Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jája8 No už skáče, chodí, hodně pije, ale nechce papat, nad vším ohrnuje nos… ![]()
@byron Tak to je skvělý, přeju s kocorkem plno zábavy, hlavně, ať je zdravý
![]()
Tak holky, máme ho doma! Paní mi ho přivezla, dala jsem ho k dceři do dětského pokoje, zatím i se záchůdkem škrabadlem a miskama. Je chudák pěkně vystreslej, zatím si zvyká. Pes leží na pelechu a zatím jsem mu jen ukázala koucoura na ruce, kocour hned vyskočil a pádil zpět do pokojíčku…
Tak nevím kdy ukazovat psa? Zítra raději až? Co mylsíte? Fotky sem pak dám, ale nemám foták tak nějak z mobilu jestli mi to půjde
@byron píše:
Tak holky, máme ho doma! Paní mi ho přivezla, dala jsem ho k dceři do dětského pokoje, zatím i se záchůdkem škrabadlem a miskama. Je chudák pěkně vystreslej, zatím si zvyká. Pes leží na pelechu a zatím jsem mu jen ukázala koucoura na ruce, kocour hned vyskočil a pádil zpět do pokojíčku…
Tak nevím kdy ukazovat psa? Zítra raději až? Co mylsíte? Fotky sem pak dám, ale nemám foták tak nějak z mobilu jestli mi to půjde
Tak já jsem si koupila hrubosrstýho jezevčíka Kubíčka bylo mu 5 týdnů. Naší kočce 7 let
a byla dlouhodobým nájemníkem
Kubíček si chtěl hrát ale kočka ne a sekla ho do čumáku. Když Kubovi bylo 6 měsíců, přijela jsem z práce, kočka natažená, zakousnutá
, Kuba skákal kolem, štěkal a rval z ní chlupy
, holt jí to asi vrátil. Kočku jsme pochovali a od té doby žádnou nemáme
A Kuba když vidí kočku, tak se může strhat ![]()
@byron dala bych tomu čas… oni si zvyknou, ale nebude to hned třeba. První závěry a to hodně předčasné bych dělala tak po týdnu, uvidíš, jak se to bude vyvíjet.
@Alčák1 Tak to je hrozný… Benik by nedokázal do nikoho kousnout, i má už sem tam zub venku, z toho strach nemám
Tak já nemám usbéčko, tak až budu mít foťák. Je krásnej. Ztaím je chudáček trošku vyplašenej, je jen v pokojíčku. Má modrý oči. Děti menší k němu pouštím zatím pod dozorem, jsou dost hlučný… Až se sžijou s tím, že kočka tu je, tak už si ho tolik všímat nebudou
@byron píše:
Tak Eliáš leží s dcerou na posteli a ta mu čte pohádky
Tak to je krásný
![]()
@byron píše:ahojky…to možná bude bicolor nebo colorpoint jako je náš…se trochu pochlubím
Holky, tak je všechno jinak…Objevila jsem v místě bydliště takovou asi množírnu, no. Nechci křivdit, paní je milá. Byla jsem u ní včera asi dvě hodiny a zalíbil se mi tam kocour. Dala jsem si čas na rozmyšlenou, dnes odpoledne si pro něj jdu. Je krásnej a hodnej, cca 5 měsíců. Musím říct, že všechny kočky reagoavly skvěle na děti- syn s nejmladší se tam plazili po zemi, strkali jim hlavy před čumák, kočky naprosto v pohodě, bylo vidět, že se jim docela věnují.
Kocour je fakt krásnej! Krémovej s kresbou a miloučkej.
Chovali jsme si ho, sahala jsem mu na tlapky, na břicho, porstě všude, je fakt dobrej
@Sylvajs tak je podobný, ale máš je přecijen trošičku jiný…Tvůj je taky krásný, ale nemám s PP! Něco jsme za něj zaplatila, ale jsem ráda, že je kocourek řádně oočkován, má komplet očkování na rok…
Už jsem je seznámila se psem! Eliáš syčel jako blázen, tak jako vrčel… Psa zajímaly granule, ale ani se jich nedotkl. Už jsem nechala otevřené dveře, Benik chrápe na pelechu, kocourek trošku je nesvůj, ale nebudu trnout, že se nezavřou dveře a bude nějaký rodeo.
@Sylvajs Damiánek je fešák! ![]()
@byron To bude v pohodě… Já teda dveře v mé nepřítomnosti zavírám pořád, ale tam jde o kočku a andulku, tomu zas tak nevěřím ![]()
byron -nebudeš věřit, ale on také nemá papíry
…
Pipet díky…je to moje chlupaté zlatíčko
AgátaZ -kde jsi? Dlouho jsem Tě tu neviděla…jak se má Artík?