Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@doumi nějak se mi nechce chlubit svýma chybama …nejsem na to pyšná (bylo jich 5)
K.
@Anonymní píše:
takovej blbej dotaz-když nejste zamilovaný,tak vás to baví a uspokojuje? já to zkusila jen jednou a hned mi bylo jasný,že to si radši pomůžu sama,než takhle…už mě to nikdy víc nelákalo…
K.
Ano, byly časy, kdy mě to uspokojovalo a bavilo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
doufám, že stejné téma tady není, hledala jsem, ale nenašla. Tak jsem ho tedy založila
Včera jsem viděla film ,,Co ty jsi za číslo?´´ No a kdo film viděl, ví, že hlavní hrdinka řeší počet svých sexuálních partnerů…
No a nedalo mi to a dnes jsem si udělala inveturu a došla jsem k hrozivému číslu 22A to je mi 25! Ale jako coura si nepřipadám
Vždyť je to za celých dlouhých 10 let…
Nezlob se na mne, ale proč vyzvídáš zrovna takové věci anonymně? To mi příjde trošku mimo.. ![]()
Jinak k tématu.. zatím to spočítám na prstech obou rukou, takže je to pro mne únosné, je mi 31let a lituju snad jen toho, co bylo do 18let.. ![]()
@Anonymní píše:
takovej blbej dotaz-když nejste zamilovaný,tak vás to baví a uspokojuje? já to zkusila jen jednou a hned mi bylo jasný,že to si radši pomůžu sama,než takhle…už mě to nikdy víc nelákalo…
K.
Jojo,mně to bavilo hodně.Samozřejmě bych nešla s každým,určitá chemie tam být musela.Teď jsem už vyřáděná a milující manželka ![]()
@Anonymní píše:
Ano, byly časy, kdy mě to uspokojovalo a bavilo.
Asi to má každej jinak ![]()
K.
@Anonymní píše:
K.
No, budu mít taky blbý dotaz: Jak se pozná zamilovanost?
Myslím si, že jak rychle se dá zamilovat, tak rychle se dá i odmilovat
Sice věřím v lásku na celý život, ale že bych tu kliku měla já? ![]()
To je diskuze jak v páté obecné! Prosím vás neodpovídejte na stupidní diskuze.
@ddddddddd píše:
To je diskuze jak v páté obecné! Prosím vás neodpovídejte na stupidní diskuze.
A ty je nečti ![]()
40 let - 1 ![]()
Mě je 32 a můj manžel je číslo 11 ![]()
Sex na jednu noc jsem měla, je vZrušující a dokáZala jsem si ho užít
je blbost že ženský do toho vždycky tahaj city
Měla jsem sexuálního partnera a on chtěl pak víc..a já Z toho „vZtahu“ vycouvala..
@pipiinka
A to jsi stihla před prvním otěhotněním,nebo během trvání manželství? ![]()