Kniha pro tatínky? Doporučíte?

Anonymní
10.3.13 22:06

Kniha pro tatínky? Doporučíte?

Ahoj maminky současné i budoucí, chtěla bych manželovi k narozeninám pořídit nějakou dobrou knížku pro nastávající tatínky, nejlépe praktickou, ale třeba i vtipnou. Máte nějaké tipy na doporučení? Případně, četli to Vaši partneři, pokud jste jim taky koupila? Děkuji za odpovědi a diskuzi, klidně můžeme rozjet diskuzi o budoucích tatínkách a jejich přípravě na miminko :D My očekáváme přírůstek v květnu a manžel začíná pomalu studovat nějaké moje knížky, co mám na nočním stolku a pořád se mě na něco vyptává :D

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Grada Kniha pro tatínky?

Přidejte zkušenost s Grada Kniha pro t...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
10.3.13 22:08

Tahle je dost vtipna :-)
http://knihy.cpress.cz/…obsluze.html

Je to psane jako navod na pocitac, ale pritom to napsal pediatr, takze info vevnitr je prakticke… A rozhodne pobavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
10.3.13 22:08
  1. Ahoj, tati -Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní), Mal Peachey
  2. Deník těhotného muže - Jak jsem se stal otcem, Andrew Cullen
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.3.13 22:09

@Vend můj muž by to nečetl ani pod pohrůžkou smrti. naučila ho praxe.
po porodu byl se mnou v porodnici, měla jsem větší ztrátu krve a chtěla mít prcka na pokoji, takže se to naučil velmi rychle, když musel všechno dělat, protože hrozilo, že já se u přebalování složím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
10.3.13 22:10

@Majdula83 to jsem taky pořídila a manžel díky tomu machroval…já s dítětem u prsa a on mi to upravoval, že kojim špatně :lol: :lol: a pak z toho vyčetl, jak na prdíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
10.3.13 22:12

Davala jsem manzelovi na vanoce Ahoj, tati http://knihy.abz.cz/…ej/ahoj-tati
a je to fakt vtipne napsany.Ale stale ji za ty 2 roky jeste nedocetl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.3.13 22:13

Knizka Ahoj tati je napsaná fakt vtipně a dobře. Můj přítel vůbec knižky nečte, ale tuhle přečetl za chvíli a mám pocit, že mu opravdu něco dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
10.3.13 22:15

Já koupila tuto http://www.zbozi.cz/…pro-tatinky/ myslela jsem si, že mi to chlap číst nebude, spíš to bylo tak ze srandy, ale za jeden den měl přečtenou půlku a celý den mě zásoboval smskami, jestli vím tohle, a tamto, a že tohle teda nevěděl a tak :) sám by ji doporučil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.3.13 22:18

U prvního těhotenství jsem si pořídila knihu „Velká kniha o matce a dítěti“
můj muž říkal, že ji nepotřebuje číst, že to umí :jazyk: :mrgreen: když jsem mu řekla ať se do ní podívá a pak asi měsíc před porodem jak se to blížilo tak sám od sebe si ji vzal 1× a četl si kousek, ale zjistila jsem, že si hledal nějaké články na netu a spíš ho zajímaly ty kalkulačky těhotenské co jsem četla, že chtěl vědět co se každý týden děje v břiše, ale ta kniha ho moc nebrala, ale pak se vše naučil za pochodu, přebalovat, koupat, krmit a když musel i mléko si nachystal sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
10.3.13 23:29

Partner u porodu
vtipná není, ale věcná a užitečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.3.13 23:34