Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
u prního 19 kg. Syn měl 3960g a 51cm,, Narodil se 40+0
U druhého u dcery 10 kg, narodila se 39+4, 3950g a 51cm. ![]()
Ahoj!!
u prvního 25kg,o roka -30kg.
U druhého 15,shozeno do dvou měsíců.
U třetího 20 a stále 5 kilo nahoře.Ale už mi táhne na 40
,takže kila se mně drží.No na něco to snést musím. ![]()
Všechny děti měly 4kg. ![]()
U mě to šlo jako po másle. Nabrala jsem 12 kilo a všechno zůstalo v porodnici. Teď mám ještě o dvě kila míň než před otěhotněním a mám spíš starosti, jak to udělat, abych se zase trochu obalila tukem. Ale nejde to a nejde:-)
Ahojky tak já už si to přesně nepamatuju, ale vím, že u prvních dvou dětí jsem přibrala mezi 15-18kg, u třetího 18kg a teď už mám nahoře 11kg
. Jinak výchozí váha v mládí 50kg, nyní 59. Takže tak
.
No a vždycky jsem to zase všechno shodila, akorát u třetího prcka už jsem byla starší a šlo to teda pomaleji, ale jistě taky dolů.
Před těhu jsem měla 56 kg, před porodem 74 kg takže 18 kg navíc, v porodnici jsem nechala 6 kg, během šestinedělí šlo dalších 8 kg a tři měsíce po porodu jsem vážila 52 a to mi už zůstalo.
Opravdu jsem nečekala, že po dítěti budu mít ještě míň než před tím a nesnažila jsem se zhubnou, šlo to samo, jestli kojením nebo čím to nevím. A to jsem nikdy nebyla žádná laňka. ![]()
U prvního těhotenství - +17 kg. Na svou váhu jsem se dostala, jakmile jsem přestala kojit /což bylo za 8 měsíců/ a šlo to samo.
U druhého těhotenství jsem až do 5 měsíce hubla a stejně jsem stihla nabrat +15 kg. Dolů to šlo snadno a rychle. Ale měla jsem dvě děti v rozmezí 17 měsíců ![]()
Teď mám +10 kg a doufám, že se nedostanu přes 15 kg. Jsem už sice o dost starší než při prvních dětech, ale doufám, že to sundám. ![]()
Ahoj hubnoucí šťastlivci
, jsem 6 měsíců po porodu a zatím se mi nepodařilo z nabraných 13 kg zhubnout skoro nic
. Možná patřím mezi ty, co dokud kojí, tak mají smůlu. Přestože od vánoc skoro každý den šlapu na eliptikalu. Je ale také pravda, že co se týče jídla a mňaminek, tak ty si teda neupírám.
Tak mi prosím držte palce ať to zvládnu. Lucka
Tak u prvního těhu jsem nabrala 16kg (malá byla drobná-2,74kg a 48cm), v porodnici jsem nenechala nic, ale do půl roku to bylo všechno pryč i přes kojení a nacpávání se vším možným.
Teď jsem v 20tt a mám nahoře 5,5kg - snad to zase půjde dolů jako u prvního.
já jsem těhu poprvé jsem ve 23tt a mám zatim 5kg nahoře. Výchozí váha byla 58kg, takže tedka mam 63kg. Uvidíme jak to ještě povyleze. ![]()
Ahoj, tak já jsem nabrala 17kg, výchozí váha 58kg, před porodem 75kg, ale byla jsem oteklá. V porodnici jsem nechala asi 4kg (malej měl 3,6kg)
, ale pak to šlo kosmickou rychlostí, do 4měsíců jsem měla 55kg což mám doteď a je mi všechno vleikánksý
(aspoň mám důvod nakupovat- a manža mi nic nemůže
). Malej je naštěstí žravej ![]()
Hlavně po porodu cvičit!!!!! Cvičila jsem jen 3měsíce, pak už se mi nechtělo a mam břicho jak před, želva už tam ale asi nebude
![]()
Tak to já v těhotenství shodila 12 kilo po čtyř měsíčním zvracení a nazpět pak přibrala 17 kilo. Teď mám 18 kilo dole, ale to zapříčinila poporodní deprese, beru teď prášky i na podporu chuti k jídlu a už mám 5 kilo nahoře, jenže já teď vážím 85 kg, jsem prostě buclina, ale při otěhotnění jsem měla 92 kilo, takže aspoň už nejsem jak koule. ![]()
Jak vám všem závidím…
U prvního cca 15kg z toho 7 v porodnici a těch zbylých během roku.
Teď čekáme dvojčátka a jsem v cca 30.tt a už mám 19kg nahoře
… No nevím nevím, jak to budu shazovat… Trošku doufám, že se třema dětma to půjde samo
Co ale nechápu, tak mně víc lidí řeklo, že jsem míň tlustá než u prvního těhu s jedním mimi, tak nevím… Je fakt, že břicho mám při mé výšce 160cm jak medicimbal… ![]()
Objevila jsem tuto diskuzi a dovolím si jí otevřít.
Kolik jste za těhu nabraly?
Jak rychle jste ty kila daly pryč a kolik z toho zůstalo v porodnici?
A když jste to shodily, bylo to proto, že jste byly v jednom kole, nebo jste se stravovaly jinak, sportovaly?
Končím třetí měsíc, zatím zvracím, tak mi váha zůstává stejná, ale vzhledem k tomu, že jsem s ní byla nespokojená a chtěla do těhu zhubnout, což jsem nestihla, mám strach, jak to pak půjde dolů.
Ahoj
ja nabrala cca 15kg za cele tehu, skoro vse jsem mela v brichu, v porodnici jsem nechala asi 8kg a zbytek na mych 50kg byl dole do ctyr mesicu.
Urcite jsem nesportovala(to neni moje), ani zadnou jinou stravou, proste jen tim fofrem kolem male.