Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
23.10.12 18:10

@Pipet Jo, já vím, na druhou stranu jsem se dočetla, že se můžou být víc vystrašené. když k nim někdo chodí zezadu, no a moje tři děti…
Dcera si vybrala to tříbarevné koťátko…
Můžu vám sem hodit odkaz? Co na ně říkáte?

• Citovat
  • Upravit
24798
23.10.12 18:12

Jo s dětma máš možná pravdu… Jasně že ukaž, my si tu ukazujem furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.10.12 18:15

http://www.miciny.cz/kocky-inzerce/?…

je to ta fotka plno kotat v košíku

• Citovat
  • Upravit
byron
23.10.12 18:16

5.inzerát, nejdříve jsou dva a pak další, celkově pátý inzerát

• Citovat
  • Upravit
1270
23.10.12 22:28

@byron Koťátka jsou maličká a hezká. jen to trojbarevný na fotce má nějaké špatné očičko. A kolik jim je, vypadají dost mladě.

Jinak mi bydlíme v 1+1 (38 m2) a teď jdem do městského zas 1+1 (43 m2) a je to v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
23.10.12 22:31

Snaha o vyfocení naší čtveřice pohromadě s nohou od přítele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.10.12 23:02
@byron píše:
Holky ale kočičky jsou obecně hodnější ne?No, objevila jsem nádherná koťátka- bílé holky, jedna trojbarevka. Obyč micky, zamilovala jsem se do nich. Akorát u těch bílých mám strach z hluchoty, s paní jsme mluvila, koťata mají modrá očka, prý žádná jejich kočka nebyla hluchá, ale to může kdykoliv se narodit hluché kotě+, ne?
A jak se potom vychovává hluchá kočka? Raději bych slyšící

Já mám hluchou bílou kočičku a žádnou speciální péči nepotřebuje. Akorát, že nepřiběhne na zavolání. Je to čistě bytová číča, ale teď jsme se přestěhovali do domku a už byla párkrát venku. Né, že by jsme jí pouštěli, ale kocour se naučil otvírat dveře a už párkrát utekli a dělali průzkum, kocour přiběhl na zavolání, ale kočku jsme museli hledat, naštěstí je opatrná tak nebyla daleko, takže teď musíme zamykat, aby nám neutíkali. Mám je tady někde ve fotogalerii, číča je čistokrevná mainská mývalí s rodokmenem a kocour je modrej briťák.
Tak jsem je našla Bastina je ve fotogalerii na str. 47 v zeleným košíku a pak jsou i na str. 52.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.12 06:18
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Jo, jo ten náš Zrzuna. Ten se naviváděl nemožných i možných lumpáren. Měla jsem chutě ho i uškrtit. Jako malej dostával často na zadek, protože dělal co neměl a ještě si provokativně ohlídnul jestli koukám. A stejnak a do 5 minut byl na klíně vrněl. Ten to s námi prostě umí. Hodí kukuč, nebo přijde a stočí se na mě do klubíčka a začne příst a je mu vše odpuštěno a kór když spinká je jak andílek.

Jooo, tak to mi povídej :lol:
Včera zase dostal kartáč, že škubal Lotynku, ale v noci spal se mnou celou noc, nalepený jak žvýkačka, prtě moje. On je o to sladší, že je drobný, pořád vypadá jako kotě :-) Večer jsem si k němu lehla, dala mu hlavu na zádíčka a teda ten vrněl o 106 a já ho drbala na oušku, málem jsem usnula. V tu ránu jsou odpuštěny všechny prohřešky :hug:

Byron,
mamča měla 4 obyč kočičky, holky i kluky, holky byly víc své, oba kluci mazlíci neskuteční. Jednoho jsem pak měla i doma, on byl jak pejsek, všude za námi, spal s námi, asistoval v koupelně, ale děsné zlatíčko, fakt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.12 06:20

Ježiš, já se nemůžu dívat na kotátka :lol: čtyři doma fakt nééééééééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.10.12 07:06

@Jája8 toho špatného očočka jsem si nevšimala, tak an to mrknu, díky… koťata jsou mladá, ale skoro všechny nabízejí hrozně brzo, co s tím?

• Citovat
  • Upravit
byron
24.10.12 08:20

Chválím opět všechny kočky! Jsou krásný fakt všechny

• Citovat
  • Upravit
byron
24.10.12 08:22

@Burak mně osobně by ani tak hluchá kočka nevadila, ale ve spojení s dětma- přecijen by to pro ni byl asi nářez, obzvlášt ta nejmladší..

• Citovat
  • Upravit
1859
24.10.12 09:01

Jáji Perfík je ragdoll kocourek.Tedy obdivuju, že máte tolik zvířátek v 1+1 sice ve větším než já, ale já si druhou číču nevzala, protože jsem se bála, že by tu měli málo prostoru šmudlíci a trochu jsem se i bála jak bych to sama s dvouma kočkama zvládala.

Byron tohle mi nedělej dávat sem odkazy na koťátka, bych je chtěla všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.10.12 09:04

@Nitetis :mrgreen:

ty bílý jsou úžasný, i ta černá…

• Citovat
  • Upravit
byron
24.10.12 09:07

@Nitetis já mám 4+1, o porstor by ani tak nešlo, ale přecijen- větší náklady… Prostě kdyby měla být pak kočka samotná, tak bych pořídila druhou, zatím ne…
Nejdřív vůbec zjistit, jak na to, jak to s kočkou funguje atd. No a pak bych pořídila třeba nějakou čistokrevnou s PP třeba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný