Kojení - hubnutí a Herbalife?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
9.2.13 12:19
@martiska píše:
U nás byla akce, že tě změří a zjistí jak je na tom tvé tělo a tam se s paní setkala. Kámoška je dost nedůvěřivá v těchto věcech, tak že zkusí jen ranní koktejl a nic víc proto nedělala a za měsíc 2kg dole.Tak jsem si vzala kontakt a tím, že já Jím pravidelně a k tomu už i co druhý den cvičím, tak na sobě cítím změnu a není to zatím ani týden :mrgreen:

Mati i segra zhubly pres deset kilo, rano, vecer koktejl do mlika nebo kefiru a tabletky… A mamka pak dalsich pet uz jen s koktejlem… Chtela bych do toho jit taky, at trosku vypadam jak clovek… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2734
9.2.13 12:19
@gabriela82 píše:
@chatwenna ha ha, teď si mě rozesmála, hele moc si to nemaluj.. Já si taky představovala, že budu kojit jen ráno a večer a malý bude šestnáct měsíců a stále se kojí dvakrát až třikrát přes den, plus ráno a večer, v noci vlastně skoro pořád :lol:

No já u syna měla závisláčka, ale chtěla jsem v jeho roce na brigádu do práce, potřebovali, tak jsem syna odnaučila za 14 dní, ale přijde mi, že mu to nevadilo, jen ze začátku moc nechtěl UM, ale zachutnalomu a kupovaki jsme do jeho 3 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
9.2.13 12:21
@chatwenna píše:
Mati i segra zhubly pres deset kilo, rano, vecer koktejl do mlika nebo kefiru a tabletky… A mamka pak dalsich pet uz jen s koktejlem… Chtela bych do toho jit taky, at trosku vypadam jak clovek… :roll:

Neboj se toho, začni hned, ale doporučuji k tomu tu poradkyni, na každého platí jiné dávkování. Já mám tabletky, které jím před ranním a večerním koktejlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.2.13 12:23
@martiska píše:
Neboj se toho, začni hned, ale doporučuji k tomu tu poradkyni, na každého platí jiné dávkování. Já mám tabletky, které jím před ranním a večerním koktejlem.

Ja prave hledam nekoho na netu, kdo by mi poradil, ale na zadnych strankach jsem nenasla poradenstvi…

• Citovat
  • Upravit
2734
9.2.13 12:25
@chatwenna píše:
Aha, ja jsem doufala, ze s prikrmama budu kojit jen rano, vecer a v noci… :think: A ty jsi kontaktovala nejake jejich klientske centrum? Nebo kde jsi k te pani, co ti to upravila prisla?

Právě od té kámošky, určitě jsou po celé ČR. A ségra to má od koho? Jelikož jejich výrobky jdou koupit jen od distributora, viděla jsem i na netu, ale tomu moc nevěřím a zvlášť při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
9.2.13 12:27
@chatwenna píše:
Ja prave hledam nekoho na netu, kdo by mi poradil, ale na zadnych strankach jsem nenasla poradenstvi…

V pondělí se zeptám té svoji ju? A dala bych ti vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.2.13 12:31
@martiska píše:
Právě od té kámošky, určitě jsou po celé ČR. A ségra to má od koho? Jelikož jejich výrobky jdou koupit jen od distributora, viděla jsem i na netu, ale tomu moc nevěřím a zvlášť při kojení.

Prave i mamka to mela uz nekolikrat, poprve v roce 1996, tehy za 3500 primo od dealera, ale casem uz vedela, co a jak, rozmohl se internet, takze objednava primo z netu asi 2000 Kč.. Jenze bohuzel s tim kojenim mi neporadi, no…

• Citovat
  • Upravit
1398
9.2.13 12:56

Tak zhubnout jedině úpravou jídelníčku. veškeré preparáty a herbalife atd…ano zhubnete, ale pokud s tím přestanete do roka máte na váze jednou tolik…a to mluvím ze zkušenosti mých kamarádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.13 13:01
@chatwenna píše:
Ahoj devcata, jelikoz jsem jak vepr, chtela bych shodit asi tak patnact kilo… :)Problem je, ze kojim… Bohuzel, patrim mezi to male procento zen, ktere pribiraji, kdyz koji. A tak me zajima, jestli mate nektere zkusenost s hubnutim pri kojeni? Docetla jsem se totiz, ze kdyz se telo „cisti“, tak vyplavuje toxiny do mleka… Nebyla jste nektera treba u dietologa, s kterym jste to probirali? Chtela bych byt do leta zase „normalni“. Moje mama i sestra hubou s Herbalifem, je fakt dobry, nemate nekdo zkusenost, jestli se muze i pri kojeni??? Uvitam jakoukoliv radu, krome te, ze se na to mam vykaslat :palec:

Tak mě napadá ti poradit, že jestli je kojení tvým problémem, tak přestaň kojit a začni hubnout :nevim:
Jinak při kojení bych neužívala žádný hubnoucí preparát. Když ženská kojí, bojí se vzít i blbej paralen, ale cpala by do sebe tyhle sajrajty :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
9.2.13 13:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.2.13 13:36
@KPKristy píše:
Tak mě napadá ti poradit, že jestli je kojení tvým problémem, tak přestaň kojit a začni hubnout :nevim:
Jinak při kojení bych neužívala žádný hubnoucí preparát. Když ženská kojí, bojí se vzít i blbej paralen, ale cpala by do sebe tyhle sajrajty :|

Jasne, ze je to problem.. :) Ja na kojeni nic uzasneho nevidim… Pro me problem, pro prcka mnam, bohuzel… :)

• Citovat
  • Upravit
8664
9.2.13 13:40

@chatwenna ahojky jsem po kursu stob. Do herbalife bych teda nešla, nepomůže Ti zhubnout na trvalo. U kojení není dobré hubnout rychle, max. ta 2 kg měsíčně, která jsou ale doporučována stobem. Před 5ti lety jsem zhubla za rok a půl 33 kg - jenže blbě - šla jsem kaloricky na 5 tis. - pak tělo uložilo vše, další těhotenství (a kojení, přibírám u koj. více) mi vrátilo z toho 25 kg zpátky… Radši si zaplať kurs stob a měření - než živit herbalifáky, uděláš pro své zdraví a zdraví miminka líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.13 14:05
@chatwenna píše:
Jasne, ze je to problem.. :) Ja na kojeni nic uzasneho nevidim… Pro me problem, pro prcka mnam, bohuzel… :)

Tak není nic jednoduššího, než přestat kojit :nevim:. Neumím si představit kojit a vidět v tom problém. Pak už ti nebude nic bránit v hubnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.2.13 16:10
@KPKristy píše:
Tak není nic jednoduššího, než přestat kojit :nevim:. Neumím si představit kojit a vidět v tom problém. Pak už ti nebude nic bránit v hubnutí ;)

Ale ja nekojim kvuli sobe, vis? :roll:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
9.2.13 16:11
@Lili5 píše:
@chatwenna ahojky jsem po kursu stob. Do herbalife bych teda nešla, nepomůže Ti zhubnout na trvalo. U kojení není dobré hubnout rychle, max. ta 2 kg měsíčně, která jsou ale doporučována stobem. Před 5ti lety jsem zhubla za rok a půl 33 kg - jenže blbě - šla jsem kaloricky na 5 tis. - pak tělo uložilo vše, další těhotenství (a kojení, přibírám u koj. více) mi vrátilo z toho 25 kg zpátky… Radši si zaplať kurs stob a měření - než živit herbalifáky, uděláš pro své zdraví a zdraví miminka líp.

Aha, a proc nesmim hubout rychle?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková