Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
28.10.12 21:03

@Burak Náš taky je hlavně na granulích, dřív jedl i maso, ryby, sýry, apod. Teď už nejí vůbec nic, ale lepší, než kdyby nechtěl granule, ale teď už to bude mít taky přísný po kastraci, už jsem mu koupila granule pro kastráty a jedou mu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:07

Dávala jsem ted Lotynce Whiskas supreme, aby se mi rozjedla, naštěstí v nich nepoznala rozmíchané léky a zbaštila to. Už má 4 kg!!! :-)
Když oni felixe očuchají a hodí vyčítavý pohled, to samé propesko… takže jak je někde akce na konzervy kitekat, tak beru do zásob.
Ale dostávají ráno jen tak 1-1,5 lžíce + trošku vody, at mají „štávu“.

Pijí docela hezky, Samík z misky, Lota a Charlie chodí pít z vany… každé ráno sedí ve vaně a čekají, až jim dám špunt a napustím trošku vody :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.10.12 21:09

@Kačka92 Tak hlavně aby bobánek kastraci v pořádku přečkal. A potom bude třeba mazlivější, náš začal být mazel taky až po kastraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:12

@Burak Děkuji, taky doufám, že to bude v klidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:12
@Burak píše:
@Kačka92 Tak hlavně aby bobánek kastraci v pořádku přečkal. A potom bude třeba mazlivější, náš začal být mazel taky až po kastraci.

To by mě zajímalo, kdy to mazlení přijde na našeho prcka, je rok po kastraci a je pořád stejně praštěné éro :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:13

@KačuliKačka Náš neni praštěnej, on je hrozně namyšlenej, pořád se nosí, jak páv a na nás hází pohledy, jak na nějaký členy smečky nebo co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.10.12 21:14

Mě oba chodili pít do koupelny z kohoutku u umyvadla, jak se šel někdo umýt už byli na umyvadle a strkali se kdo dřív. Teď co jsme se přestěhovali tak máme jiný kohoutek a z toho to neumí je nižší, tak se pod něj nevejdou, hlavně Sam to je naše prasátko přerostlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:15
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Náš neni praštěnej, on je hrozně namyšlenej, pořád se nosí, jak páv a na nás hází pohledy, jak na nějaký členy smečky nebo co :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tak to neznáme… my máme neřízenou střelu + dva pohodáře (foto z dnešního odpoledne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.10.12 21:16

@KačuliKačka Kočka se začala mazlit až teď a po kastraci je dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:17

@Burak no právě, Lota se to naučila na starém bytě, kde kapala studená voda v umyvadle. Pak na baráčku jim bývalý přítel pouštěl vodu do vany, no a zůstalo jim to oběma i po přestěhování do bytu :lol:
Když to někomu vyprávím, tak na mě čučí jak na blázna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:17

@KačuliKačka To jsou krasavci, opravdu nádherní!!! :mrgreen: Lehce závidím počet mazlíčků, mě to nikdo nedovolí :( :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:18
@Burak píše:
@KačuliKačka Kočka se začala mazlit až teď a po kastraci je dva roky.

Super, takže ještě mám možná šanci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka To jsou krasavci, opravdu nádherní!!! :mrgreen: Lehce závidím počet mazlíčků, mě to nikdo nedovolí :( :,( :mrgreen:

Mně je chlap dovolil, ale pak byl odejit a kočičky se stěhovaly se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115

@KačuliKačka Na Charlim je vidět, že přibral, má kulatější tvářičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:19

@KačuliKačka No ale jsou opravdu nádherní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie