Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pravidla jsou ted teda takove, ze se muzeme anonymne vyjadrovat v diskuzich aniz by byl k anonymu realny duvod? Driv pro anonym musel byt prispevek nejakym zpusobem citlivy.
Tulipan 2
@Anonymní píše: Více
Jo to nevím, ale podle pravidla Lůca to asi admini neřeší ![]()
Tulipán 1
Ha, já už mám taky další pod mou kytičkou. Jsem původní ležatá osmička. ![]()
Nevím, co budu vařit dnes k večeři, natož za týden
Vařit, noooo. Spíš přemýšlím, že se zeptám trenéra, jestli náhodou neplánuje být v posilovně a fikaně bych zdrhla tam.
A kdyžtak dětem udělám volská oka a bramborovou kaši. ![]()
Vajec je dost.
Jo a tulipánku první, o Velikonocích už má prý být zase hezké počasí. ![]()
Myslím, že teď je to tak, že tě za zneužití anonymu můžou zabanovat, ale nemůžou tě odtajnit. Ten ban je reálný (nebo alespoň doteď byl) podle mě ale jen v případě, že pod anonymem urážíš, ne jen proto, že anonymně napíšeš, že máš ráda tulipány. A množství obyčejných příspěvků, zcela obecných a neosobných, zato napsanných anonymně, je tu takové, že jsem si tím, že prosté zneužití se netrestá, prakticky jistá. ![]()
Ahoj, stejná kytičko. ![]()
Jinak díky za tip na palačinky, už dlouho nebyly, tak dětičkám udělám o víkendu. ![]()
bezva diky za osvetleni. Takze nejvetsi rozdil je, ze uz nemuzou odtajnit anonyma. Predpokladam ze urazeni mohou banovat i neanonyma. No asi by to chtelo navysit paletu kyticek a pridat listecky ![]()
Souhlas.
S anonymy se situace vymkla kontrole, trocha uživatelské neposlušnosti snad pomůže přesvědčit „právní oddělení“, že původní pravidla pro anonymy byla lepší ![]()
V 90% jí ignoruju. Ale sorryjako, mařka si tu před kvartálem honila triko na tom, že kdo neměl dítě ve dvaceti aby s ním zvládal slaňování jeskyně či kýho čerta, tak jako rodič selhal. A najednou začne hrotit, že se v reálu ani neposadí na pařez protože ona má DÍTĚ ČiSTOtnÉ ![]()
Tak to je fakt bizár non plus ultra a nejsem Halík, abych na vše odpovídala všeobjímající laskavostí ![]()
Myslím, že adminka Diana dala Lucence (ať už to bylo pod jakýmkoliv nickem) před chvilkou ban.
Jednou v roce na Velikonoce dělám vždy jehněčí
Palačinky, šišky s mákem, pečené kuře a řízek se salátem. Zbytek nevím, nejradši bych, aby už někdo vymyslel amarouny.