Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3Ahoj, my máme zimní fusak Teutonia /umělý beránek/, stál něco přes dva tisíce.Je opravdu teploučký, jemňoučký a krásně sedí v kočárku. Taky je fajn, že si ho můžeš vybrat v řadě barev.
![]()
U toho s beránkem mi řekli, že se nedá upravovat velikost. Nevadí to, když je miminko úplně malinké? A do jakého věku se dá používat?
Kačík no já mám normálně tu hlubokou korbu. Já jsem z toho jelen
. A pak mám normální sporťák. Žádnou vložnou tašku nemám. Já myslela,že když mu bude malá ta korba v zimě,tak že se na ten sporťák musí něco přidělat. Čili nemusí asi a ani tam po stranách netáhne? Když tam dám ten zimní fusak?
Něco jako umělýho beránka na zimu mám asi taky a potom mám fusak Emitex,ale ten je jen takový jakoby z flauše,ten bude asi jaroXpodzim…? Já to vyfotím ![]()
Já si myslím že sporták je super uspůsoben i na malé mimi a když už teda bude nevyhovující korba tak půjde tam…moje dcera byla hodně aktivní a ve sportáku x-lander byla od 5 měs.
Jinak fusak jsem vybrala http://www.babyrenka.cz/…on-4215.html
je zkracovací do a líbí se mi že se připne na madlo a nezklouzavá…
Kofilo, aha, už to chápu
Já si fakt myslím, že žádný nástavec nebudeš potřebovat, Tadeáš měl ve dvou letech 92 cm /možná snad 94, teď přesně nevím/ a krásně se vešel. A když měl fusak, tak nikam netáhlo. A když ho neměl a měl jenom deku, tak byl zachumlaný v dece a netáhlo taky. Tkaže si mylsím, že ty tvoje fusaky budou v pohodě.
Kakachna- to nevím, jestli je tenhle fusak vhodný pro úplně malé miminko, já ho kupovala až do sporťáku v deseti měsících. A používala jsem ho do letošního února, když Tadeášek spal v kočárku - takže to mu byly dva roky a kousek. A opravdu se vešel, měl natažené nožičky. Jasně, neměl ten fusak až k bradě, ale přikryla jsem ho dekou a byl v pohodě.
mikeškah - může se ten fusak prát? Je tam nějaká etiketa se smboly? Na webu jsem to nenašla.
Tak tady na té stránce píšou že na 30c to lze prát. Jinak mě přijde až komplet s kočárkem.
Nemáš zač ![]()
Já budu mít korbu:střecha: červená
vnitřek: ten světle béžové vzory
spodek: hnědý
a sporták bude ten světlý béžový 4145 se vzory a ten fusak jsem objednala hnědý
Pleo píše:
díky. Já včera nemohla najít
Jakou budeš mít barvu kočárku?
no to by mě zajímalo,jak se dá uchytit za madlo kočárku,to nějak nechápu
Tam nahoře na fusaku máš takové poutka kterými madlo provlékneš
Holky díky moc za rady, už se v tom začínám trochu orientovat.
Taky vám ty letošní barvy přišly tak hrozný? Strašně těžko s mi vybíralo. Přišly mi buď sice elegantní, ale pro děti trochu smutný nebo až moc uřvaný a dohromady těžko kombinovatelný. Přijde mi, že furt platí klišé, že když chce člověk něco kvalitního, tak to koupí od německého výrobce a když něco hezkého, tak z Itálie (Španělska a spol.) A málo kdy se to spojí.
http://www.modrykonik.cz/…nia-kocarky/?…
jinak jsem našla ještě jednu diskusi,kde přímo odpovídají z babyrenka,to jsou výhradní zástupci Teutonia v ČR,takže se můžete zeptat,co vás ještě zajímá live.
Já mám tyrkysový.