Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Děkujeme, moc mě těší, když nám ho někdo pochválí
a co máš ty za kočičku? ![]()
@byron Taky jsme říkali, navíc je pekelně zlobivej a pěkně vyčůranej
a co vaše kočičky holky, ať s Čertem nevypadáme tak sebestředně ![]()
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Děkujeme, moc mě těší, když nám ho někdo pochválía co máš ty za kočičku?
Naši domácnost denodenně obveseluje devítiletý perský zrzavý kocour Samík, neskutečný pohodář
pak 7,5 letá turecká angora tří barevná Šarlotka a největší éro, obyč zrzavý dvouletý kocourek Charlie ![]()
Pak ještě dvouletý hnědý králíček-beránek a pubertální syn
![]()
Něco pro pobavení - dnes jsme byli na veletrhu hraček v Ostravě, bylo to tam super a jako bonus za vstupné bylo jedno focení - 1 fotka profifotografkou ![]()
@KačuliKačka Taky bych chtěla jednou takové zvířectvo
, a pubertální syn mě děsí asi nejvíc ![]()
@Kačka92 píše:
@KačuliKačka Taky bych chtěla jednou takové zvířectvo, a pubertální syn mě děsí asi nejvíc
No vidíš, a ta nevinně to začalo
nejprve dítě, první kocour, pak kočička, poté zachráněný kocourek, jehož místo po odchodu do kočíčího nebíčka zaplnil nejmenší kocourek… to je hned
![]()
@KačuliKačka To věřim, já jsem milovnice zvířat
přítel říká, že jestli budou jednou děti po mě, tak si otevřeme zoopark ![]()
Ještě jsem chtěla napsat, že tu jedna uživatelka v bazárku nabízí dvě krasavice za rozumnou cenu a už bych bývala jednu taky minimálně brala, ale je až hodně daleko a nikdo by mě neodvezl pro kočičku. Bylo mi to tak líto, pak jsme přemýšlela tedy vlakem a nakonec jsme našla kousek od nás ty dvě krasavice…
Furt řeším jestli obě nebo jednu, o kolik by to bylo finančně nákladnější?
Třeba kastarce by u nás byla poměrně za levno, jednou za rok očkování, to se dá taky udělat na dvakrát nakonec, ale co stelivo? Dlabanec? Infekční onemocnění? To by bylo vše dvakrát. Jak to máte vy co máte víc koček? Je to velkej rozdíl?
@byron
tak co se týká steliva - kupuju extra jemný Zverlit, cena cca 85,– kč (jak kde) a pytel vydrží tak těch 10 dní na dva záchůdky a 4 „uživatele“
(králík tam chodí čůrat taky)
Granule kupuju Royal Canin, cena 160 kč za 1 kg a to kilo vydrží asi 2 týdny pro všechny tři. Konzervy kupuju ty 800g, jednu mají na 2-3 dny, jak kdy, občas mívají žravější dny, občas se ofrňují a nechtějí (to jsou pak den bez masa)
Neočkujeme, nebot každý z nich má nějaké zdravotní omezení, léčbu vypočítávat ani nebudu, z toho by trefil šlak první mně a pak asi i vás
![]()
Suma sumárum měsíčně cca tu tisícovku i s mlskama a dobrůtkama ![]()
@KačuliKačka mno, tak to by nebylo tak hrozný
a to jich máš víc…
Ale taky řeším psa, jednu kočku přežije, ale co když mu tam přinesu dvě mnňoukající vopruzantky? Co když ho z toho šlak trefí?
Aby ho pak společně nešikanovaly, on je to ňouma a na ulici se jde pochovat, když k němu jde kočka
@KačuliKačka To si myslim neni tak hrozný, za 3 kočičky, nás vyjde kocour měsíčně zhruba na 400 - 500 Kč
, chtěla jsem se zeptat, to stelivo Zverlit, kolik kilo je za těch 85 Kč?
@byron píše:
@KačuliKačka mno, tak to by nebylo tak hroznýa to jich máš víc…Ale taky řeším psa, jednu kočku přežije, ale co když mu tam přinesu dvě mnňoukající vopruzantky? Co když ho z toho šlak trefí?
Aby ho pak společně nešikanovaly, on je to ňouma a na ulici se jde pochovat, když k němu jde kočka
Já mám takovou zkušenost, že pes (může to být i ňouma) si snadněji zvykne na jakékoliv zvíře, v jakémkoliv množství, než kočka. Dospělá kočka si na psa nezvykne asi nikdy.
Takže podle mě to nebude problém. Co máš za rasu psa?
@Kačka92 mám pekinéze, 11 let mu je. Je to útulkáč, byl mu rok, když jsem si ho brala.
Je na mě závislej, budu ho muset víc hladit, ikdyž ted je spíš fakt zalezlej a odpočívá většinu času…
Já pořád myslím na tu druhou číču, že mi bude líto, že si ji nevezmu.