Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Zippy?
Přidejte zkušenost s Inglesina ZippyJinak Zipi Pia je fakt obr, tady jsem ji „ukradla“ fotku ze stránek
Fakt krásný kočárek a na fotkách od Manorky mi přijde malej
a přitom je to takový obr ![]()
Holky korbicka je krasne prostorna, kamaradka kdyz si kocarek privezla tak do ni zkusila dat meho 10m syna a bylo to v pohode. Jinak me se libi jak je vysoky sice merim 165 ale kdyz jsem ho u ni zkousela tak to bylo v pohode.
@araw ja sem hodnes vysoka
takze u me je to normos velikost no
jinak tuhle barvu fakt nedoporucujuu!! ![]()
Me se hodne libi i ta verze Natural. Maji velke mnozstvi barev…a je docela fajn velky ta taska dole…sice neni zaviratelna, ale vypada taky dobre. Ma jiny podvozek a z obrazku vypada stabilneji…
Tak dnes jsem byla poprvé koukat na kočárky na živo. Žádný moc se mi nelíbil. Pro představu jsem se paní ptala, jaký mají největší. Ukázala mi s vnitřními rozměry korby 80cm délka a 43cm šířka. Říkala, že je největší, co mají. Mě teda přišel vcelku malý. Rodit budu na konci května. V prosinci bude prckovi půl roku, tak ještě asi bude muset být minimálně prosinec leden v hlubokém kočárku…a když k tak velkýmu dítěti připočtu oblečení a zimní fusak, tak tam teda bude dost na těsno. Což mě trochu více ujistilo, že chci větší kočát a tedy Zippy ![]()
@Danullaa
…hlavne aby tam jeste cvhtelo bejt miminko v tech pul roce
nektery jsou hyper a chtej uz koukat ven ![]()
![]()
@Menorka jj, to jsem taky zvědavá. Já prej chodila v 10m a vůbec už nechtěla kočár ![]()
@Danullaa ahoj, natural mám, ale ještě nepoužívám, termín máme za 2 týdny, tak pak kdyžtak napíšu.
zamilovala jsem do něj na první pohled, v obchodě neměli kočár s větší korbou, což rozhodlo. Je fakt, že když porovnávám zippyho s kočárkama, který potkávám venku, tak ten náš vypadá velikej a vysokej, ale skladnej je dobře. Košík je velkej, stabilní taky, korbička i autosedačka jsou houpací. Jdou na něj nacvaknout i autosedačky maxicosi - v případě zájmu můžu prodat adaptéry, ukradli nám auto i s maxicosi sedačkou a další už kupovat nebudem, ale adaptéry máme. ![]()
Jinak naživo jsme ho viděli v prodejně v Jihlavě.
Máme tenhle a barvy jsou krásný i naživo - chtěli jsme neutrálni.
@katyszek tak to se určitě pak ozvi, jaké máš zážitky z ježdění
ten se mi taky líbí
ta zelená je super.
Já bych potřebovala prodejnu někde na Moravě ![]()
Mám tak nějak stejný problém jako ostatní, na netu se mi moc líbil, ale slyšela jsem, že je opravdu velky a těžko si to člověk představuje. já měřím 164cm..tak nevím. V okolí ho nikde u nás taky nemají, takže jedině zajet do Kutné Hory..Holky nejste nějaká z východních Čech, která ho už máte doma? Přijela bych ho omrknout ![]()
Jo a jinak recenze jsem našla samé výborné a prý je to kočárek na který nejsou skoro žádné reklamace. Líbí se mi, že to není polský kočárek. Na obrázkách vypadá opravdu nádherně. Ale volala jsem na jednu prodejnu kde ho měli mít a prodavačka mi řekla, že je už nemají, že se vůbec neprodával, že to byly takový,,vysoký a velký kozy´´tak fakt nevííím ![]()
@NikyK. Mamka se na nej dnes byla divat ve znojme. Volala mi uplne nadsena. Pry proti ostatnim kocarkum je to sto a jedna. Materialy vypadaly velmi dobre, barvy nadherne. Je prostorny a vyssi. Ale ne zadny obr. Mamka ma 162cm…projela se s nim i venku a pry uplne dobry.
my se zajdem podivat do kromerize. A myslim v plzni je taky maji. Psala jsem mail na ten domexin a ochotne odpovedeli kde pobliz maji vystavene kusy.
jinak jsem cely vikend procitala ruske recenze a vsechny chvalili.