Klub otesánků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
27.10.08 16:38

Tak to já jsem naposledy slyšela před 9 lety:-) Měla jsem hormonálně udržovaná těhu a mám už po těch 4 dětech daleko víc:-) To snad ani nemůžu napsat!!! :oops: :oops: Fakt je, že u holek jsem vše nechala v porodnici, ale už mám zase o 5kg víc než před těhu ,s tím kojením prospíváme všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.10.08 18:19

vrtule3: tyjo, tolik dětiček.....jak to zvládáš??mně občas stačí to moje jediné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.10.08 18:59

Řekla bych, že celkem v poho :-) Asi mě vycvičil náš nejstarší hyperaktivní tak, že u ostatních mohu i pracovat a je to OK :-) Samozřejmě, že děti vláčíme sebou i do práce :D , jenom úklid občas pokulhává :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.10.08 19:41

Já tomu vrtule furt nerozumím, já myslela, že kojením se právě hubne, že je to obrovskej výdej energie… Ale já nikdy nekojila, tak nevím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.10.08 20:05

Ptala jsem se lékaře, protože mě to také zarazilo a prý je to hormonální záležitost. Někdo hubne, někdo ne a někdo přibere :-) Já jsem ten třetí typ, ale zase už vím, že až přestanu, tak to jde dolů, alespoň doufám, že tomu tak bude i tentokrát :lol: Také jsem si myslela, že mě dvojčata musí naprosto vycucnout, ale taky to asi bude tím, že jak je toho moc, neustále doplňuji energii, není den, kdy bych nemlsala a to hlavně v noci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
27.10.08 20:19

Tak mlsání v noci také znám, ale spíš je to tím, že malýho nakojim a pak jsem celá vycuclá, tudíž všude bloumám, co bych zbodla…Taky bych čekala, že se kojenim hubne…nějaký to kilčo jsem shodila, ale ještě to neni zdaleka ono… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.10.08 17:11
terka007 píše:
Tak mlsání v noci také znám, ale spíš je to tím, že malýho nakojim a pak jsem celá vycuclá, tudíž všude bloumám, co bych zbodla…Taky bych čekala, že se kojenim hubne…nějaký to kilčo jsem shodila, ale ještě to neni zdaleka ono… :(

No a já myslela, že budu mít těžkej problém, když jsem nekojila vůbec a mám teď míň než před těhotenstvím a důvod fakt nechápu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.10.08 19:45
terka007 píše:
ahojky, tak jsme museli koupit větší autosedačku, do vajíčka už se nevleze :( také máme hrozný problém se sháněním bodýček a dupaček, všude uváděj jiný velikosti… :(

Terko jakou jste koupily autosedačku? nám už se kobliha taky skoro nevejde do vajíčka, zvlášť teď, když je nabalenej nebo tam mám fusak. Jen pro připomínku náš otesánek měl v 4m 8,24g a 68cm, myslim, že teď už má 9kg :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.10.08 10:54
natálka píše:
terka007 píše:
ahojky, tak jsme museli koupit větší autosedačku, do vajíčka už se nevleze :( také máme hrozný problém se sháněním bodýček a dupaček, všude uváděj jiný velikosti… :(
Terko jakou jste koupily autosedačku? nám už se kobliha taky skoro nevejde do vajíčka, zvlášť teď, když je nabalenej nebo tam mám fusak. Jen pro připomínku náš otesánek měl v 4m 8,24g a 68cm, myslim, že teď už má 9kg :roll: :lol:

Já už radši nevážím… :) A jak se Ti vejde do kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
30.10.08 11:14

Želvičko právě že už jsme museli vytáhnout sporťák, máme quinny speedi a teď řešim, že koupíme jiný, jak je po směru jízdy, tak na něj fouká a bojim se, že by byl z toho pořád nemocný :roll: jaký kočárek máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.10.08 17:39
natálka píše: Želvičko právě že už jsme museli vytáhnout sporťák, máme quinny speedi a teď řešim, že koupíme jiný, jak je po směru jízdy, tak na něj fouká a bojim se, že by byl z toho pořád nemocný :roll: jaký kočárek máte vy?

Ahojky, my máme Firkon, trojkombinaci a když dám malou do sporťáku, tak si furt chce sedat, no jenže jí to nejde, takže zase jsme se vrátili k hlubokýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.11.08 21:33
natálka píše:
terka007 píše:

ahoj, koupili jsme autosedačku 0-18kg, a je to typ Inglesia Marco Polo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.08 19:04

dlouhán :-)

Mému „drobečkovi“ je 5 měsíců a měří 78cm a váží necelých 9kg. je tak akorát, ale hodně dlouhý:-) Vypadá tak na 1 rok!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.11.08 19:06

dlouhán :-)

Mému „drobečkovi“ je 5 měsíců a měří 78cm a váží necelých 9kg. je tak akorát, ale hodně dlouhý:-) Vypadá tak na 1 rok!

• Citovat
  • Upravit
25
30.1.15 12:51

Ahojte zeny, i ja se hlasim do klubu, malej ma tri mesice a vazi devet kilo, takze mi neprijde, ze by jste mely otesanky. doktorka mi rika, ze vazi hodne a at ho neprekrmuju a davam mu jist po ctyrech hodinach, ale ja ho ctyri hodiny neudrzim, davam mu po trech a vypije 140 ml UM. uz mam co nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí