Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To se ti nedivim
taky si myslím, že by to nedopadlo nejlíp ![]()
Ahoj, tady, dočítám ![]()
Kolik váží Damiánek? Arthur dneska měl 4,4kg
docela se teď v jídle nimrá a to je měsíc po kastraci ![]()
AgatkaZ -tak jsem ho zvážila a ukázalo to 4.650g…což není moc…ale to neva…už tak jeho všude plno ![]()
@Sylvajs já právě pořád čekám, kdy z něj bude ten Pan kocour
a on začíná být pěkně mlsný ![]()
Holky Ducka má taky nějak přes 4,5 kila a každý zírá, jaká to je megakočka ![]()
@AgatkaZ Prý než vstaneme
To my už jsme s Majdou nachystané a po pohádce razíme do školky ![]()
Super prdelky ![]()
Agi -ten Pan kocour už z něj je akorát to nevidíš stejně tak jako já…pořád je máme na očích, ale ostatní žasnou ![]()
Ahoj! Tak náš Eliáš spal s dcerou celou noc v posteli…
Otevřené dveře už jsme nechala včera večer i přes celou noc, pes spal jako vždy u mé postele a kocourek ho moc nezajímá, jen jeho granule. Dnes už před ním koucour pil i jedl, pes teda vrčel, ale dobrý, byla jsem u toho.
Fotky krásný!
@byron zvyknou si
a u nás má Artík granule na okně, jinak by mu to Aguša vyluxovala okamžitě ![]()
@AgatkaZ no já nemám parapety bohužel, porstě není kam ty misky dát…Nějak to vymyslím…
Ještě jedna věc, jak čistíte po použití lopatku? Kde ji máte?
@byron já mám kočičí záchůdek vedle našeho wc, takže lopatička je v kočičím, na stojáka a oplachuji ji když splachuji.
@byron já tedy používám to silikonové stelivo, takže ho splachuji ![]()
@byron teda, to bude určitě krasavec
A nechá si číst pohádky jo?? To je krásné ![]()
@Sylvajs Damiánek je krasavec, teda u nás nemá 4,5 kg ani Samík… Lota je po nemoci stále na 4 kg, ale baští, což je hlavní ![]()
Kačko,
já bych už obyč narkozu nenechala dávat, Lota měla šetrnou, prcek inhalační a byli oba hned po zákroku fit a zcela při vědomí.
A že nejí? NEboj, jen trošku trucuje, co že jsi mu to nechala udělat
Však on se zase odurazí a bude mazel ![]()
Byla jsem na víkend u kamarádky, která má yorkšírka a ten mi v noci nahrazoval kočky, nebot se mnou spal celou noc a i pod peřinou
No je to takové mimuško, hned bych si ho vzala domů, to by byl rozmazlenec první třídy
![]()