Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci poprosit, zda tu někdo má kontakty na knižní nakladatelství, myslím osobní. Ráda bych se vrátila k překladatelství. Nejsem žádná začátečnice, vystudovala jsem angl. v Oxfordu (překladatelství), ruštinu v Petrohradě, přeložila jsem řadu knih. Mám praxi 15 let. Ráda bych se do oboru vrátila, ale situace se změnila, lidé, které jsem znala, už tu vesměs nepracují. Posílat CV se nesetkalo s úspěchem-neadresovala jsem je konkrétní osobě, protože žádnou neznám. Chci moc poprosit, zda někdo máte kontakt na konkrétní osobu v seriozním nakladatelství. Nechci po vás žádnou protekci - pomůže mi tip. Rejpalky, jděte o dům dál, tuto diskusi vynechte. Prosím, písněte mi SZ adresu, pošlu recipročně velký šampus
.Nevím si už rady.Tu práci miluji, ale nedaří se mi nakontaktovat se - myslím, že nabídky už asi nikdo moc nečte
Děkuji a posílám
![]()
Co chodit osobne uz s nejakym navrhem, nevim co jsi prekladala za typ literatury, tak si najdi neco zajimaveho a to jim nabidni. Muj muz taky prekladal, uz nevim co bylo prvni, s jednim prekladem sel do nakladatelstvi Akademia, tam o odmitli a vzali mu to pak v dalsim a kniha mela i celkem uspech a pak mu davali knihy sami, ale pak byla taky docela bida, pac o odbornou literaturu byl cim dal mensi zajem.
@suik píše:
Co chodit osobne uz s nejakym navrhem, nevim co jsi prekladala za typ literatury, tak si najdi neco zajimaveho a to jim nabidni. Muj muz taky prekladal, uz nevim co bylo prvni, s jednim prekladem sel do nakladatelstvi Akademia, tam o odmitli a vzali mu to pak v dalsim a kniha mela i celkem uspech a pak mu davali knihy sami, ale pak byla taky docela bida, pac o odbornou literaturu byl cim dal mensi zajem.
uz jsem obchazela
rekli si o spojeni a uz se neozvali ![]()
Zatím děkuji ze sz! Pokud někdo tuto diskusi najde, prosím, ozvěte se, platí stále. Děkuji srdečně za pomoc. Žila jsem mimo ČR - a je těžké se tu opět chytit. Vážím si každé pomoci.
Děkuji všem za SZ. Pokud někdo tuto diskusi najde, prosím, ozvěte se, platí stále.