Kolik máte zimních kabátů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
5.2.22 15:23

3 kabaty (podzim-jaro), jeden kozich, bundokabat a lyzarskou bundu, neco na bezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
5.2.22 15:36

Zimní kabáty mám 2. Pak 1 dlouhý péřový kabát, ten nosím s dětmi ven na hřiště. Plus mám 1 zimní bundu na lyže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.2.22 15:41

Zimní kabáty 2 a dvě bundy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.2.22 15:43

Jeden dlouhý zimní péřový a jednu kratší zimní bundu, když je tepleji. Na jaro podzim pak červený elegantní kabát, vypadá jak z vlny. Víc nechci a nepotřebuju, zabírá to moc místa ve skříni a nejsem jediná ženská v domě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
5.2.22 16:04
@terien píše:
Já nic nemotam, reaguji na úvodní příspěvek, ve kterém má zakladatelka elegantní lyžařskou bundu do města. Tak já si myslím, že nemá a že máš pravdu v tom, že s jedním kabátem a jednou lyžařskou bundou si nemůže vystačit. Bohužel si ohromné množství lidí myslí, že lyžařská bunda do společnosti je o. k.

Aha, jsem to četla ještě jednou. Tak ona píše, že je elegantní i na běžné nošení. Pokud chodí většinu času v riflích a pohorkách, tak klidně k tomu může mít hezkou lyžařskou bundu. To je ok. Pokud ale musíš chodit do práce elegantně a běžné nošení je pro tebe košile a společenské kalhoty, nebo šaty, tak k tomu lyžařská bunda nee. Já třeba do práce v lyžařské bundě nemůžu. Nebo můžu, ale vypadala bych jak blázen. Zas chápu, že někdo od fochu nebude chodit do práce v kabátě a klidně může odchodit zimu i v lyžařské bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.2.22 16:33

Jednu zimní bundu, asi 6 let 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1012
5.2.22 16:53

:think: Vyloženě zimních kabátu nám 3, teda pokud beru ty na které si vzpomínám :mrgreen: je dost možných, že jich je víc, ale nenosim je.

Připomněla si mi, něm. byste někdo zájem k zimní kabát z kožešiny? Pravý. Kombinace kůže. Hodně luxusní - dostanu darem, ale nevyuziji a není to můj styl - kožešina u límce a vevnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.2.22 16:54
@bigl píše:
Aha, jsem to četla ještě jednou. Tak ona píše, že je elegantní i na běžné nošení. Pokud chodí většinu času v riflích a pohorkách, tak klidně k tomu může mít hezkou lyžařskou bundu. To je ok. Pokud ale musíš chodit do práce elegantně a běžné nošení je pro tebe košile a společenské kalhoty, nebo šaty, tak k tomu lyžařská bunda nee. Já třeba do práce v lyžařské bundě nemůžu. Nebo můžu, ale vypadala bych jak blázen. Zas chápu, že někdo od fochu nebude chodit do práce v kabátě a klidně může odchodit zimu i v lyžařské bundě.

Stejně může odchodit zimu v pěkném bundokabátě, i kdyby byla od fochu. Možná má pěknou lyžařskou bundu k pohorkám, ale na beton to není elegantní bunda do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.2.22 17:01

Ja mam třeba vlněný kabát přes dvacet let. Byla akorát vyměněna podšívka.
Já ho nosím méně, vždycky k tomu koupím bundokabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18018
5.2.22 17:07

Kabáty čtyři, jeden s umělou kožešinou, který už nenosím 20 let, dva černé krátké a jeden nový zelený. Většinou ale nosím péřovou bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
5.2.22 18:24
@liptom píše: :think: Vyloženě zimních kabátu nám 3, teda pokud beru ty na které si vzpomínám :mrgreen: je dost možných, že jich je víc, ale nenosim je.Připomněla si mi, něm. byste někdo zájem k zimní kabát z kožešiny? Pravý. Kombinace kůže. Hodně luxusní - dostanu darem, ale nevyuziji a není to můj styl - kožešina u límce a vevnitř

Posl :dance: i foto.

• Citovat
  • Upravit
1012
5.2.22 18:27
@Alriga píše:
Posl :dance: i foto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.2.22 18:33

Zimni kabaty mam 3 a jeste 2 bych potrebovala, ale ne a ne sehnat neco podle mych predstav. Na extra zimu mam kozich. Bundu mam jen na sport, na nic vic se podle me bundy nehodi. Bohuzel stale chodi spousta zen v kombinaci rifle a sportovni zimni bunda, coz je skoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.2.22 18:38

Kabáty 0, bundy 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.2.22 19:20
@liptom píše: