Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to já jsem naposledy slyšela před 9 lety:-) Měla jsem hormonálně udržovaná těhu a mám už po těch 4 dětech daleko víc:-) To snad ani nemůžu napsat!!!
Fakt je, že u holek jsem vše nechala v porodnici, ale už mám zase o 5kg víc než před těhu ,s tím kojením prospíváme všichni ![]()
vrtule3: tyjo, tolik dětiček.....jak to zvládáš??mně občas stačí to moje jediné…
Řekla bych, že celkem v poho
Asi mě vycvičil náš nejstarší hyperaktivní tak, že u ostatních mohu i pracovat a je to OK
Samozřejmě, že děti vláčíme sebou i do práce
, jenom úklid občas pokulhává ![]()
Já tomu vrtule furt nerozumím, já myslela, že kojením se právě hubne, že je to obrovskej výdej energie… Ale já nikdy nekojila, tak nevím… ![]()
Ptala jsem se lékaře, protože mě to také zarazilo a prý je to hormonální záležitost. Někdo hubne, někdo ne a někdo přibere
Já jsem ten třetí typ, ale zase už vím, že až přestanu, tak to jde dolů, alespoň doufám, že tomu tak bude i tentokrát
Také jsem si myslela, že mě dvojčata musí naprosto vycucnout, ale taky to asi bude tím, že jak je toho moc, neustále doplňuji energii, není den, kdy bych nemlsala a to hlavně v noci ![]()
Tak mlsání v noci také znám, ale spíš je to tím, že malýho nakojim a pak jsem celá vycuclá, tudíž všude bloumám, co bych zbodla…Taky bych čekala, že se kojenim hubne…nějaký to kilčo jsem shodila, ale ještě to neni zdaleka ono… ![]()
terka007 píše:
Tak mlsání v noci také znám, ale spíš je to tím, že malýho nakojim a pak jsem celá vycuclá, tudíž všude bloumám, co bych zbodla…Taky bych čekala, že se kojenim hubne…nějaký to kilčo jsem shodila, ale ještě to neni zdaleka ono…
No a já myslela, že budu mít těžkej problém, když jsem nekojila vůbec a mám teď míň než před těhotenstvím a důvod fakt nechápu… ![]()
terka007 píše:
ahojky, tak jsme museli koupit větší autosedačku, do vajíčka už se nevlezetaké máme hrozný problém se sháněním bodýček a dupaček, všude uváděj jiný velikosti…
Terko jakou jste koupily autosedačku? nám už se kobliha taky skoro nevejde do vajíčka, zvlášť teď, když je nabalenej nebo tam mám fusak. Jen pro připomínku náš otesánek měl v 4m 8,24g a 68cm, myslim, že teď už má 9kg
![]()
natálka píše:terka007 píše:Terko jakou jste koupily autosedačku? nám už se kobliha taky skoro nevejde do vajíčka, zvlášť teď, když je nabalenej nebo tam mám fusak. Jen pro připomínku náš otesánek měl v 4m 8,24g a 68cm, myslim, že teď už má 9kg
ahojky, tak jsme museli koupit větší autosedačku, do vajíčka už se nevlezetaké máme hrozný problém se sháněním bodýček a dupaček, všude uváděj jiný velikosti…
![]()
Já už radši nevážím…
A jak se Ti vejde do kočárku?
Želvičko právě že už jsme museli vytáhnout sporťák, máme quinny speedi a teď řešim, že koupíme jiný, jak je po směru jízdy, tak na něj fouká a bojim se, že by byl z toho pořád nemocný
jaký kočárek máte vy?
natálka píše: Želvičko právě že už jsme museli vytáhnout sporťák, máme quinny speedi a teď řešim, že koupíme jiný, jak je po směru jízdy, tak na něj fouká a bojim se, že by byl z toho pořád nemocnýjaký kočárek máte vy?
Ahojky, my máme Firkon, trojkombinaci a když dám malou do sporťáku, tak si furt chce sedat, no jenže jí to nejde, takže zase jsme se vrátili k hlubokýmu…
natálka píše:terka007 píše:Terko jakou jste koupily autosedačku? nám už se kobliha taky skoro nevejde do vajíčka, zvlášť teď, když je nabalenej nebo tam mám fusak. Jen pro připomínku náš otesánek měl v 4m 8,24g a 68cm, myslim, že teď už má 9kg
![]()
ahoj, koupili jsme autosedačku 0-18kg, a je to typ Inglesia Marco Polo
Mému „drobečkovi“ je 5 měsíců a měří 78cm a váží necelých 9kg. je tak akorát, ale hodně dlouhý:-) Vypadá tak na 1 rok!
Mému „drobečkovi“ je 5 měsíců a měří 78cm a váží necelých 9kg. je tak akorát, ale hodně dlouhý:-) Vypadá tak na 1 rok!
Ahojte zeny, i ja se hlasim do klubu, malej ma tri mesice a vazi devet kilo, takze mi neprijde, ze by jste mely otesanky. doktorka mi rika, ze vazi hodne a at ho neprekrmuju a davam mu jist po ctyrech hodinach, ale ja ho ctyri hodiny neudrzim, davam mu po trech a vypije 140 ml UM. uz mam co nosit ![]()