Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
28.10.12 21:39

@KačuliKačka Však ty máš doma taky krasavce. Jinak ten náš váží jednou tolik co ten tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
28.10.12 21:42

Ahoj chtěla bych radu
máme Matyldu, je jí 5 měsíců a už snad od malinka dělá to že si vleze třeba na moje tričko nebo na kus hadru a začne jakoby pumpovat tlapkama a ocucávat ten hadr.
dělá to jen doma, kam jí pouštíme občas, jinak je venku. měla jsem pocit že má žížen tak jsem jí ukázala její vodu ale dělá to pořad.
nesetkala jste se některá u vašich kočiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:45

Taky přídávám pár placatících se fotek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.12 21:47

@luckaa85 Myslí si, že jsi maminka a hledá mlíčko :srdce:, dělají to z lásky. Většinou to koťata přejde, ale pokud se vezmou od mamky kočky moc brzo, dělají to pak pořád. žízeň nemá, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:48

@Pája 01 Řekla bych, že jsou mnohem náchylnější k jakýmkoli nemocem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:49
@Burak píše:
@KačuliKačka Však ty máš doma taky krasavce. Jinak ten náš váží jednou tolik co ten tvůj.

fakt???

Samík má 4,6 kg - a to vet říkal, že peršani po kastraci naberou na 5-7 kg, tak nevím, kde je chyba :mrgreen: :think:
Lota ted po nemoci 4 kg - její obvyklá váha je +/ 4,5 kg
Charlie má 3,5 kg - ale loni po nemoci měl dlooouho jen 2,7 kg a byl hubenější než náš králík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:50

@luckaa85 a nechce se jenom pomazlit? To žádná nemoc nebude, spíš tě bere jako maminku a mazlí se jako by s ní, podle mě chce více mazlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 21:52

@KačuliKačka jde vidět, že jsou moc moc spokojení, tohle ráda vidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
28.10.12 21:53

@Pipet děkuju za vysvětlení. no je pravda že jsme si jí vzali brzo od mamky, v 7 týdnech :oops: ale myslím si že to zvládla dobře. na začátku vypadala že umře, byla slabá a měla děsnej průjem, jeden vet jí dal ATB a další nechápal, ptz jsme jí úplně rozhodili organismus. nakonec prej potřebovala jen odčervit. :nevim:
a dneska je z ní krásná kočička ale to pumpování no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 21:57
@luckaa85 píše:
@Pipet děkuju za vysvětlení. no je pravda že jsme si jí vzali brzo od mamky, v 7 týdnech :oops: ale myslím si že to zvládla dobře. na začátku vypadala že umře, byla slabá a měla děsnej průjem, jeden vet jí dal ATB a další nechápal, ptz jsme jí úplně rozhodili organismus. nakonec prej potřebovala jen odčervit. :nevim:
a dneska je z ní krásná kočička ale to pumpování no

Kamarádka si vzala kotě v 5 týdnech, od 1 týdne je paní krmila protože se maminka kočička ztratila. A dnes je mu pár let a dělá to pořád, hlavně kamarádce večer, kdy s nimi usíná :lol:

Kačko,
ti moji ušáčci jsou prostě moje miminka i když nejstaršímu je už 9,5 roku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
28.10.12 22:00

@KačuliKačka tak to nás čekaj pěkný věci, ale s náma teda neusíná :) jinak máš krásný kočičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.10.12 22:05

@luckaa85 oni bydlí v bytě, za jejím manželem chodí jak pejsek :-)

A děkuji za pochvalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 22:09

@KačuliKačka Babičky Zrzek (venkovní kocourek)se dožil 17 let, jednoho dne prostě nedorazil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
28.10.12 22:12

Asi to sem úplně nepatří, ale třeba mi poradíte. Mám denně na dvoře téměř deset polodivokých kočičích mláďat, občas přijde i nějaká starší kočka. Jsou hladové, zřejmě jsou to některé z těch, co krmila v létě sousedka (je tu jen přes léto a pak občas na víkendy). Vůbec nevím, co s nimi. Před dvěma dny tu bylo dokonce úplně nějaké malé kotě, to se dalo i chytit.
Kočky nejsou ničí, prostě se tu množí a nikoho nezajímají. Lidé je vyhání, jsou na obtíž. V podstatě se dívám na vyhublá zvířata žebrající o potravu, ale zároveň se nenechají pohladit, chytit, nic. No a já opravdu nevím, jak to řešit. Upřímně mě jejich přítomnost spíš obtěžuje, mám strach, že když je budu krmit, bude jich tu za chvíli ne k deseti, ale třeba ke čtyřiceti. Zároveň mi ale přijde strašně necitelné je nechat pomalu mřít hlady.
Přemýšlela jsem alespoň o tom, odchytit je a nechat vykastrovat nebo já nevím. Je to rok co rok stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.10.12 22:18

@eva valoi Na tohle je rada těžká, kdyby se to stalo mě, asi bych je krmila, bylo by mi jich líto, ale věřím, že tě to obtěžuje, mě by to bylo taky nepříjemné, jednou jsem se ocitla mezi 35 kočkama a přiznám se, že jsem měla hrozný strach. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný