Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky!
Jmenuju se Bibi a jsem nyní na „mateřské“ se svou půlroční dcerkou. Ty uvozovky jsou tam proto, že ve skutečnosti žádnou mateřskou nemám
Byla jsem mladá, podnikající, nestárnoucí, nesmrtelná a že můžu otěhotnět jsem nebrala nějak v potaz. Každopádně moje nejúžasnější princezna je na světě a já doma vymýšlím, jak s ní zůstat co nejvíce.
Jedna z možností byla vytáhnout na světlo Boží svou letitou literární tvorbu a pokusit se jí nabídnout. Píšu několik let takovou lehkou fantasy pohádku o holčičce, do které vstoupila ve čtyřech letech cizí duše, která umí ovládat oheň. Taky jí ona duše do všeho v hlavince mluví a snaží se s ní všelijak psychologicky manipulovat, s čímž se musí vyrovnávat její rodiče, kteří neví, co si s tímto nebezpečným návštěvníkem počít.
Myslím, že pro nás mámy je knížka jako dělaná. Je plná lásky, napětí, o rodičovství, přátelství, manželství, o tom, jak situaci může změnit rozdílná interpretace událostí. Navíc je kořeněná pohádkovým fantasy kabátkem pro všechny, kteří mají rádi v příbězích trochu nadpřirozena.
Tištěná verze prozatím k dispozici není, ale doufám, že brzy první náklad bude ![]()
Ahoj námět je určitě zajímavý, jen mě se spíš zdá, ne jako pohádka spíš jako horor
ale to říkám ještě než jsem četla samotnou ukázku
za odkaz děkuji, až bude chvilka tak se ráda začtu ![]()
Je to dramaticky pojatý příběh, uznávám.
Já mám ráda hodně vyhrocené situace, aby mě kniha/film bavil. Ale musí mít krásné a citlivé rozuzlení, aby to stálo za to
Díky moc!