Kolik času denně věnujete svou pozornost 100% dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.2.18 12:59

@saadet dekuji :*

jak tu nekdo zminil, uz aby bylo leto, uz jen to, ze je dele videt a da se udelat treba vecere formou pikniku venku je super. takhle pres tu zimu mam pocit, ze akorat litam do skolek, ze skolek, do prace, na nakup.,rychle neco doma posmrdlat, aby byl cas na cteni v klidu a zase dokola. A dela se doma vic bordelu, protoze tu jsme vic, to je logicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.2.18 13:28
@unuděná píše:
@saadet dekuji :*jak tu nekdo zminil, uz aby bylo leto, uz jen to, ze je dele videt a da se udelat treba vecere formou pikniku venku je super. takhle pres tu zimu mam pocit, ze akorat litam do skolek, ze skolek, do prace, na nakup.,rychle neco doma posmrdlat, aby byl cas na cteni v klidu a zase dokola. A dela se doma vic bordelu, protoze tu jsme vic, to je logicky ;)

Ja mam pocit, ze vubec nevychazim z toho kola delani uklidu. Furt uklizim, peru pradlo, zehlim, varim, uklizim. Rikala jsem uz, ze uklizim? A pritom koupelna je momentalne rozbombardovana, proste HNUS, ale to nevim, kdy uklidim. Mozna jenom pretru umyvadlo, zbytek se budu delat, ze nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.2.18 14:07
@warita píše:
Ja mam pocit, ze vubec nevychazim z toho kola delani uklidu. Furt uklizim, peru pradlo, zehlim, varim, uklizim. Rikala jsem uz, ze uklizim? A pritom koupelna je momentalne rozbombardovana, proste HNUS, ale to nevim, kdy uklidim. Mozna jenom pretru umyvadlo, zbytek se budu delat, ze nevidim.

tak já to mám stejně-kolotoč jídlo a úklid…navíc kluci jsou děsný čuňata, po jídle je apokalypsa, staršímu je 5,5 a pořád jí jak prase, nedokážu ho to naučit a vysvětlit, to snad už i ten mladší jí čistěji…koupelny hnus, umývat je nesnáším, podle toho to vypadá :oops: :cert:. Co si teda držím je, aby byl základní úklid dělám 1× týdně (bohužel koupelny je vytřené, na víc nemám každý týden sílu), manžel prská, že to přeháním, ale je to fakt minimum a nutnost, jinak bychom se rovnou mohli odstěhovat do chlívku nebo ho udělat z našeho bytu…Kluci se úklidu účastní, chci, aby viděli, že se to samo neudělá. Někdy se chtějí zapojit, což je teda spíš k vzteku, ale hlavně manžel je nechá, já na to nemám nervy a čas. A jídlo, nevím, co budu dělat, až jim bude 15. Buď se stanu ženou u plotny, nebo si budou jídlo chystat sami. Oni doslova žerou, skončí se s jedním a za chvíli, že mají hlad. Už je musím i krotit.
Na léto se těším jak na smylování. Vypustit na zahradu a jsou nejšťastnější. Začíná je konečně bavit, že si tam můžou být sami a dělat v rámci bezpečnosti, co chtějí. Hlídat se ale stále ještě musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí