Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
4.11.12 16:47

@KačuliKačka takže koukám, že jsi trénovala na Agátku, ta tě v noci neopustí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.12 16:51
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka takže koukám, že jsi trénovala na Agátku, ta tě v noci neopustí :hug:

Jasnéééé :-) Rikynek spal i pod peřinou, jsem si říkala, co tak stepuje :lol: Doma po mě hopsá Charlie, tam Riki… už se k tobě těšíííím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.11.12 17:04

@KačuliKačka Aguša je pod peřinou jen když mám v ložnici tak 13 stupňů, jinak leží přitulená a Aťásek tě asi taky pošlape :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.12 17:17
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka Aguša je pod peřinou jen když mám v ložnici tak 13 stupňů, jinak leží přitulená a Aťásek tě asi taky pošlape :mrgreen:

Ať si, ;-) zvířátka po mě můžou tlapkat co je libo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.12 20:08

… takhle se u nás nahřívá na topení :lol: Vypadal jak plyšový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.11.12 20:20

@KačuliKačka Večer už začal jíst, dokonce dneska poprvý předl, že by změna? :nevim:, ale do přepravky už ho asi nedostaneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.11.12 07:30
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Večer už začal jíst, dokonce dneska poprvý předl, že by změna? :nevim:, ale do přepravky už ho asi nedostaneme :mrgreen:

Neboj, zapomene ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
5.11.12 12:42

@Kačka92 Mi máme normálně přepravku přístupnou a je v ní deka a chodí tam spinkat a je klid a pak se do ní nebojí :D

Jinak v sobotu jsem byla na výstavě v Praze v Kongresovým centru. Fakt nádhera a ty kočičáci. Potkala jsem i chovatelku od našeho Bráji a tak povídali jak roste a tak. No a zjistila jsem, že je pořád hodně velký. Váží teď 6 kg a to mají kocouři tak kolem 1 roku :mrgreen: Máme prý krásnou kresbu a ukázkové uši, že se takový moc nevidí. Tak se pomalu začínám připravovat na výstavu. Jinak té chovatelky Lenky kočička Oggi vyhrála první místo na výstavě i ve speciální soutěži pro Main Coon, takže dvě vítězství a její dcera Cleopatra vyhrála ve speciální a v normální se nominovala do finále. Tak jsme si užili fandění a pěknou atmosféru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
6.11.12 09:39

Lakynko: máš nějak zprávy o Elí? Hojí se jí to?

Jinak v pondělí jdeme na kastraci, na 11:30. Bude mít i tu šetrnější narkozu. Jíst nemá 12 hod před. A vodu jí mám dát naposledy v 8:00. Tak doufám, že vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.11.12 19:32

@ivulka tak držím palce, at moc pak netrucuje a je brzy fit :hug:

Charlie tady zkoušel vytáhnout piškot z plastové krabičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.11.12 19:45

Holky kdybych si pořídila ještě jednu číču musejí být 2 wc? Nebo bude stačit jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.11.12 20:03
@Pája 01 píše:
Holky kdybych si pořídila ještě jednu číču musejí být 2 wc? Nebo bude stačit jedno?

Na 2 kočky jsem měla 1 záchůdek, na tří jsem už musela druhý dokoupit :-)
Myslím, že jim jeden bude stačit ;-) pokud nebudou trucovat a nebude stávající číča uražená příchodem nějakého nováčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.11.12 21:23

No zatím jen zjištuju info. Chtěli by jse ještě mainskou někdy v budoucnu.Je to manželův sen ale až prý nebudeme mít doma morčata, labradora, rybičky a venku zbytek koček. Je to docela dost náročné po finanční stránce.
Letos jsme už přišli o 2 kočky venkovní. Bylo jim už 16let a ještě 3 máme venku. Takže až někdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.11.12 10:12

Ahoj holky, tak Čertíček je v pořádku, hezky už papá, a včera se ke mě přišel sám pomazlit, měla jsem z toho strašnou radost :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.11.12 07:43

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: potřebuji poradit. Možná, že si vezme do bytu do bytu kotě a chci se zeptat na jednu věc. Jezdím někdy do car, kdy tam musím být někdy cca 2-3 dny a spíme jinde než doma.je mě jasné, že takhle kočku nemůžu stěhovat a chci se zeptat jak dlouho kočka může zůstat sama doma s tím, že potravu a pití bude mít určitě na tyto dny připravené v mističce. Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný