Kniha o tygrovi

153
10.5.13 23:07

Kniha o tygrovy

Ahojky
Potřebovala bych poradit co číst a nej něco o ty tygrech těďka dočítám tygrovo prokletí a chystám se na tygrova stezka ale přece to nejsou jediný knížky o tygrech ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
10.5.13 23:12

Tracyho tygr??? :mrgreen: William Saroyan

• Citovat
  • Upravit
829
10.5.13 23:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.5.13 23:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
10.5.13 23:17
@K2007 píše:
Ahojky
Potřebovala bych poradit co číst a nej něco o ty tygrech těďka dočítám tygrovo prokletí a chystám se na tygrova stezka ale přece to nejsou jediný knížky o tygrech ;) ;) ;)

Přečti si Tracyho tygra :palec: Akorát, že to tak nějak.. :think: není o tygrech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
10.5.13 23:20

http://www.popron.cz/…gr/s-300022/ :mrgreen: :mrgreen:
je to sice CD, ale jediný tygr, který se mi vybavil…no jo, mlíko na mozku, přiznávám se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.5.13 23:29

I když je asi pravda že než do čtu ty dvě knížky tam přeloží třetí díl a než do čtu ten tak jde další ale :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.10.13 20:17
@K2007 píše:
I když je asi pravda že než do čtu ty dvě knížky tam přeloží třetí díl a než do čtu ten tak jde další ale :oops: :oops: :mrgreen:

No jo tak to nedopadlo podle plánu do prvního dílu jsem se začetla až po uši :oops: :oops: a druhej byl přečtej za 5 dní a o třetim ani nemluvim :mrgreen: :oops: :oops: Má to jen jedinýž háček čtvrtý vyjde až v únoru :,( 8o 8o :cert: :cert: :zed: :pocitac: :evil: :arrow: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Já vím jsem cvok, ale jen do tygrů :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky