Kolařky a běhavky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
27.4.15 20:49

Kolařky a běhavky

Ahoj maminky… hledala jsem a nenašla vhodnou diskuzi… hledám maminky sportovkyně a aktivistky, které se věnují běhu a inlinům s robátky, nebo třeba cyklistice… momentálně se snažím shodit všechna nabraná mamakila a rozhodla jsem se pro kolo, brusle a běh… koupila jsem croozera ať má ta moje pimprdlice v čem jezdit a chtěla bych si celkově zvednout fyzičku a seběvědomí, které postrádám… najde se někdo kdo by pokecal a všedních problémech, výletech a sportovních aktivitách co vyvíjí s dětmi? Pojďme se podpořit a strategicky zaútočit na ty naše mišelinky ;-) :kytka: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
27.4.15 20:58

@tlucis Ahoj, já jezdím na bruslích s rošťákem, mám na to speciální kočárek zn. Giant a nemůžu se to vynechválit. :potlesk: Malýmu se to líbí buď pozoruje ostatní nebo si schrupne. A s tím kočárkem to je makačka jako blázen, takže fyzička stoupá :dance:
Odhodlávám se i na běh, ale zatím radši ty brusle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:02

@lukaskaa no panečku tak jsem si vygůglila jak takový kočárek vypada a teda nádherňajs… :potlesk: :pankac: :palec: můj vysněný je b. o. b. utility stroller ale vzhledem k ceně jsem sáhla po lacinější variantě a koupila croozera (i když už dědečka) a taky je to ok :) na bruslích jsem teda byla dvakrát, dneska jsem si dala kolo a běhat jsem byla jednou :-/ v rozpětí cca měsíce… potřebovala bych někoho nebo něco co by mě ustavičně nutilo a kopalo směrem kupředu… :D těhu jsem začala s 67 kily, s porodnice jsem odcházela s cca 70 a teď jsem na 76 kg a je to sakra znát :(

• z porodnice :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 21:04

Tak s bruslemi a během budu asi mimo, ale jinak s dětmi hodně jezdíme na kole a chodíme po tůrách, nejradši v horách. Jedno dítě už chodí nebo jezdí samo, druhé se nese v krosně nebo jezdí v cyklosedačce :) My si to docela užíváme :) A shodit nějaké to kilčo by to chtělo taky :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:06

@Moise to je super! :) já jsem teda dřív bývala taky chodící typ :) od dob s pupkem to šlo hůř a hůř a teď to nejde vůbec :D:D ale dnes mě nadchlo to kolo, malá v cyklovozíku krásně spala a já sem si pádila pěkně svým tempem… bylo to fajn… umím si představit i dovču na kole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 21:11

@tlucis tu plánujeme na letošek :D Dvě takové kratší dovolené v nenáročném terénu. Ono to s dětmi není o nějakých kilometrech, spíš tak nějak rekreačním tempem a za nějakým cílem :lol: My ještě k tomu spíme ve stanu, takže taky veselo :mrgreen:. Naštěstí děti jsou zvyklé. Cyklovozík jsme neměli, začali jsme pořádně jezdit vloni, když už malá mohla být v sedačce.. neměli bychom ho kde vozit (jako že na něj nemáme místo v autě, když někam jedem :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:19

@Moise na co auto :D máte kola ;) ale rozumím jak to myslíš… cyklosedačku mám taky.. od hamaxu tu polohovací ale dnes jsem usoudila že přes tu dřinu (cyklovozík se docela „proveze“) si malá pohodlně pospí a pohoví spíš v tom vozíku :) hlavně plánuji delší a delší trasy tak aby měla phodičku a mohla si třeba hrát a tak… proto cyklovozik - navíc má i zavazadlovy prostor takže vše poberu a povezu s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:21

Mimochodem zapomněla jsem zmínit že bych si chtěla celkově zlepšit fyzičku a příští rok jít do predatora, spartana, pripadne gladiatora - což jsou překážkové „závody“ v běhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.4.15 21:33

@tlucis já ho taky kupovala z druhé ruky :D jinak ty ceny jsou šílený 8o u nás brusle vedou a jelikož můj svišť doma pořád mručí a vzteká se tak jsme pořád venku :lol:
a když je počasí tak brusle ráno a pak na večer mezitím chodíme po venku jen tak s tříkolkou třeba :) Ale taky se mi kolikrát nechce, ale když vím, že bude ticho tak hnedle zvednu zadek a jdeme :D a zase si říkám, že aspoň něco dělám i pro sebe…
A na sparťana jsem koukala už tenhle rok je to super, ale těžko říct jestli bych někde v půlce dráhy nezůstala ležět polomrtvá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:42

@lukaskaa o tom to právě je - vyburcovat se a dotáhnout to dokonce - zjistit na co máš a že to dáš :) já bych do toho šla hned… letos teda ne-e :D ale příští rok bych moc ráda :) je to výzva jako prase :D:D my jsme na vesnici amoc nemáme kde bruslit :-/ ale mám trasu co se dá no.. jen mi furt nevychazi počasi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
27.4.15 21:47

Doporucuju zaradit i nejakou posilovaci aktivitu, nejen kardio ;)
S jednim deckem se behalo krasne. Se dvema uz to nejde a musim cekat az tatinek pohlida, takze s nimi cvicim spis doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 21:51

@Svandu ja mam nasudovany drepy a sklapovacky o nicem jinem jako takovem co bych zmakla nevim - ale mala me nenecha chvili neco udelat, obcas mam problem uvarit natoz s ni cvicit a kdyz spi tak delam veci kolem domacnosti jako uklid nebo to vareni - pac tady nemuzeme vegetovat v binci - nevim jak to skloubit :think:

• nastudovany
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
27.4.15 21:58

Ahoj holky, já mám vozík za kolo, používám ho na běhání I in-line brusle, je to pecka. Všem našim dětem se tam moc líbilo a já jsem taky nadšená. Nahoře mám pořád 4kila, tak to musím nějak do léta zformovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.15 22:07

@Markytka01 bezvaa vítej v klubu :) 4 kilca to není mnohi ;) pokud jde o formování tak to máš pohodu…ale shodit váhově to je pro mě nadlidskej ukol.. :-/

*mnoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 22:15
@tlucis píše:
@Moise na co auto :D máte kola ;) ale rozumím jak to myslíš… cyklosedačku mám taky.. od hamaxu tu polohovací ale dnes jsem usoudila že přes tu dřinu (cyklovozík se docela „proveze“) si malá pohodlně pospí a pohoví spíš v tom vozíku :) hlavně plánuji delší a delší trasy tak aby měla phodičku a mohla si třeba hrát a tak… proto cyklovozik - navíc má i zavazadlovy prostor takže vše poberu a povezu s sebou :)

Z domova jezdíme taky, ale už to tady máme projeté křížem krážem a my radši jezdíme za nějakým cílem :-) My máme polohovací, ale ne hamax, nějakou italskou značku, ale už si nepamatuju jméno a zatím super. Taky jezdíme celodenně, malá se tam provizorně vyspí, už jí stačí jen chvíle přes poledne, jinak ji vozí manžel a bagáž já v brašnách, takže ve finále je možná malá na té sedačce lehčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková