Kojení a sociální izolace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1740
19.8.15 14:54

@saadet upřímně mě fakt dostalo to že "emimino fandi kojení, kojící liga fandi kojení, na emiminu je kupa ženských a některý fandi a některý ne :nevim: Jinak prsko je fajn, napíšu to k příťovi a hlenikum na seznam zakázaných slov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
19.8.15 14:56

@štěpánka11 asi tak ;) ještě jsi zapomněla na manžu a mimíska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
19.8.15 15:02

@Terdul no tak kdyz uz tak uz 8) snažilka a spermík. A slibuji, že končím. Akorát totiž s mimískem bumbáme mlíčko, papkáme mrkvičku a je nám 14m. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
19.8.15 15:34

To co popisujete já chápu - nikdy jsem nepraktikovala a neznám, ale chápu. Představuju si to asi tak že maminka se s dítětem pomazlí kojí nebo já nevím jak se dítě uspává, dítě blaženě usne a spí - dejme tomu že je to pro vás oba fajn, potud to ještě furt chápu, ale pak dítě blaženě spí, tak odcházíte, ne? Asi do něj nešťoucháte, že si chcete ještě povídat? Teď to nemyslím nijak zle, já znám lidi co uspávají psa, prej ho hladí dokud neusne, takže taky nikam nejezdí, ale když usne tak pak u něj už pak teda neleží. Mně spal kluk jako mimino tak dvacet hodin denně, ještě ve třech letech dvanáct v noci bez buzení a tři po obědě, to bych měla z mazlení proleženiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 15:44

@wobludka spousta těch holek chodí prostě spát s miminem až do rána…už zkrátka z té ložnice nevyjdou. Pro mě nepochopitelné, dítě mi usíná v sedm. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
brko
19.8.15 15:54
Mně v 11,díky ní konečně vídám filmy, co dávají pozdě večer na dvojce. :mrgreen:
@verulicek píše:
@wobludka spousta těch holek chodí prostě spát s miminem až do rána…už zkrátka z té ložnice nevyjdou. Pro mě nepochopitelné, dítě mi usíná v sedm. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
brko
19.8.15 15:59

@Terdul tak já teda kojím jak o život, uspavam..atd, ale prsko, to je uz vyssi liga. :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
19.8.15 16:02
@saadet píše:
@Terdul no tak kdyz uz tak uz 8) snažilka a spermík. A slibuji, že končím. Akorát totiž s mimískem bumbáme mlíčko, papkáme mrkvičku a je nám 14m. :pankac:

a pochopitelně kočárkujete, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 16:11
@brko píše:
Mně v 11,díky ní konečně vídám filmy, co dávají pozdě večer na dvojce. :mrgreen:

a to je ono…mě třeba nepřipadá normální aby dítě chodilo spát s dospělými. my jsme chodili po večerníčku až snad do páté třídy a nejel přes to vlak. myslím, že je to zdravé. až ti bude ráno vstávat do školky, myslíš že bude mít naspané? já taky vídám tyhle filmy, dívám se na ně totiž v obýváku s manželem při večeři, když dítě spí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.8.15 16:13

@wobludka tek večer, pokud nejsem moc unavená, tak od kluka po usnutí odcházím, případně zůstanu v posteli s knížkou.
Při odpoledním spaní většinou usnu s ním.

• Citovat
  • Upravit
11955
19.8.15 16:15

Já studená matka radši otvírám okno k lesu, ptákům a potoku a jdu o dva baráky vedle kalit do třech do rána, ale to je věc vkusu, někdo radši televizi. Ale v čem je to míň kontaktní? Proč musí být kontaktní matka sociálně izolovaná? Není to spíš tak, že se matka sociálně izoluje sama a dítě je výmluvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.8.15 16:25
@wobludka píše:
Já studená matka radši otvírám okno k lesu, ptákům a potoku a jdu o dva baráky vedle kalit do třech do rána, ale to je věc vkusu, někdo radši televizi. Ale v čem je to míň kontaktní? Proč musí být kontaktní matka sociálně izolovaná? Není to spíš tak, že se matka sociálně izoluje sama a dítě je výmluvou?

ano a chce být chválena, obdivována a litována za obří mateřskou obět. Matky obětovatelky a vyznavačky různých pseudovědeckých výchovných metod jsou mi poněkud podezřelé, zavání to fanatismem a odklonem od reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
19.8.15 16:28

@Burj Chalifa ne my zásadně šátkujeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.8.15 16:29
@saadet píše:
@Burj Chalifa ne my zásadně šátkujeme :pankac:

vrať doklad o svéprávnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
19.8.15 16:43
@wobludka píše:

Tak ja u ni nelezim, dite usne a ja pak jen slzim nad video chuvou, jak je krasna :mrgreen: ne, delam si srandu. Dite polozim v 19 hodin do postele, zavru za ni dvere a dej se vule bozi. A jdu si cist, na zahradu, naleju si vino…dle nalady. Kdyby byla ob dva baraky kalba, tak bych treba taky sla, ale ne do tri do rana, bych druhy den zdechla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová