Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Silwinka87 Mladší má narozky 7.12. a manžel 31.12. Tož to je taky trochu složitější ![]()
@K-Black @Silwinka87 4. má moje mamča narozky a 6. chlap s klukem
Moje peněženka nesnáší prosinec ![]()
Mam pocit, ze jsme na 6 darcich a doufam, ze tim koncim. Cenove cca za 3tis.
Od babicek cekam zase smrst
![]()
Od nás dostane 2 hlavní a pak má 4 menší, cca za 3000,– od babiček dostane po jednom dárku.
Ja budu vypadat jako macecha, ale do hracek se nam nechce moc investovat..kupujeme male zlato..drahe hracky dostane od babicky, takze my myslime spise na budoucnost, aby si ak mohla vybrat neco skutecne potrebneho do zivota jako byt, auto, nebo nejakou lepsi skolu…
Tak ono záleží jak staré ty děti jsou. Zatímco ročnímu se kupují spíš hračky, starším dětem už to je složitější a náročnější. Třeba naše 11 letá cácorka dostane notebook, takže 15 tisíc už zahučelo
ale není to rozmar, potřebuje hromadu věcí i do školy, používat ho budeme obě, ale bude jakože „její“
k tomu nějaké doplňky k PC hře a pak už jen opravdu nějaké drobnosti…+ babičky a familie, to bude masakr
Malému miminu koupíme zebru Ryan a několik menších chrastítek a objednala jsem ještě housenku Lamaze. Předpokládám ale, že z toho budeme více jásat my, protože malému to je asi šumák a stejně - šuštícímu papíru nedokáže konkurovat nic ![]()
@lucenka píše:
@K-Black @Silwinka87 4. má moje mamča narozky a 6. chlap s klukemMoje peněženka nesnáší prosinec
no tak ji taky napiš ať ti něco pošle ![]()
Mela jsem za to, ze budou mit deti 1 hlavni darek a 2 malickosti. No a nejak to narusta
Konkretne mam pro deti toho:
Dcerce 3 roky - panenku miminko, panenku My Little pony, Lego friends, nadrazi k vlackodraze, vlacky k vlackodraze Thomas and friends, kolobezku, detske klavesy, knizku Borek Stavitel a My Little pony
Syn 2 roky - autodrahu Chuck, velky traktor s privesem, vlacky Thomas and friends, kolobezku, doplnky k vlackodraze, knizku Tmohas and frieds a Vila Zvonilka
A to jeste urcite neco nekde uvidim
Kazdopadne tohle vse je za 5tisic.
Pro ostatni cleny rodiny mamm 1-2 darky - to se mi dari krotit ale u tech deti to neumim
Já si dávám vždycky před vánoci předsevzetí, že dětem toho moc kupovat nebudu. Jenže ono se to do vánoc tak nějak nasbírá, většinou spíš drobnosti. A jeden hlavní větší dárek. No a pak u balení 8. dárku nadávám…
![]()
Mladší 1,5 letý dostane opravdu jen pár dárků, jednak z toho nemá vůbec rozum a pak má všechno starším bráškovi.
A oblečení taky najdou pod stromkem, ať si kluci zvykají. Budou to tam mít nejspíš každé vánoce až do smrti. ![]()
Dcera „psala“ Ježíškovi a ráda by dostala
Zatím mám nakoupeno
Budeme to muset trochu sladit
Batoh a bunda jsou bazarové, finance jsou nic moc. Teda spíš to NIC
Cena celkem 450,–.
Příspěvek upraven 22.11.13 v 17:15
@K-Black píše:
no tak ji taky napiš ať ti něco pošle
mi akorat pošle ho.vno v krabici od bot… to si radši napíšu tobě ![]()
@lucenka píše:
mi akorat pošle ho.vno v krabici od bot… to si radši napíšu tobě
když myslíš ![]()