Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Haha, to jo no, tak ať drahoušek čeká, třeba se dočká
![]()
Holky, tak nám dneska držte palce, jdeme kastrovat, mám z toho hrozný strach, jak to bude probíhat, hlavně po tý narkóze ![]()
@Kačka92 píše:
Holky, tak nám dneska držte palce, jdeme kastrovat, mám z toho hrozný strach, jak to bude probíhat, hlavně po tý narkóze
Zkus si vyžádat tu šetrnější, je sice o něco dražší, ale kocourek pak bude zcela fit po zákroku ![]()
Držím palec!!!
Ahojte holky,
to nase kote chodi normalne na malou i na velkou do bedynky, ale uz jsem ji parkrat nacapala, ze chodi i na schody, vdycky uplne nahoru. A pritom ma cisty zachod. Nevite proc? A da se stim neco delat?
@Kačka92 Tak fotka úžasná. Jinak u nás taky. Máme velký plastový vedle linky, tak slouží jako pozorovatelna při vaření. A nejednou se stalo, že na něj skočili a byli v něm, protože byl otevřený
A co konzole nebo otevřená ventylačka, to je taky moc fajn ![]()
Jinak Čertík bude brzy fit, dej pak vědět ![]()
@kar-maa Nám to dělal taky, stačilo jeho záchodek přendat na jiné místo a byl klid. ![]()
Jinak kocourek je v narkóze, jdem si pro něj v půl páté, paní doktorka ho tam chtěla mít dvě hodinky na pozorování, tak snad ![]()
Tak jsme po operaci, děsim se noci, Čertík se nám konečně probral a zkouší chodit, napít jsem mu dávala po kapkách ze lžičky, ale doktorka říkala, že by už zítra měl být v pohodě..no snad, několikrát nám i spadl, neudrží se nám na nožičkách chudáček, když jsem ho viděla po tý operaci, lekla jsem se, že nám umřel, ty vystrašený oči, no hrozný, brečela jsem u něj…
![]()
@Kačka92 Neboj, zítra bude OK…
Jen ho v noci měj někde, kde nemůže třeba zkoušet vyskočit na židli a spadnout.
Voda se do tlamičky dobře dává stříkačkou bez jehly, ale jestli nemáš doma, tak ani nesháněj, zítra bude pít už normálně sám.
Já jsem oba kocourky měla na operaci hned ráno, takže do večera byli relativně v pořádku a druhý den už byli jako noví
, jen se zelenou prdelkou ![]()
@Pipet No snad jo, jsem z toho nějaká vyplašená, zatim se tu zkouší plazit, a vždycky se překulí brouček. Ale už reaguje aspoň
Jinak děkuji za radu ![]()
@Kačka92 Tak jak je na tom?
Včer jsem byla na hrobečku Silea zapálit svíčku a dát velkou bílou chryznatému. A už i tam lidi kradou
Někdo mu sebral misku s netřeskama a dal si ji vedle na hrobeček. Dneska se tam ještě budu stavovat, jak to tam vypadá.
Holky, tak je všechno jinak…
Objevila jsem v místě bydliště takovou asi množírnu, no. Nechci křivdit, paní je milá. Byla jsem u ní včera asi dvě hodiny a zalíbil se mi tam kocour. Dala jsem si čas na rozmyšlenou, dnes odpoledne si pro něj jdu. Je krásnej a hodnej, cca 5 měsíců. Musím říct, že všechny kočky reagoavly skvěle na děti- syn s nejmladší se tam plazili po zemi, strkali jim hlavy před čumák, kočky naprosto v pohodě, bylo vidět, že se jim docela věnují.
Kocour je fakt krásnej! Krémovej s kresbou a miloučkej.
Chovali jsme si ho, sahala jsem mu na tlapky, na břicho, porstě všude, je fakt dobrej
@byron Téda. Klasika množírna to moc nebude, tam by tě nevzala takhle na návštěvu.
Nechá si sahat na břicho, to je super
, to si moc koček, co znám, nenechá
Dej pak fotku ![]()
A je to nějaký urozenec, nebo obyč kočka?
@Pipet píše:
@byron Téda. Klasika množírna to moc nebude, tam by tě nevzala takhle na návštěvu.
Nechá si sahat na břicho, to je super, to si moc koček, co znám, nenechá
Dej pak fotku
A je to nějaký urozenec, nebo obyč kočka?
no tak má to být britská..ona to trošku množírna bude, ale viděla jsem oba rodiče, to jsou kočky náááádherné. Prý s PP, nejsem odborník ale vypadají užasně. Jeho otec tam s náma byl celou dobu a je strašně klidnej a hodnej. Sourozenci byli tak sympatický, ale tenhle byl největší mazel, i k tý paní chodil a trkla do ní hlavou a chtěl kontakt, byl fakt úžasnej. Ona ho i pusinkovala, vlastně všechny ty kočky, vypadaly fakt dobře.