Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminky… hledala jsem a nenašla vhodnou diskuzi… hledám maminky sportovkyně a aktivistky, které se věnují běhu a inlinům s robátky, nebo třeba cyklistice… momentálně se snažím shodit všechna nabraná mamakila a rozhodla jsem se pro kolo, brusle a běh… koupila jsem croozera ať má ta moje pimprdlice v čem jezdit a chtěla bych si celkově zvednout fyzičku a seběvědomí, které postrádám… najde se někdo kdo by pokecal a všedních problémech, výletech a sportovních aktivitách co vyvíjí s dětmi? Pojďme se podpořit a strategicky zaútočit na ty naše mišelinky
![]()
@tlucis Ahoj, já jezdím na bruslích s rošťákem, mám na to speciální kočárek zn. Giant a nemůžu se to vynechválit.
Malýmu se to líbí buď pozoruje ostatní nebo si schrupne. A s tím kočárkem to je makačka jako blázen, takže fyzička stoupá ![]()
Odhodlávám se i na běh, ale zatím radši ty brusle ![]()
@lukaskaa no panečku tak jsem si vygůglila jak takový kočárek vypada a teda nádherňajs…
můj vysněný je b. o. b. utility stroller ale vzhledem k ceně jsem sáhla po lacinější variantě a koupila croozera (i když už dědečka) a taky je to ok
na bruslích jsem teda byla dvakrát, dneska jsem si dala kolo a běhat jsem byla jednou :-/ v rozpětí cca měsíce… potřebovala bych někoho nebo něco co by mě ustavičně nutilo a kopalo směrem kupředu…
těhu jsem začala s 67 kily, s porodnice jsem odcházela s cca 70 a teď jsem na 76 kg a je to sakra znát ![]()
Tak s bruslemi a během budu asi mimo, ale jinak s dětmi hodně jezdíme na kole a chodíme po tůrách, nejradši v horách. Jedno dítě už chodí nebo jezdí samo, druhé se nese v krosně nebo jezdí v cyklosedačce
My si to docela užíváme
A shodit nějaké to kilčo by to chtělo taky
![]()
@Moise to je super!
já jsem teda dřív bývala taky chodící typ
od dob s pupkem to šlo hůř a hůř a teď to nejde vůbec ![]()
ale dnes mě nadchlo to kolo, malá v cyklovozíku krásně spala a já sem si pádila pěkně svým tempem… bylo to fajn… umím si představit i dovču na kole ![]()
@tlucis tu plánujeme na letošek
Dvě takové kratší dovolené v nenáročném terénu. Ono to s dětmi není o nějakých kilometrech, spíš tak nějak rekreačním tempem a za nějakým cílem
My ještě k tomu spíme ve stanu, takže taky veselo
. Naštěstí děti jsou zvyklé. Cyklovozík jsme neměli, začali jsme pořádně jezdit vloni, když už malá mohla být v sedačce.. neměli bychom ho kde vozit (jako že na něj nemáme místo v autě, když někam jedem
)
@Moise na co auto
máte kola
ale rozumím jak to myslíš… cyklosedačku mám taky.. od hamaxu tu polohovací ale dnes jsem usoudila že přes tu dřinu (cyklovozík se docela „proveze“) si malá pohodlně pospí a pohoví spíš v tom vozíku
hlavně plánuji delší a delší trasy tak aby měla phodičku a mohla si třeba hrát a tak… proto cyklovozik - navíc má i zavazadlovy prostor takže vše poberu a povezu s sebou ![]()
Mimochodem zapomněla jsem zmínit že bych si chtěla celkově zlepšit fyzičku a příští rok jít do predatora, spartana, pripadne gladiatora - což jsou překážkové „závody“ v běhu ![]()
@tlucis já ho taky kupovala z druhé ruky
jinak ty ceny jsou šílený
u nás brusle vedou a jelikož můj svišť doma pořád mručí a vzteká se tak jsme pořád venku ![]()
a když je počasí tak brusle ráno a pak na večer mezitím chodíme po venku jen tak s tříkolkou třeba
Ale taky se mi kolikrát nechce, ale když vím, že bude ticho tak hnedle zvednu zadek a jdeme
a zase si říkám, že aspoň něco dělám i pro sebe…
A na sparťana jsem koukala už tenhle rok je to super, ale těžko říct jestli bych někde v půlce dráhy nezůstala ležět polomrtvá ![]()
@lukaskaa o tom to právě je - vyburcovat se a dotáhnout to dokonce - zjistit na co máš a že to dáš
já bych do toho šla hned… letos teda ne-e
ale příští rok bych moc ráda
je to výzva jako prase ![]()
my jsme na vesnici amoc nemáme kde bruslit :-/ ale mám trasu co se dá no.. jen mi furt nevychazi počasi ![]()
Doporucuju zaradit i nejakou posilovaci aktivitu, nejen kardio ![]()
S jednim deckem se behalo krasne. Se dvema uz to nejde a musim cekat az tatinek pohlida, takze s nimi cvicim spis doma..
@Svandu ja mam nasudovany drepy a sklapovacky o nicem jinem jako takovem co bych zmakla nevim - ale mala me nenecha chvili neco udelat, obcas mam problem uvarit natoz s ni cvicit a kdyz spi tak delam veci kolem domacnosti jako uklid nebo to vareni - pac tady nemuzeme vegetovat v binci - nevim jak to skloubit ![]()
Ahoj holky, já mám vozík za kolo, používám ho na běhání I in-line brusle, je to pecka. Všem našim dětem se tam moc líbilo a já jsem taky nadšená. Nahoře mám pořád 4kila, tak to musím nějak do léta zformovat ![]()
@Markytka01 bezvaa vítej v klubu
4 kilca to není mnohi
pokud jde o formování tak to máš pohodu…ale shodit váhově to je pro mě nadlidskej ukol.. :-/
*mnoho
@tlucis píše:
@Moise na co automáte kola
ale rozumím jak to myslíš… cyklosedačku mám taky.. od hamaxu tu polohovací ale dnes jsem usoudila že přes tu dřinu (cyklovozík se docela „proveze“) si malá pohodlně pospí a pohoví spíš v tom vozíku
hlavně plánuji delší a delší trasy tak aby měla phodičku a mohla si třeba hrát a tak… proto cyklovozik - navíc má i zavazadlovy prostor takže vše poberu a povezu s sebou
Z domova jezdíme taky, ale už to tady máme projeté křížem krážem a my radši jezdíme za nějakým cílem
My máme polohovací, ale ne hamax, nějakou italskou značku, ale už si nepamatuju jméno a zatím super. Taky jezdíme celodenně, malá se tam provizorně vyspí, už jí stačí jen chvíle přes poledne, jinak ji vozí manžel a bagáž já v brašnách, takže ve finále je možná malá na té sedačce lehčí ![]()