Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
25.10.12 12:43

@kar-maa jo díky, zkusím nabídnout a uvidíme…
Od ky ale granule? Od jakého věku? Ta ko´tata jsou strašně mladá, nemůžou to vdechnout?

• Citovat
  • Upravit
byron
25.10.12 12:44

@kar-maa děláš si srandu???
Máš v bytě kočky a dostala se ti tam myš? Bydlíš v baráku???

• Citovat
  • Upravit
9754
25.10.12 12:47

Jo jo bydlim v baraku. A mam kocky a presto se tam ta mrska nejak dostala.
Ja mam kote 9 tydnu stare a uz si zacina pro granule chodit samo. Ne casto, ale obcas uzobne. A zatim se teda nedavi a ani to nevdechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.10.12 12:59

@kar-maa no tak mít myš v posteli tak mi hrábne…

takže 9 týdnů a kotě už dlabe granule? Super

• Citovat
  • Upravit
24798
25.10.12 13:12

@byron Můžeš mu ty granule trochu namočit třeba neslaným vývarem nebo jen vodou, ony změknou a zbaští to i prcek…
Jinak vaření - lepší je syrové, přemražené… Myši jim taky nikdo nevaří :P
Nechávala bych jednu misku se suchýma granulema a do druhé dávala masíčko… Prckům často malé dávky, pak třeba dvakrát nebo jednou za den.
@kar-maa Jé, myška :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.10.12 13:15

@Pipet no granule nechávat neustále asi nebudu, to by pes hned vyluxoval… To budu muset hlídat, aby se kočka vůbec najedla…

• Citovat
  • Upravit
24798
25.10.12 13:17

@byron Dej jí misku někam výš, kam pes nedosáhne, kočka hravě vyskočí/vyšplhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
25.10.12 13:43

@kar-maa Tak tomu říkám budíček, já tekhle zas jednou přenášela v prácí bednu jablek a z poza jednoho na mě koukla rozespalá myš. Jsem málem tu bednu pustila. A to jsem byla rozespalá a jak jsem hned byla vzhůru :lol:

@byron Jsem nikdy neslišela, že by kotě mohlo vdechnou granule. To je myslím nepravděpodobné. Jak by se krmila máma kočka, když má koťata :D JInak jsou speciální granule pro koťata od 1 měsíce. Jinak kočka není jako pes, že se nají. Ta chodí jíst po malých dávkách třeba i jednou za půl hodinky, aby to organismus trávil. Oni se prostě nenapucnou granulí a to jim stačí. Dej je třeba na skříň a udělej jim poličky po, kterých k nim vylezou nebo na jiné vyšší místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
25.10.12 13:44
@KačuliKačka píše:
@Jája8
ted nevím, komu mám víc fandit, jestli kočičkám nebo tobě :lol:

a já mizím z práce domů a s Lotou na krev, dr. říkal, že by bylo dobré udělat kr. obraz, tak chca-nechca teda pojedeme no…

Hele, já se u těch tvých zážitků vždycky tak nařehtám :P :P :P

A výš, že já mám to stejný. Taky se tomu řehním, když něco píšeš. Oni ty malý zakrslíci zrzaví, maj snad všichni stejnou povahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.10.12 19:13

@kar-maa ty jo, tak to já bych asi ječela jak najatá :lol: Na pohled mi myš nevadí, ale v posteli??? :lol: :lol:

Byron,
prcek jedl granule už od 7 týdnů, sotva jsme ho donesli domů, očichal a zasyčel na oba dospěláky, očuchal písek a šel rovnou do koupelny k miskám a hned chrupkal granule, jako by tam bydlel od narození :lol: On byl oprsk už co k nám přijel :mrgreen:

Jájo,
tak to jsem ráda, že i naše historky někoho pobaví :lol:
Dneska jsme byli s Lotynkou na krev a vet se ptal, co ten náš prcek, tak jsem mu povykládala, a že teda za to ubližování Lotě dostává výprask - a vet. že u něj to prostě jinak asi nejde :mrgreen: Tak jsem souhlasila, ale dodala, že ve chvíli, kdy hodi na mě kukuč, tak je stejně všechno zase odpuštěno :hug:

No a teda nejen že máme všude po bytě suché žaludy, taky jsem našla v chodbě pod koberečkem moje lízátko CHupachups, které jsem mimochodem hledala (chutě jsou sviňa) a nemohla najít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
25.10.12 19:19

@KačuliKačka tak to je dobře, že jsou takhle šikovní, myslím, že kvalitní granule budou asi základ jídelníčku

• Citovat
  • Upravit
24798
26.10.12 08:46

@byron Hele, ta jsou krásná…
http://aukro.cz/…3607745.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.12 09:49

@Pipet jsou, na aukro jsem se vůbec nekoukala, akorát že jsou to jen kocourci, já chci kočku, ale jsou fakt pěkní…
Perský s emi strašně líběj, ale to česání a pak ty porblémy s ledvinama a vůbec- já mám psa s krátkým čumákem a porblémy má, nemalé, tak se bojím jít do perský kočky

• Citovat
  • Upravit
17162
26.10.12 11:14
@byron píše:
@Pipet jsou, na aukro jsem se vůbec nekoukala, akorát že jsou to jen kocourci, já chci kočku, ale jsou fakt pěkní…
Perský s emi strašně líběj, ale to česání a pak ty porblémy s ledvinama a vůbec- já mám psa s krátkým čumákem a porblémy má, nemalé, tak se bojím jít do perský kočky

Byron,
pokud budeš chtít peršánka, tak rozhodně od chovatelů, kteří mají na to PKD kočičky testované, tak jako na FIP FiV - kočičí neléčitelné nemoci. Dnes se na to PKD testuje. Za Samíkova kočičího dětství se to nedělalo. Ono to PKD je časté i u ragdollů.
A s nosíkem problémy nemáme :-) Jen denně otřu očka kapesníkem, a jak říkám, češeme velmi sporadicky, a necuchá se. A když jo, tak zacuchané lehce vytáhnu z chlupů nebo větší normálně odstřihnu ;-) 19.12. to bude 10 let, co máme Samínka doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.12 11:18

@KačuliKačka no a jmenuje se jako můj syn :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat