Kolik anonymních kytek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.26 11:34
@Anonymní píše: Více

Palačinky, šišky s mákem, pečené kuře a řízek se salátem. Zbytek nevím, nejradši bych, aby už někdo vymyslel amarouny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 11:39

A pravidla jsou ted teda takove, ze se muzeme anonymne vyjadrovat v diskuzich aniz by byl k anonymu realny duvod? Driv pro anonym musel byt prispevek nejakym zpusobem citlivy.
Tulipan 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 11:47

Jo to nevím, ale podle pravidla Lůca to asi admini neřeší :think:
Tulipán 1

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 11:57

Ha, já už mám taky další pod mou kytičkou. Jsem původní ležatá osmička. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 11:58
:-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 11:59

Nevím, co budu vařit dnes k večeři, natož za týden

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:00

Vařit, noooo. Spíš přemýšlím, že se zeptám trenéra, jestli náhodou neplánuje být v posilovně a fikaně bych zdrhla tam.

A kdyžtak dětem udělám volská oka a bramborovou kaši. :mrgreen:

Vajec je dost.

Jo a tulipánku první, o Velikonocích už má prý být zase hezké počasí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:09

Ahoj, ležatá osmičko!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:24

Myslím, že teď je to tak, že tě za zneužití anonymu můžou zabanovat, ale nemůžou tě odtajnit. Ten ban je reálný (nebo alespoň doteď byl) podle mě ale jen v případě, že pod anonymem urážíš, ne jen proto, že anonymně napíšeš, že máš ráda tulipány. A množství obyčejných příspěvků, zcela obecných a neosobných, zato napsanných anonymně, je tu takové, že jsem si tím, že prosté zneužití se netrestá, prakticky jistá. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:29

Ahoj, stejná kytičko. :kytka:

Jinak díky za tip na palačinky, už dlouho nebyly, tak dětičkám udělám o víkendu. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:35

bezva diky za osvetleni. Takze nejvetsi rozdil je, ze uz nemuzou odtajnit anonyma. Predpokladam ze urazeni mohou banovat i neanonyma. No asi by to chtelo navysit paletu kyticek a pridat listecky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:37

Souhlas.

S anonymy se situace vymkla kontrole, trocha uživatelské neposlušnosti snad pomůže přesvědčit „právní oddělení“, že původní pravidla pro anonymy byla lepší 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:44

V 90% jí ignoruju. Ale sorryjako, mařka si tu před kvartálem honila triko na tom, že kdo neměl dítě ve dvaceti aby s ním zvládal slaňování jeskyně či kýho čerta, tak jako rodič selhal. A najednou začne hrotit, že se v reálu ani neposadí na pařez protože ona má DÍTĚ ČiSTOtnÉ 8o

Tak to je fakt bizár non plus ultra a nejsem Halík, abych na vše odpovídala všeobjímající laskavostí :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:49

Myslím, že adminka Diana dala Lucence (ať už to bylo pod jakýmkoliv nickem) před chvilkou ban.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 12:51

Jednou v roce na Velikonoce dělám vždy jehněčí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat