Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Giovanni?
Přidejte zkušenost s Coletto GiovanniStěhujeme se do 3+1, ale konečně do svýho. Teda doufám, že to všechno vyjde
!
Já bych snad ani do baráku nechtěla, stejně jsem od rána do večera sama, protože manžel je v práci a o víkendech jezdíme k našim nebo manželovým rodičům
! A abych lítala kolem baráku sama se mi moc nechce, stačí byt
!
Dneska jsem se byla pokochat kočárkem, chtěla ho vidět moje mamina, tak jsme se tam zastavily na kukačku. Zítra ho asi půjdeme zaplatit, tak snad budou fotečky!
tak jsem volala do prodejny jestli mají kočárek na obchodě a bohužel nemají jen přes šop objednat.Je to zatím novinka a tak čekají jestli půjde na odbyt.
Tak ho budem objednávat přes net a asi ten béžový no snad bude pěkný,protože si nedovedu představit jak ho budeme měnit.
![]()
To víš, že bude pěkný
! Podobnou barvu jsem viděla na krámě u jiného kočárku a byla moc pěkná
!
Já jsem taky vsadila na obrázky z internetu a barvička mě nezklamala
! Vlasntně mě nazklamal ani kočárek!
Hele, tak ať ti ho objednají na krám. Jestli ty kočárky odebírají, tak by to pro ně neměl být zase takový problém! Hlavně kdyby se s tím něco stalo, tak to můžeš vyreklamovat tam
!
No to mi ten pán právě řekl,že to nepůjde.Dívala jsem se na net a tento kočárek nikde není v prodejně jen na netu.Já to stejně risknu no myslím po mých zkušenostech tak už mě nic nepřekvapí.Momentálně vyřizuji peníze u banky na které mám podle smlouvy nárok,vše splňuji,ale pořád vše oddalují a tak jsem dnes volala do Prahy-paní byla těžce ostrá a tak mi ujely nervy.Za dvě hodiny mi volala jiná paní která tomu konečně rozuměla vše vysvětlila jenom abych si neztěžovala.Pravdu jsem měla,ale bohužel musím opět počkat 14 dní.Hlavně jak oni napíšou plaťte a to ještě napíšou termín,ale opačně to neplatí.
Dneska mám takovou pifku,že budu ráda jak usnu. ![]()
Můžu ti říct že už se těším až půjdu do práce,protože mi to připadá že pokud jsem těhotná bezmocná tak mě každý dovede pěkně setřít a Já se neumím bránit.Je to takový mateřský instikt a tá blbá cytlivost v těhotenství jj. ![]()
Ten prodač říkal že tento kočárek prodávají jenom přes šop,ale myslím že reklamaci bych vyřizovala u nich na prodejně aspoň tak jsem to pochopila.Ještě tam raději zavolám a poptám se na podmínky to jenom aby se mi lépe spalo do té doby než bude problém chi chi.Kočárek je nádherný a myslím že pokud to nebude nějaká vada hned z výroby tak by neměl být žádný problém.Mi se strašně líbí ![]()
Tak to jo! Mě ho teda bez problému objednali na krám a to ho normálně taky neberou! Domluvili se s dodavatelem a ten jim ho tam dovezl
. Je to asi o tom jak to má kdo zařízený a jak se komu chce
!
Jo jo jak se jedná o peníze, které má někdo dát, tak to trvá vždycky dlouho, ale platit musíš hned
!
Tak já za chvilku mažu na kontrolu k doktorce, tak jsem zvědavá co ta naš malá potvora vyvádí. Jelikož mě nenechala v noci moc vyspat, tak jsem smířená s tím, že to bude asi nespavý dítko
! Jsem zvědavá, no jěště 6 týdnů
! Pomalu a jistě mě začná chytat panika z porodu
!
To já byla na kontrole včera,maly řádil jak tajfun máme to asi nastejno kope mě i v jednu hodinu v noci.P.doktor mi řekl že vše v poho,ale hlavičkou je nahoru ne dolů.17.5. jdu na ultrazvuk tak snad se překulí
to by mi ještě chybělo abych zažila císařak na to že rodim až červenci tak už mám taky trošku strach.
Jsem v 26 týden + 2.
Ahoj, já taky plánuju koupit tento kočárek, barvu teda ještě nevím, ale dnes mi pan doktor řekl, že to bude kluk .)).
Kdo ho máte doma, hoďte sem nějaké home photos, abych měla lepší představu.
Simčo a neboj, určitě se překulí
.
Ahojky jsem ráda že se ti taky líbí kočárek co nám Jíťa ho bude mít dříve tak budeme spolu čekat na foto.Já budu objednávat tento týden a pán v prodejně říkal že tak 10 dni to trvá.
Barvu zatím béžovou no snad to zase nezměním.
![]()
Čauky holky,
tak jsem přemluvila manžu a dneska jedeme pro kočár, tak doufám, že ho stihnu hned nafotit a večer vám pošlu fotky!
Já jsem 34. týden a malá taky jěště neni otočená. Za 14 dní mám jít na ultrazvuk a uvidíme
! V noci se tam točila jak holub na báni
! Jěště má 6. týdnů čas, tak snad se umoudří
!
uf a to já plašim už teť,tak snad dostanou rozum a otočí se.
na fotečky už se těším a moc.
![]()
Tak holky, začínáme s fotkama, jsou tedy jenom z mobilu, protože foťák jsem nechala doma, ale snad to půjde
!
S autosedačkou