Kojení 16. měsíčního dítěte

11.5.18 14:35

kojení 16-ti měsíčního dítěte

Ahoj vholky, pár dní se už trápím tím, že malý 16. měsíců - nechce přes den mléko z prsu. Měl střevní virozu, a od té doby je tak nějak bojkot. Včera si přes den dal dvakrát, dneska zatím ani jednou. V noci se budí normálně a mléko si dává jako vždycky předtím. Ale přes den, když mu chci jako obvykle dát mléko, tak křik a nepřisaje se. Co teda, tak mu asi i nejspíš rostou stoličky, Může to být tím? Nebo se chce už odstavit sám? Je možné, žeb ude chtít zase zpátky mléko i přes den? Děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
11.5.18 14:45

Ja bych ho nechala, pravděpodobně uz nema takovou potrebu. Predpokladam, ze klasickou stravu uz normalne ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.18 14:53

Jj, ji tak nejak vsechno k jeho veku. I kdyz ted posledni dobou, nedojida, a ji mene nez obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.5.18 14:54

Mam totiz opacnou zkusenost. Vzdycky kdyz male nebylo dobre (zoubky apod.), tak vyzadovala hlavne kojeni a normalni jidlo mi jist moc nechtěla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.5.18 14:56
@Barusenicka píše:
Jj, ji tak nejak vsechno k jeho veku. I kdyz ted posledni dobou, nedojida, a ji mene nez obvykle.

Tak to muze byt klidne jen takove obdobi, ma mensi chut k jidlu skrz tu prodelanou virozu, to je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
11.5.18 15:29

Přes den jsem v tomto věku už nekojila, jen před spaním a v noci, buď ráda, že se přirozeně odstaví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.18 18:32

Děkuji holky, tak uvidím, jak se to bude dál vyvíjet. chtěla jsem ho kojit co nejdéle jak to půjde, jako u první, min. do 2 let. A tam jsem ještě rok přetáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.5.18 19:19

Tak ho nenuťte, když se přirozeně odstavuje. Už to je batole, nepotřebuje kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová