Klub depkařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29321
9.6.11 22:06

Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko :-(
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přeprat :cert: byla doba kdy mě totálně položila na lopatky :roll: takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:06
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Nedám jí nic. Všechno je moje. Mojéééééééééééééé!!!
:palec: podala bych ti vazu… nebo panev. Velkou. Litinovou.
Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.
Kazdy jiny???
Kasli na to.

Nee, všechny tyhle :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:07
suchar píše:
Petitefilete, máš naprostou pravdu ,taky to tak mám a pomáhá mi to zapomenout na své problémy,i když to někdy jde těžko :-(
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přeprat :cert: byla doba kdy mě totálně položila na lopatky :roll: takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE :huban:

jj,to si pak taky říkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.6.11 22:08
lucineeccka píše:
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…

Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.6.11 22:08
Z nedostatku sexu jistě brzo praskne :lol: :lol: Ani ulevit si sám sobě nemůže chudák :lol:

promin za dotaz :oops: jak to?on nemá ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:09
lemaz píše:
lucineeccka píše:
Ahoj, přidávám se.DNeska mi nic nejde, nebaví. Nejradši bych všechny poslala do prd…
Tak tam už se nidko nevejde. Já už jsem jich tam poslala dneska hafo. A včera tam byla také tlačenice.
:lol: :lol: :lol: :lol:
já myslím,že tam se toho vejde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.6.11 22:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak jestli jsem dnes měla depku, tak jsi mě z ní právě dostala :potlesk:
Ruce má, jen soukromí jaksi schází 24 hodin denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.6.11 22:10
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
Tak já jsem opustila fázi lítosti a dnes se dostavila fáze vzteku. Dost bylo pláče.
Mám jen obyčejnou, ale snad postačí. Psala jsem jí přes FB, že jí gratuluji. A ona mi odepsala: Lenko díky a asi 20 smajlíků. Nevím, jak si to mám vyložit.
Kazdy jiny???
Kasli na to.
Nee, všechny tyhle :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ty vo.e… to je na pest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.6.11 22:11
momi33 píše:
suchar píše:
Já mám depku taky tak nějak nepřetržitě ,ale ted už jí docela zvládám a dokážu jí přeprat :cert: byla doba kdy mě totálně položila na lopatky :roll: takže všem přeji krásné dny bez depek hnusných a holky co máte zdravé děti RADUJTE SE :huban:
jj,to si pak taky říkám :roll:

taky si to rikam, ale ne vzdy to pomaha, mam na depku i papiry, hec :mrgreen:

petitefilete - jaktoze jsi bez manzela a proc tak dlouho? ja zrovna neco podbneho resim… SERE/pardon za slovo, ale melo by byt velikosti hangaru/ me zivot v UK a chci do CR, kdezto ho SERE zivot v CR a chce zustat tady… tak resim jak by to bylo… i kdyz ten sex by chybel hlavne jemu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
momi33 píše:
lemaz píše:
lucineeccka píše:
já myslím,že tam se toho vejde

Hm, ale nepomaha to. Vrati se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
Kazdy jiny???
Kasli na to.
Ty vo.e… to je na pest.

Pochopila bys to jako výsměch? Mě to tak přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.6.11 22:12
asha píše:
momi33 píše:
lemaz píše:
lucineeccka píše:

jako bumerang :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.6.11 22:12
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
asha píše:
lemaz píše:
Kazdy jiny???
Kasli na to.
Ty vo.e… to je na pest.
Pochopila bys to jako výsměch? Mě to tak přišlo.

Vysmech ne…spis jako vymaz mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.6.11 22:13
momi33 píše:
lemaz píše:
lucineeccka píše:

prd…je prece cerna dira…tam se vleze veci a lidi :mrgreen: ja uz tam jsem nekolikrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.6.11 22:13
momi33 píše:
asha píše:
momi33 píše:
lemaz píše:
lucineeccka píše:
jako bumerang :cert:

A muzes to delat furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová