Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak mě Perfínek taky „pumpuje“ a to jsem si ho brala až skoro ve čtyřech měsících, dělá to ale jen když se mazlí v posteli, při usínání nebo ranní rituál, naštěstí nic necucá jen slintá
a šíleně spokojeně u toho vrní.
@eva valoi Ty jo, z takové várky bych taky nebyla nadšená.
Když je budeš krmit, tutově tam zůstanou a přijdou i další… Ideální by bylo je vykastrovat, ať se aspoň nemnoží
Ale vrazit tolik peněz do „ničích“ koček, které nechceš?
Zkusila bych najít v okolí nějaké sdružení na ochranu zvířat nebo něco… Oni mívají u veterináře na ty kastrace někdy lepší ceny, mají sklopce na pochytání…
Jinak se říká, že pořídit si vlastní kočku, že si bude bránit trochu teritorium a ty toulavé tam nebudou chodit.
Je to na pytel
. Ti „letní“ krmiči jsou děsní
si myslí jak pomáhají zvířátkům ![]()
@luckaa85 Ta má super kukuč ![]()
http://www.bulvy.cz/…tipna-videa/ mrkněte, to první kotě je suprovní
, ještě pak s tou pračkou a metronomem
![]()
Taky máme placku
- ale to už jsem myslím dávala tu fotku ![]()
Tak holky,. byla jsem se podívat na kočičky a nebyla jsme vůbec nadšená.
Byly tam tři, vůbec nebyly vymazlené, strašně plaché, hnisaly jim očička. Kočičku si brát nebudu, budu hledat dál a asi vezmu opravdu malinky kotě, abychom ho vymazlily…
Jsem z toho zklamaná.
@byron Tak to je mi líto, dokážu si představit, jak ses těšila…
Snad se brzo najde vhodnější kandidát na miláčka ![]()
@Pipet jo, taky doufám. Jako mám ještě rozjednáno, jedná s eo malinká koťátka, tak uvidím
@byron tak to je síla, dávat kotátka s nějakým zdr. problémem ![]()
Ale neboj, ono to vysněné kotátko na tebe čeká ![]()
Ahoj
Potřebovala bych poradit a nevím koho už bych se optala, omluvte prosím můj anonym, snad to pochopíte. Máme doma koťátko, je mu 5 měsíců, ale je to blboun a leze kam nemá, no a spadl z cca 2 metrů a praštil se nohou o topení, po asi hodině začal kulhat a mňoukat, evidentně ho to bolí.
Chci s ním zajít k večeru k veterináři, nemohl by jste mi někdo říct na kolik mě to ošetření asi vyjde? Co když to má zlomené? Momentálně si vybral špatnou dobu
muž přišel o práci, já na nemocenské a asi ještě dlouho budu
takže jsme rádi, že vůbec žijem… děkuji
Ono se to bude odvíjet od toho, co kotátku je, jestli má jen naraženou nožku nebo zlomenou. TO pak bude vyžadovat ošetření, zřejmě i RTG a znehybnění pacinky. Můžeš zaplatit pár stovek, ale i přes tisícovku…
@byron Tak to mi je líto, ale určitě budeš mít brzy doma krásné koťátko ![]()
Díky za povzbuzení! Rozhodla jsem se, že pořídím kočku s PP. Britskou nebo ragdoll, složíme se celá rodina, je to dárek por dceru
. Já už na to nemám nervy. Když se mi nějaké kotě zamlouvá, je už zadané nebo pordané, darované…
Je to o štěstí sehnat koťátko bez PP, já když jsem si brala toho našeho, tak měl svrab v uších, naštěstí jenom to, dali jsme 300,– u doktorky za nějaký kapičky a je pokoj, od té doby je zdravý, ale jak říkám, je to opravdu o štěstí… ![]()
@byron Tomu říkám slovo do pranice!
Hlasuju pro ragdollka ![]()
(delší chlupy se líp uklízejí
)
@Kačka92 To máš pravdu. Já si vzala toho Ducinu z ulice a to lítalo… Svrab v uších, najít vhodné žrádlo (hodně ze začátku blil), odblešení (tam už jsem nechala nejmíň tisícovku a stejně občas jednu blešku najdu
), pak kastrace (ale to bych kastrovala i PP kočku)…
Pořizovací cena je fakt zlomeček peněz, co do kočky vrazíš.
@Pipet Musím to zaklepat, ale my za něj u lékaře zatím nechali jen 1000,– (očkování, přeočkování a ty kapičky), očkovat bych ho nechala i s PP, stejně jako zítra s ním jdeme na kastraci (dalších 800,–), a kvalitní žrádlo bych kupovala tak jako tak
. Naštěstí je teď zdravý jako řípa, ale ještě ho nechat odblešovat, to by mě už zrujnovalo ![]()