona mi odpověděla: „až si před sebou prdnete, tak se můžete vzít“ ![]()
Vzpomínám na pokyn PA tlačit jak při velké. Vždycky zavelela „kakáme“
Ani si nechci představovat, co všechno vyšlo
Ale v tu chvíli je ti to fakt jedno. Ale chápu obavy, na tohle jsem strašná stydlivka.
PA na predporodnim kurzu nás upozornila že klystyr neznamená ze, 100% nedtane nehoda, klystyr je jen do části strev…
Ale třeba já ani klášter nestihla a nehoda se nestala. Neboj partner bude u hlavy a navíc v tu chvíli ti bude zrovna todle šumák ![]()
@Tichošlápek a jak to děláte, když si potřebujete ulevit? A co v noci, to si do kaďáku nacpete zátku? Vždyť je to lidský proboha.
@elena.78 odejdeme do jiné místnosti. Ložnice máme oddělené. Lidské možná, ale taky neslušné. Jako lidi se umíme naštěstí ovládat
Bude ti to jedno
každopádně vyprázdněná jsem byla dost, ale tlačila jsem hodinu vkuse a něco ze mě ještě vyšlo, ale malinko, rozhodne se na mě nikdo znechucene nedival
klid…
Já měla u obou porodů klistýr a vím, že u jednoho taky ještě něco uniklo, ale PA mě pochválila, že to je to správný tlačení, otřela mě, pohoda, jelo se dál, za chvíli bylo mimčo venku ![]()
Pravdepodobne neco z tebe vyjde ale porod tak strasne boli ze me bylo jedno I kdyby unikl vsechen obsah strev… na tohle si opravdu ani nevzpomenes az to prijde
@Tichošlápek no tak to je masakr.. Neslušné je, když si ulevím mezi cizími lidmi, ale doma?
wc máte taky každý své? ![]()
@Tichošlápek ano. Tak, jak se spolu milujeme, známe svá těla do poslední zatáčky, známe své pachy, tekutiny, tak před sebou i prdíme. Je to celé otázka důvěry mezi lidmi, když spolu žijeme tak i sdílíme. Nejen prdy. I nemoci, handicapy, prostě vše. Zkus si domyslet. Patrnerství není jen o vystajlovaném páru. ![]()
@Tichošlápek píše:
@elena.78 odejdeme do jiné místnosti. Ložnice máme oddělené. Lidské možná, ale taky neslušné. Jako lidi se umíme naštěstí ovládat
Proboha kolik vám je?
Klystýr jsem měla u obou porodů a z tohoto hlediska bylo vše v cajku. Ale porod je obecně velmi nečistá/nechutná (kdo jak chce) záležitost, ale lidská. Růžová čistá miminka z čisté maminky, která u toho dvakrát sexy zasténá, lezou jen ve filmech
. Zdravé miminko ti po porodu dá na vše zapomenout, tak je to na světě zařízeno.
@Tichošlápek píše:
Vidíš a spoustu lidí usíná v objetí a oddělené ložnice by nechtělo ![]()