Klub otesánků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
21.10.08 10:18
Želvička31 píše:
A proč máte všichni obří chlapečky a já mám obří holčičku (teda s výjimkou Lesiny)?

Neboj, já mám taky obří holčičku. Ve 3m byla větší než pětiměsíční chlapeček, kterýho jsme potkali u doktorky a to doktorka ještě říkala, že ten chlapeček je na svůj věk velkej. Anežka měla porodní váhu 3980g a 53cm, takže i v porodnici byla obřík. Do půl roku byla plně kojená a asi jsem měla hodně výživný mlíko, takže v těch 6m měla něco přes 8kg a super faldíčky. Teď má 9m, od půl roku chodí kolem všeho čeho se může chytnout nebo drandí po čtyřech, prostě se skoro nezastaví. A váha už tolik nešplhá. Teď má jen něco přes 9 kg a za chvilku bude velká jak její vrstevníci.
A když si vzpomenu na svýho bráchu, kterej fakt vypadal jako Michelin, tak ten teďka v dospělosti má problém aby něco přibral a váží něco kolem 65kg na svých 175cm. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.10.08 10:33
KatkaMach píše:
Želvička31 píše:
A proč máte všichni obří chlapečky a já mám obří holčičku (teda s výjimkou Lesiny)?
Neboj, já mám taky obří holčičku. Ve 3m byla větší než pětiměsíční chlapeček, kterýho jsme potkali u doktorky a to doktorka ještě říkala, že ten chlapeček je na svůj věk velkej. Anežka měla porodní váhu 3980g a 53cm, takže i v porodnici byla obřík. Do půl roku byla plně kojená a asi jsem měla hodně výživný mlíko, takže v těch 6m měla něco přes 8kg a super faldíčky. Teď má 9m, od půl roku chodí kolem všeho čeho se může chytnout nebo drandí po čtyřech, prostě se skoro nezastaví. A váha už tolik nešplhá. Teď má jen něco přes 9 kg a za chvilku bude velká jak její vrstevníci.
A když si vzpomenu na svýho bráchu, kterej fakt vypadal jako Michelin, tak ten teďka v dospělosti má problém aby něco přibral a váží něco kolem 65kg na svých 175cm. :D

Jenže my už máme skoro 9 kg v pěti měsících… :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.10.08 11:15
Želvička31 píše:
A tys měla nakoupenou Terko výbavičku v růžových odstínech? :D :D :D No my jsme se zase ráno doma hezky pohádali, Petruška už zase přibrala… Ještě jsem to nevydejchala…

Výbavička v růžovém, šatičky, kloboučky, kolotoč nad postýlku, tchýně napletla svetříčky, botičky, čepičky…takže jsem pak po narození Páji měla dva pytle věcí na holčičku…hihi…Koukám, že ti miminko taky parádně papá…ale s tím asi nic neuděláme, přece je nenecháme kvůli větší váze hladovět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.10.08 11:45

Když ono papá myslím normálně - denní dávka Nutrilonu je kolem 800 ml, k tomu v poledne půlku skleničky příkrmu a doplňuju to naředěnou hroznovou šťávičkou. To mám ještě ubrat? Přijde mi to ujetý…
A Pája teda chodil v růžovým jo? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.10.08 11:53

My baštíme pětkrát denně a začínáme s příkrmama, myslim, že vy papáte úplně v pohodě…Pája měl na sobě pár růžovejch věcí, ale jen doma…doufám, že to později na něm nezanechá následky :lol: hihi

posílám jednoho otesánka při koupání…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.10.08 12:30
terka007 píše:
My baštíme pětkrát denně a začínáme s příkrmama, myslim, že vy papáte úplně v pohodě…Pája měl na sobě pár růžovejch věcí, ale jen doma…doufám, že to později na něm nezanechá následky :lol: hihi

posílám jednoho otesánka při koupání…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Hm, tak to si tam můžu do:,–(it jinou hlavu a mám Petrušku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.10.08 13:43

Tyjo, tak to máš pěknýho puclíka…zatím vypadá, že Pája bude po mym tátovi(185cm/125kg), jinak jsou všichni malí a štíhlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
21.10.08 13:49

tak jsem specialne pro zelvicku vytahla nase zaznamy:

narozeni 4.35kg
3tydny : 5.25kg
6tydnu: 6.3kg
8tydnu:7.14kg
12tydnu: 8.11kg
22tydnu: 10.05kg
ted cca 11.5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.10.08 17:39

zelvicko neres to a klidne zmen doktorku jestli ti nesedi … nase to neresi a mladej ma ve 3mesicich 7,5 kg z 63,5cm ..... je to kulicka ale doktorka nerekla ani slovo ...... a na brise taky moc nechce byt takze koniky moc nepase a o pretaceni nebo pokusech nemuze byt ani rec .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.10.08 20:03

Teda fakt jste mi holky udělaly radost… :D :D :D Ale kdo se s tím má tahat? Zejtra potáhnu tuhle váhu v autosedačce, sice jenom kousek, ale asi mi upadnou ruce… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.10.08 20:14
Želvička31 píše:
Teda fakt jste mi holky udělaly radost… :D :D :D Ale kdo se s tím má tahat? Zejtra potáhnu tuhle váhu v autosedačce, sice jenom kousek, ale asi mi upadnou ruce… :D :D :D

želvičko, soucítim s tebou, tahat tyhle otesany v sedačce je fakt síla…kam se hrabe posilovna…občas vezmu Páju na ruku a sedačku do druhý, přijde mi, že se tolik nepronese jako když ho dám do vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.10.08 20:31

Mně už se Terko ani nevejde do nosítka. Teda spíš jí nemůžu vždycky z toho vyndat… :D
 http://www.novinky.cz/…logramu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.10.08 23:13

No to mě taky ne, máme sice nosítko pro mimi do roka, ale jen do 9kg…takže taky smůla, jinak to čtyřletý mimi mě docela vyděsilo, snad se k tomu nedopracujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.08 13:03

No mně spíš zase děsí houpačka, máme takovou s akváriem, rybičkama, co se točej miminu nad hlavou. Ale je jenom do devíti kilo, tak snad se s Petruškou neutrhne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
22.10.08 16:21

houpacka se urcite neutrhne … mame taky houpacku do 9kg a leze mi na ni i starsi dcera ktera ma 13 a jeste to nespadlo ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí