Klistýr při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
8.5.19 12:13

@berry4

:lol: :palec: jojo, to jsem si taky říkala. Já, když jsem asi dva měsíce chodila s dnes již současným partnerem, tak se mě sestřenka zeptala: Už před sebou krkáte a prdíte? Já jí odpověděla, že krkáme, ale neprdíme. Ona mi odpověděla: „až si před sebou prdnete, tak se můžete vzít“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 12:13

Vzpomínám na pokyn PA tlačit jak při velké. Vždycky zavelela „kakáme“ :) Ani si nechci představovat, co všechno vyšlo :mrgreen: Ale v tu chvíli je ti to fakt jedno. Ale chápu obavy, na tohle jsem strašná stydlivka.

• Citovat
  • Upravit
1003
8.5.19 12:15

PA na predporodnim kurzu nás upozornila že klystyr neznamená ze, 100% nedtane nehoda, klystyr je jen do části strev…
Ale třeba já ani klášter nestihla a nehoda se nestala. Neboj partner bude u hlavy a navíc v tu chvíli ti bude zrovna todle šumák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
8.5.19 12:16

@Tichošlápek a jak to děláte, když si potřebujete ulevit? A co v noci, to si do kaďáku nacpete zátku? Vždyť je to lidský proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.5.19 12:17

@elena.78 odejdeme do jiné místnosti. Ložnice máme oddělené. Lidské možná, ale taky neslušné. Jako lidi se umíme naštěstí ovládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.19 12:22

@berry4 My před sebou s manželem taky neprdíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.5.19 12:22

Bude ti to jedno :) každopádně vyprázdněná jsem byla dost, ale tlačila jsem hodinu vkuse a něco ze mě ještě vyšlo, ale malinko, rozhodne se na mě nikdo znechucene nedival :) klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
8.5.19 12:23

Já měla u obou porodů klistýr a vím, že u jednoho taky ještě něco uniklo, ale PA mě pochválila, že to je to správný tlačení, otřela mě, pohoda, jelo se dál, za chvíli bylo mimčo venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
8.5.19 12:25

Pravdepodobne neco z tebe vyjde ale porod tak strasne boli ze me bylo jedno I kdyby unikl vsechen obsah strev… na tohle si opravdu ani nevzpomenes az to prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
8.5.19 12:26

@Tichošlápek no tak to je masakr.. Neslušné je, když si ulevím mezi cizími lidmi, ale doma? 8o wc máte taky každý své? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.5.19 12:29

@Tichošlápek ano. Tak, jak se spolu milujeme, známe svá těla do poslední zatáčky, známe své pachy, tekutiny, tak před sebou i prdíme. Je to celé otázka důvěry mezi lidmi, když spolu žijeme tak i sdílíme. Nejen prdy. I nemoci, handicapy, prostě vše. Zkus si domyslet. Patrnerství není jen o vystajlovaném páru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.5.19 12:30
@Tichošlápek píše:
@elena.78 odejdeme do jiné místnosti. Ložnice máme oddělené. Lidské možná, ale taky neslušné. Jako lidi se umíme naštěstí ovládat

Proboha kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14998
8.5.19 12:32

Klystýr jsem měla u obou porodů a z tohoto hlediska bylo vše v cajku. Ale porod je obecně velmi nečistá/nechutná (kdo jak chce) záležitost, ale lidská. Růžová čistá miminka z čisté maminky, která u toho dvakrát sexy zasténá, lezou jen ve filmech :D. Zdravé miminko ti po porodu dá na vše zapomenout, tak je to na světě zařízeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14998
8.5.19 12:33
@Tichošlápek píše:

Vidíš a spoustu lidí usíná v objetí a oddělené ložnice by nechtělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.5.19 12:33

@elena.78 @berry4 holky to je zbytečné, vnímáme to každá jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...