Klistýr při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
8.5.19 12:34

Já ho v sobě neudržela, měla jsem kontrakce co 3 minuty :roll: při porodu jsem tlačila a neprdela a o nehodě nevím… Popravdě nevím ani kolik krve nic. To se děje někde daleko metr a půl dole, kam není vidět takže :nevim: a to prdeni by přes můj řev asi slyšet nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141

My před sebou taky neprdime, jako je to lidské, ale proč to dělat? Není to zrovna příjemné tomu druhému :nevim: to není o důvěře, ale o tom že i v partnerství si člověk chce zachovat něco osobního a nějakou důstojnost :D to je asi stejné, jakože nejdu na WC s otevřenýma dverma, že nemavam chlapovi před obličejem vlozkama, pouzitejma kapesníkama atak. Ale u toho porodu by mi to bylo v tu chvíli jedno to je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451

Holky, jen poupravím, co tu zaznělo..To, že je partner u hlavy neznamená, že tam dolů nevidí ;-) Muž tak stál 3× a vždycky měl slušný přehled..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.5.19 12:36
@Lada84 píše:
Holky, jen poupravím, co tu zaznělo..To, že je partner u hlavy neznamená, že tam dolů nevidí ;-) Muž tak stál 3× a vždycky měl slušný přehled..

No můj seděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.19 12:38

Tak já klistyr neměla ani u jednoho první o půl dvanácté v noci příjezd do porodky o půl jedné ráno se narodil takže asi mě nechali tek bez klistyru. a druhý ten šel vyvolávanym porodem a klistr jsem odmítla nechtěla jsem ho a zvládlo se to raz dva taky ale jestli že mě něco vyjelo to nevím ale doktor i asistentky se chovaly mile :oops: :mrgreen: jinak taky před sebou s manželem neprdime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 12:42

Rodila jsem 2×, ani jednou se klystyr nestihl Teda… A žádná nehoda.. ani s prdenim a to obvykle bývám nafoukla jak balon

• Citovat
  • Upravit
13837

Hele, u prvního jsem ho měla a bylo to ok. U druhého se nestihl a v pohodě, žádná nehoda (a to jsem 3 dny nebyla na velké). A jak tu padlo, v tu chvíli mi bylo fuk, jestli ze mne něco vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15004
@Kriss Tina píše:
My před sebou taky neprdime, jako je to lidské, ale proč to dělat? Není to zrovna příjemné tomu druhému :nevim: to není o důvěře, ale o tom že i v partnerství si člověk chce zachovat něco osobního a nějakou důstojnost :D to je asi stejné, jakože nejdu na WC s otevřenýma dverma, že nemavam chlapovi před obličejem vlozkama, pouzitejma kapesníkama atak. Ale u toho porodu by mi to bylo v tu chvíli jedno to je pravda…

To nemyslíš vážně? :roll: Za prvé toto srovnávat a za druhé neznám nikoho, kdo by schválně před druhým prděl. Ale když se stane, tak se stane, ty by ses možná rozvedla, ale v životě jsou situace, kdy člověk se třeba při nemoci poblije a partner to uklidí. I taková manželství jsou. Vy jemné květinové víly, co si myslíte, že svět je pouze vůně kytek, motýli a jednorožci, tak pánbů s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.5.19 12:44

Můj muž byl ten, co se porodu bál, ale nakonec to byl ten, co mi pomohl tam, kde jako partner byl jako opravdu partner. Díky sedativům jsem byla před koncem nepoužitelná, sám od sebe mi měnil vložky, takže netřeba popisovat, byl se mnou na wc, protože jsem potřebovala oporu. Byl se mnou ve všech situacích, viděl příchod své dcery in natur, ničeho nelituje. Byl ve chvíli zrození své dcery, viděl, o čem to je. O to víc si vážím já jeho a cítím, že i on mne. Stud at´jde stranou. není třeba. Čeho třeba je, být si nejen v tuto chvíli oporou. To je ta pravá láska a cit. A nějaký prd, ten už je prd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.5.19 12:48

@Kfětoslava to jsou zase řeči. Můj manžel mne po těžkém porodu koupal, měnil krvavé prádlo a celkově se staral. A i přesto před sebou nejsme neslušní. Je to o nastavení a vnímání rozdílu mezi krizovou situaci a chováním v běžném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
8.5.19 12:51

Dávali mi ho, ale pak jsem se přestala otvírat a k tlačení došlo až po nějakých 9 hodinách, to už se zase něco natrávilo…takže únik byl, ale bylo mi to fakt jedno, ani jsem si toho nevšimla, řekl mi to pak jen chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15004
8.5.19 12:53
@Tichošlápek píše:
@Kfětoslava to jsou zase řeči. Můj manžel mne po těžkém porodu koupal, měnil krvavé prádlo a celkově se staral. A i přesto před sebou nejsme neslušní. Je to o nastavení a vnímání rozdílu mezi krizovou situaci a chováním v běžném stavu.

My taky před sebou nejsme neslušní a nepotřebujeme dvě ložnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.5.19 12:54

@Kfětoslava ložnice jsou jiná věc, to jsem zmínila jen kvůli tomu dotazu jak korigovat prdění ve spánku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
8.5.19 12:59
@Kfětoslava píše:
To nemyslíš vážně? :roll: Za prvé toto srovnávat a za druhé neznám nikoho, kdo by schválně před druhým prděl. Ale když se stane, tak se stane, ty by ses možná rozvedla, ale v životě jsou situace, kdy člověk se třeba při nemoci poblije a partner to uklidí. I taková manželství jsou. Vy jemné květinové víly, co si myslíte, že svět je pouze vůně kytek, motýli a jednorožci, tak pánbů s vámi.

Já vím jaké jsou situace v životě. Pracuju ve zdravotnictví, sem zvyklá na ledacos, ale třeba chlap ne. Jemu vadí i když má syn tekoucí sople z nosu, ne každý dá všechno… Tak když mám tu možnost se před ním chovat slušně, tak nebudu zbytečně zamořovat prostředí a odejdu :nevim: navíc nejde jenom o ten ohled na druhého, ale i to že mě osobně to není příjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.5.19 13:05

@Tichošlápek víš, já to asi nějak nechápu.? Takže vy spolu nesdílíte ložnice v podstatě i kvůli tomu, že byste jeden z vás mohl v noci uprdnout a to je neslušné? A co třeba vážná nemoc? Zvracení, průjem, onkologický problém? To byste řešili v rámci slušnosti jak? Pečovatelkou? Abyste neviděli jeden z vás něco, co je společensky trošku divné? Nebo je to vůbec společensky divné? Víš, my mezi sebou s manželem oravdu nemáme tajemství. Nemáme je co do svých těl už kde mít. A beru to jako obrovské plus za ty roky. Rádi spolu usínáme nazí, klidně i zadelemi proti sobě, probouzíme se, když je čas ráno milováním, opravdu před sebou nemáme potřebu nic skrývat. A nestydíme se za to. Proč? Neber to prosím jako útok. Jen nad tím přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí