Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
1.11.12 09:09

Ale nějak nechápu, že byl ze začátku, jak popelnice, sežral na co přišel, ale teď už jen granule a kapsičky + někdy syrové masíčko, jinak nic :mrgreen: a chtěla jsem se zeptat, on si vůbec nehraje, máme pro něj miliardu hraček, ale absolutní nezájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.12 09:23
@Pipet píše:
@byron Tomu říkám slovo do pranice!
Hlasuju pro ragdollka :*
(delší chlupy se líp uklízejí :mrgreen: )

Taky hlasuju pro ragdollka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.12 09:23
@Kačka92 píše:
Ale nějak nechápu, že byl ze začátku, jak popelnice, sežral na co přišel, ale teď už jen granule a kapsičky + někdy syrové masíčko, jinak nic :mrgreen: a chtěla jsem se zeptat, on si vůbec nehraje, máme pro něj miliardu hraček, ale absolutní nezájem :nevim:

U nás jedou hračky když jsou nové, pak jen výjimečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 09:34

@KačuliKačka Takže to neni nic zvláštního jo :mrgreen: Někde jsem četla, že by si kočky měly hrát, ten náš si hraje leda tak, že nám skáče po hlavě a škrábe nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 09:35

@byron Já taky hlasuju pro rogdollka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.12 09:37
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Takže to neni nic zvláštního jo :mrgreen: Někde jsem četla, že by si kočky měly hrát, ten náš si hraje leda tak, že nám skáče po hlavě a škrábe nás :mrgreen:

Kočky dostaly nové hračky - míček a myšku, obojí chrastící. Půlhodinka zájem co to je, pak ignorace.
Dnes v noci měl prcek myšku na lehátku (na topení) a zespod do toho packou třískal, jsem myslela, že ho přetrhnu, protože mě vzbudil a já přemýšlela, co je to za zvuk :mrgreen: :mrgreen:

Jooo, ale takové malé odměrky, žaludy z výzdoby, vršky od PET lahví, ustřižený rožek z mlíka… to jsou boží hračky, hlavně v noci, kdy je krádež takřka nepotrestatelná, nebot panička spí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 09:43

@KačuliKačka :mrgreen: U nás to jsou žaluzie, skákání po kytkách a kousek zmuchlanýho alobalu, minule jsem přinesli domů chryzantemu dědovi na hrob, a on nám jí začal žrát, já nevěděla, jestli se mám smát nebo ho vyhodit :mrgreen:, taky jsou vzrůšo otevřené tašky a krabice + sluchátka nebo kabely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.11.12 10:01

U nás boty, kabely, kradou se víčka, sítka do odpadu a brčka. Jídlo se jí, pak se s ním hraje a uklidí pod gauč :mrgreen: Hračky, o ně je zájem, když je naše malá cácora vyhrabe a najednou by ji chtěli všichni. Kytky taky rádi papáme a celkově kradem vše co se dá odnést a dokonce i foťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
1.11.12 11:44

Omlouzvám se, že píšu pozdě, nějak nestíhám
ragdollku máme od této paní . Nemáme tedy výstavní kvalitu, ale jen mazlíčka a opravdu je taková, jakou popisuje na svých stránkách, taková, jako by měla být. Ale museli jsme si 4 měsíce počkat. Kdyby nějaké konkrétnější info, tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.11.12 13:33

@ivulka můýeš mi napsat, kolik jsi za koťátko dala? Tžeba do SZ

• Citovat
  • Upravit
415
1.11.12 13:47

Tak tohle se ten náš blbínek naučil :mrgreen:, občas tam i usne a nejraději se tam myje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 13:48

@Jája8 Jinak hitem je ještě odpadkový koš, ten ho přímo přitahuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.12 14:02

@Kačka92 tak ty dveře jsou božíííííí :lol: jsem to ukázala kolegyním :lol:

Koš je taky zábava pro kocoura, vytahuje mi hlavně zbytky zeleniny, blbounek :cert: Ale teda na Čertíka fakt nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.11.12 14:10

@KačuliKačka Já jenom čekám, kam poleze příště, už totiž není kam :mrgreen:… minule jsme měli rybu a obal od toho jsme vyhodili, no co on vyváděl, to nebylo možný :mrgreen:, ale tak to jsem pochopila, ale nevim, co tam straší teď, když tam jsou maximálně mokrý sáčky od čaje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.11.12 14:35
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Já jenom čekám, kam poleze příště, už totiž není kam :mrgreen:… minule jsme měli rybu a obal od toho jsme vyhodili, no co on vyváděl, to nebylo možný :mrgreen:, ale tak to jsem pochopila, ale nevim, co tam straší teď, když tam jsou maximálně mokrý sáčky od čaje :nevim:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no co kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný