Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1859
28.10.12 22:28

Tak mě Perfínek taky „pumpuje“ a to jsem si ho brala až skoro ve čtyřech měsících, dělá to ale jen když se mazlí v posteli, při usínání nebo ranní rituál, naštěstí nic necucá jen slintá :) a šíleně spokojeně u toho vrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.12 08:45

@eva valoi Ty jo, z takové várky bych taky nebyla nadšená.
Když je budeš krmit, tutově tam zůstanou a přijdou i další… Ideální by bylo je vykastrovat, ať se aspoň nemnoží :nevim: Ale vrazit tolik peněz do „ničích“ koček, které nechceš?
Zkusila bych najít v okolí nějaké sdružení na ochranu zvířat nebo něco… Oni mívají u veterináře na ty kastrace někdy lepší ceny, mají sklopce na pochytání…

Jinak se říká, že pořídit si vlastní kočku, že si bude bránit trochu teritorium a ty toulavé tam nebudou chodit.
Je to na pytel :?. Ti „letní“ krmiči jsou děsní :zed: si myslí jak pomáhají zvířátkům :roll:

@luckaa85 Ta má super kukuč :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.10.12 22:04

http://www.bulvy.cz/…tipna-videa/ mrkněte, to první kotě je suprovní :lol:, ještě pak s tou pračkou a metronomem :lol: :lol: :lol:

Taky máme placku :mrgreen: - ale to už jsem myslím dávala tu fotku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.10.12 20:54

Tak holky,. byla jsem se podívat na kočičky a nebyla jsme vůbec nadšená.
Byly tam tři, vůbec nebyly vymazlené, strašně plaché, hnisaly jim očička. Kočičku si brát nebudu, budu hledat dál a asi vezmu opravdu malinky kotě, abychom ho vymazlily…
Jsem z toho zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
24798
30.10.12 21:06

@byron Tak to je mi líto, dokážu si představit, jak ses těšila…
Snad se brzo najde vhodnější kandidát na miláčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.10.12 21:12

@Pipet jo, taky doufám. Jako mám ještě rozjednáno, jedná s eo malinká koťátka, tak uvidím

• Citovat
  • Upravit
17162
30.10.12 21:22

@byron tak to je síla, dávat kotátka s nějakým zdr. problémem :zed:
Ale neboj, ono to vysněné kotátko na tebe čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.12 14:20

Ahoj
Potřebovala bych poradit a nevím koho už bych se optala, omluvte prosím můj anonym, snad to pochopíte. Máme doma koťátko, je mu 5 měsíců, ale je to blboun a leze kam nemá, no a spadl z cca 2 metrů a praštil se nohou o topení, po asi hodině začal kulhat a mňoukat, evidentně ho to bolí. :( Chci s ním zajít k večeru k veterináři, nemohl by jste mi někdo říct na kolik mě to ošetření asi vyjde? Co když to má zlomené? Momentálně si vybral špatnou dobu :( muž přišel o práci, já na nemocenské a asi ještě dlouho budu :,( takže jsme rádi, že vůbec žijem… děkuji

• Citovat
  • Upravit
17162
31.10.12 16:52

Ono se to bude odvíjet od toho, co kotátku je, jestli má jen naraženou nožku nebo zlomenou. TO pak bude vyžadovat ošetření, zřejmě i RTG a znehybnění pacinky. Můžeš zaplatit pár stovek, ale i přes tisícovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
31.10.12 17:41

@byron Tak to mi je líto, ale určitě budeš mít brzy doma krásné koťátko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.11.12 08:40

Díky za povzbuzení! Rozhodla jsem se, že pořídím kočku s PP. Britskou nebo ragdoll, složíme se celá rodina, je to dárek por dceru :mrgreen:. Já už na to nemám nervy. Když se mi nějaké kotě zamlouvá, je už zadané nebo pordané, darované…

• Citovat
  • Upravit
415
1.11.12 08:44

Je to o štěstí sehnat koťátko bez PP, já když jsem si brala toho našeho, tak měl svrab v uších, naštěstí jenom to, dali jsme 300,– u doktorky za nějaký kapičky a je pokoj, od té doby je zdravý, ale jak říkám, je to opravdu o štěstí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.11.12 08:44

@byron Tomu říkám slovo do pranice!
Hlasuju pro ragdollka :*
(delší chlupy se líp uklízejí :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.11.12 08:48

@Kačka92 To máš pravdu. Já si vzala toho Ducinu z ulice a to lítalo… Svrab v uších, najít vhodné žrádlo (hodně ze začátku blil), odblešení (tam už jsem nechala nejmíň tisícovku a stejně občas jednu blešku najdu :cert: ), pak kastrace (ale to bych kastrovala i PP kočku)…
Pořizovací cena je fakt zlomeček peněz, co do kočky vrazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 09:06

@Pipet Musím to zaklepat, ale my za něj u lékaře zatím nechali jen 1000,– (očkování, přeočkování a ty kapičky), očkovat bych ho nechala i s PP, stejně jako zítra s ním jdeme na kastraci (dalších 800,–), a kvalitní žrádlo bych kupovala tak jako tak :). Naštěstí je teď zdravý jako řípa, ale ještě ho nechat odblešovat, to by mě už zrujnovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný