Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nitetis No, oni ty kočky jsou poměrně malé a skladné
Dobře čistí prach na vyších poličkách a skříní a donutí člověka uklízet. Ale potřebovali by jsme větší postel protože moje polovina postele je ještě o půlku menší, když se rozhodnou, že všechni budou spát v posteli. Tom ten je v noci, když se převaluje klidně schodí, tak k němu nechodí. Samozřejmě já si dávám pozor, tak jsem pak namačkaná na jedné půlce mé půlky, aby se vešli zlatíčka
A potřebujem ještě větší gauč, včera se tak hezky poskládali, že už nikdo nevešel
Ale už bych nikdy mít jednu nebo dvě kočky nechtěla. Ono je strašně úžasné je pozorovat jak si vyhrají, jak se tolerují a každý má jinou osobnost ![]()
Ještě mě zaujaly dva inzeráty, kočičky jsou odchované v bytě a vypadají fakt zdravě, oči čisté…
Jedna černobílá, druhá krémová- zase od jiných lidí…
@Jája8 píše:
@Nitetis No, oni ty kočky jsou poměrně malé a skladnéDobře čistí prach na vyších poličkách a skříní a donutí člověka uklízet. Ale potřebovali by jsme větší postel protože moje polovina postele je ještě o půlku menší, když se rozhodnou, že všechni budou spát v posteli. Tom ten je v noci, když se převaluje klidně schodí, tak k němu nechodí. Samozřejmě já si dávám pozor, tak jsem pak namačkaná na jedné půlce mé půlky, aby se vešli zlatíčka
A potřebujem ještě větší gauč, včera se tak hezky poskládali, že už nikdo nevešel
Ale už bych nikdy mít jednu nebo dvě kočky nechtěla. Ono je strašně úžasné je pozorovat jak si vyhrají, jak se tolerují a každý má jinou osobnost
Jájo,
tak ted jsem se v práci zasmála od srdce, když jsem četla, že vlastně kočka je tak trošku i úklidový prostředek a donucovací prostředek k úklidu ![]()
Se mnou spí jen Charlie, naštěstí!!! Nemám už kam uhýbat a i ten jeden dokáže zabrat kus místa
Ale taky bych jednoho nechtěla, tři jsou tak akorát ![]()
@KačuliKačka No u nás to platí. Pokud nechci mít doma všude všechno roznošený a hledat to, tak musím vše pravidelně uklízet z jejich dosahu. Zrovna včera jsem šla odnést toaleťák na záchod a samozřejmě jsem ho cestou zapoměla na lince a jen co jsem si to uvědomila asi po 1 minutě, tak byl už skoro celý rozrolován ![]()
Co se týče počtu, taky jsem si to říkala. Dokud si mě nenašla Lia ![]()
@Jája8 píše:
@KačuliKačka No u nás to platí. Pokud nechci mít doma všude všechno roznošený a hledat to, tak musím vše pravidelně uklízet z jejich dosahu. Zrovna včera jsem šla odnést toaleťák na záchod a samozřejmě jsem ho cestou zapoměla na lince a jen co jsem si to uvědomila asi po 1 minutě, tak byl už skoro celý rozrolován
Co se týče počtu, taky jsem si to říkala. Dokud si mě nenašla Lia
Tak toaleták je nechává klidnými, avšak záhadně se mi ztrácí gumičky do vlasů, i když jsou na polici až nad umývadlem
A sem tam hledám špunt do vany… Musím konstatovat, že teda větší bordel dělá mé pubertální dítě
Není nic lepšího, než před pátou ranní ve tmě šlápnout na skejbord ležící u prostřed pokojíčku
Prý aby si měl kde Samík lehnout… ha ha, ale že se matka přizabije, to už neřeší ![]()
@KačuliKačka No přece by chudákovi Samíkovi nedával ten skejbord ke zdi. No, to by neměl rozhled. Jinak já zas zásadně nacházím sítka od vany pod gaučem. Jinak ten náš malej zrzavej prďola je ujetej na običejný hubený gumičky. Musím na to dávat pozor aby je nesežral.
Jinak mě včera rozesmáli. V chodbě mám zavřené dveře, takže, když jdu do koupelny samozřejmě se zamnou všechni hrnout to prokontrolovat. Pak zavelím, že se jde, tak se tedy uráčí a v kuchyni pak počítát jestli jsou všecny a náhodou jsem někoho nezavřela. No, a včera zavelím jdou všichni až na Zrzu, tak ho z koupelny vypakuju a vidím jak ostatní jsou už v kuchyni. Zavřu dveře. Za chvíli jdu do kuchyně a tři z nich sedí před dveřma do chodby a hypnotyzují. Tak se jich ptám co blbnete, kdyť v chodbě nikdo není. A demonstrativně otevřu dveře. No a za nimi na botníku v krabici si hoví Brian a vrní, jak se má dobře. Jsem se dalo do šíleného smíchu. Já, ale viděla, že šel pryč vůbec nevím jak se tam dostal ![]()
@Jája8 no oni jsou kouzelníci ![]()
Jsem si ted donesla domů žaludy, na ozdobu a prd, věčně je sbírám po zemi
![]()
Jednou jsem zavřela Charlieho ve špajzu, jak se dostal až do třetí police je mi fakt záhadou, nebot tam ani není moc místa… a si říkám, kde ten osel ječí, že ho nevidím
Ted si dává už pozor.
@KačuliKačka No, což o to já si dávala pozor i předtím a měla jsem svoje místa, které jsem prohlížela, jestli tam nejsou zalezlí. Ale tohle viditelné jsem nějak přehlídla. Jinak jsem jednou málem Zrzu zavřela do mrazáku. Jsem si vytáhla šuplik z masem a něco vyndám a Tom na mě něco mluví z ložnice, tak tam nakouknu a pak jdu zas do kuchyně a nohou zavírám šuplík a dveře. A jen tak koutkem zaznamenám, že v šuplíku leží Zrza. Oni pořád vymýšlí něco nového a já jen kroutím hlavou. Rozhodně se s nima nenudim ![]()
Jinak chystám se loupání ořechů, tak jsem zvědavá kolik bude ukořistěných skořápek po celém bytě ![]()
@Jája8
ted nevím, komu mám víc fandit, jestli kočičkám nebo tobě ![]()
a já mizím z práce domů a s Lotou na krev, dr. říkal, že by bylo dobré udělat kr. obraz, tak chca-nechca teda pojedeme no…
Hele, já se u těch tvých zážitků vždycky tak nařehtám
![]()
Ahoj holky potřebovala bych poradit, v pátek to budou tři týdny co byl kocour na kastraci, doktor říkal, že mu tam dal steh co se sám vstřebá, ale on ho tam pořád má, neměl by ten steh být už pryč???
@lucie82 píše:
Ahoj holky potřebovala bych poradit, v pátek to budou tři týdny co byl kocour na kastraci, doktor říkal, že mu tam dal steh co se sám vstřebá, ale on ho tam pořád má, neměl by ten steh být už pryč???
Raději s ním skoč k vet.dr., u nás neměli stehy ani jeden z kluků
Lota měla na bříšku, ale ty musely do 10 dnů pryč, aby nezarostly.
Ahoj holky!
Prosím vás mám dotaz, to jedno koťátko není zvyklé na granule, tak jsem si říkala, že bych mu vařila- jí všechno možné… Třeba kuřecí maso + těstoviny a postupně přimíchávala granule? Šlo by to takto?
A kočka může třeba vařené vnitřnosti? Nebo raději jen kuřecí a hovězí maso?
Ahojte holky,
vam musim napsat jaky byl dneska muj ranni budicek…
Sem citila, ze me neco lehta na noze. Chodi to pod perinou nahoru a dolu…no nic, jsem si rikala, ze to je to nase kote. Ta nam pod perinou blouma kazdou chvily. Pak se se mnou ale prisel rozloucit manzel, ze uz jede do prace a rika, ze kocky jsou obe v obyvaku. To mi jeste nic nedoslo. Sem normalne zase usla. Potom me to ale zacalo zese lehtat a delat takove divne zvuky, tak si svitim telefonem a koukam co to teda jako muze byt! Vidim jak se pod prosteradlem pohybuje takova mala bulka. Normalne holky mys!!! Prokousala nam prosteradlo a vlezla pod nej a masirovala si to mam z jedne strany postele nadruhou. No jeste, ze se mysi nebojim, jinak bych se asi pos.rala! Sem na ni pustila kocku. Ta kdyz ji zmercila tak litalo jen peri z periny! ;o)))
Doufam ze ji chytla, ale nevim nevim, jsetli myska nezdrhla!
Byron- ja davam kockam vsechno. A i to nase kote uz zacina bastit granule. Nijak bych to nehrotila. Az bude chtit, tak vi kde jsou a samo si vezme.