Kniha o výchově dětí - tipy?

Máte zkušenost s Grada Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte?

Přidejte zkušenost s Grada Prvních 6 l...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
17.2.16 10:08

@Lizzi ti sourozenci vypadaji dobre, asi taky poridim, kdyz cekame toho brachu :think:
Ja ted docitam Respektovat a byt respektovan a taky me to nenadchlo. Jako neco jo, u neceho jsem si rikala, ze je to pravda a ze by to mohlo fungovat a urcite vyzkousim, ale u neceho jsem si klepala na celo, ze to ti autori i trosku prehani. Ted asi zkusim ty Sourozence co doporucuje Lizzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.16 10:08
@Hoa Mai píše:
Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, můžu taky jen doporučit. Druhou zmińovanou nemám, ale asi si ji taky přečtu. Mě moc nesedí Nevýchovy, Respektovat a být respektován apod. a upřednostňuji výchovu podle intuice a ne podle nějakých pouček, ale Jak mluvit… se mi líbila v tom, že není dogmatická, neříká jak má člověk vychovávat, ale jak co říct, zformulovat, aby bylo pro dítě snazší a srozumitelnější přijnout pravidla. Aby rodiče nevidělo jako nepřítele, který jen rozkazuje „musíš, nesmíš“, ale aby rozumělo tomu, co po něm chceme a proč to po něm chceme, aby komunikace probíhala v klidu, bez řevu a pláče. Hodně mě to inspirovalo, při čtění jsem zjistila, že už jsem některé věci (nebo podobné) dělala předtí, takže jsem pak své „metody“ jen dopilovala a musím říct, že to u nás velmi dobře funguje. Jak sylším od spousty kamarádek se stejně starými dětmi, že u nich doma se pořád jen řve (ať už dítě, nebo rodič), tak u nás se řve velmi málo a to jsem taky cholerik.

Děkuji, krasne napsane..ja se intuicí ridim, vim co je pro me děti nejlepší…ale,…dcera uz pujde do skoly a ma psych. problemy a chlap se nezmění, rekne jen, ano budu uz hodnejsi, budu resit v klidu, ale uběhne par dni a buch..takze uz fakt zkousim vse mozne, v prvni rade knihu, at ho aspon neco ze zacatku nakopne..moc dekuji..ale to jak mluvit…vyzkousime

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML