Kolik z vás se po letech miluje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
8.3.23 14:57
@WhiteCrow píše:
No to je ale fakt otřesný, že existuje nějakej chlap, kterej není macho bez sebereflexe, neopovrhuje terapiema a seberozvojem, a vlastně že má vůbec nějaký city a není to jednoduchý hovado s mozkem v kalhotách. :mrgreen:
Nebudu teď hodnotit jeho přístup k manželce (něco vím, ale ne tolik), která by si možná spíš než napravování jeho chyb zasloužila kopnout do sedinky, ale vysmívat se tomu, že to vzal za tenhle konec a začal na sobě makat, mi přijde docela nemístné.

Jo, on na sobě „makal“, jenže výsledek je horší než před kurzy. Stal se z něj v podstatě muž, co snese všechno a vše si racionalizuje a pozitivně zdůvodní. Přijde mi to jako obelhávání sama sebe. Je hrozně submisivní a rezignovaný. Raději se duševně uklidní poslechem nějaké ptákoviny o vztazích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.3.23 14:57
@OpportunityNox píše:
Nesamostatnost myšlení? A co ty, a tvoje diskuse založené jakoby z pohledu tvého dítěte, týkající se tvych stehen apod.? Nebo o tom, jak se manžel jednou nechtěl v posteli tulit, a kvůli tomu jsi taky zakládala diskuzi… :mavam: Nesamostatná v myšlení jsi spíš ty :P

Pepina ma neco se stehnama? Je tlusta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.3.23 15:00
@Královna Kosmíru píše:
Pepina ma neco se stehnama? Je tlusta?

Před časem tu skrz mínění uživatelů emimi zkoumala, jestli jsou její stehna ještě ok, dávala fotku. Ale psala to z pohledu vlastního dítěte… Jako „mrkněte na mou mamu, to má ty stehna ještě dobrý?“
„Normální člověk“, aha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.3.23 15:00
@WhiteCrow píše:
Většina lidí neví, co dělat. Málokdo však něco dělá se sebou. A taky to tak vypadá. ;)

Ja začala rozvodem… 8) … tak šup novy kluci s velkym.. kde jste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.3.23 15:01
@Josefuna píše:
Jo, on na sobě „makal“, jenže výsledek je horší než před kurzy. Stal se z něj v podstatě muž, co snese všechno a vše si racionalizuje a pozitivně zdůvodní. Přijde mi to jako obelhávání sama sebe. Je hrozně submisivní a rezignovaný. Raději se duševně uklidní poslechem nějaké ptákoviny o vztazích.

To je pouze tvá interpretace, která funguje ve tvém zjednodušeném světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.3.23 15:02
@LukeR1 píše:
Já si rád poslechnu rady zkušených lidí, ať mám více úhlů pohledu. Většina zdejších žen i chlapů tu má podobné názory jako já. Tvoje rady jsou jako rady mého kamaráda. Všechno ví, všechno zná a kdo neví, ten je blbec. Přece nikdo normální nepotřebuje pomoc odborníků. Někdy se ti fakt směju :potlesk:.

No Luku já tu pravě nezaznamenala, že většina emimina sdílí Tvé názory, spíše Tě tu má za takového mimoně :nevim: Ale je hezké, jak se zase dokážeš přesvědčit, že všichni by postupovali jako Ty a Ty jednáš správně. Prostě kurzy již udělaly své a tohle je přesně toho důkazem. Žiješ už v nějakých bludech svého přesvědčení.
Budiž tyto terapie a kurzy pro všechny varováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.3.23 15:04
@WhiteCrow píše:
No to je ale fakt otřesný, že existuje nějakej chlap, kterej není macho bez sebereflexe, neopovrhuje terapiema a seberozvojem, a vlastně že má vůbec nějaký city a není to jednoduchý hovado s mozkem v kalhotách. :mrgreen:
Nebudu teď hodnotit jeho přístup k manželce (něco vím, ale ne tolik), která by si možná spíš než napravování jeho chyb zasloužila kopnout do sedinky, ale vysmívat se tomu, že to vzal za tenhle konec a začal na sobě makat, mi přijde docela nemístné.

Já bych tohle fakt seberozvoj nenazývala, je to spíše regrese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.3.23 15:09
@Josefuna píše:
No Luku já tu pravě nezaznamenala, že většina emimina sdílí Tvé názory, spíše Tě tu má za takového mimoně :nevim: Ale je hezké, jak se zase dokážeš přesvědčit, že všichni by postupovali jako Ty a Ty jednáš správně. Prostě kurzy již udělaly své a tohle je přesně toho důkazem. Žiješ už v nějakých bludech svého přesvědčení.
Budiž tyto terapie a kurzy pro všechny varováním.

Hele, Luke je jen nějaká internetová postavička. Vypnu emimino - není Luke. Nervy mi to fakt nedrasa :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.3.23 15:13

Mně zvedli plat o 40%. A taky jsem se dozvěděla, že naše firma má pronajatou posilovnu a dokonce platí vlastního maséra pro zaměstnance! To je motivace chodit do ofisu, co?

• Citovat
  • Upravit
15332
8.3.23 15:14
@Mango_Lassi píše:
Mně zvedli plat o 40%. A taky jsem se dozvěděla, že naše firma má pronajatou posilovnu a dokonce platí vlastního maséra pro zaměstnance! To je motivace chodit do ofisu, co?

Podle toho jak vypada maser :nevim: Jinak gratuluji! Zřeba ti to vyrovná tu inflaci :dance:

Příspěvek upraven 08.03.23 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.3.23 15:15
@Královna Kosmíru píše:
Podle toho jak vypada maser :nevim:

Masér musí masírovat.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.3.23 15:19
@Královna Kosmíru píše:
Podle toho jak vypada maser :nevim: Jinak gratuluji! Zřeba ti to vyrovná tu inflaci :dance:

Inflace mi zase úplně žíly netrhá, protože jsem trošku investovala do Alenky státních dluhopisů. Ale je příjemné, že v práci občas ocení moje aktivity.

• Citovat
  • Upravit
3330
8.3.23 15:22
@Josefuna píše:

Je to taková debata, kde ty ze mě děláš vola a já se o obhajuji. Ty víš všechno a se vším si rychle hotová a já potřebuju rady odborníků :lol:.

Máš pravdu, že už snesu skoro všechno, ale rozhodně ne stylem, že držím hubu a krok. Submisivní jsem možná pro tebe, ale žena si to rozhodně nemyslí. V okolí si na mě nikdo nic nedovolí, protože ví, že já nemám problém dávat rány. Naštěstí mám i mozek a dokážu ho používat.

Já v životě problémy řeším a nemyslím si, že jsem schopný zvládnout vše bez pomoci. Umím si přiznat, že dělám chyby. Umím přijímat kritiku na mou osobu. Dokážeš to ale ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
8.3.23 15:23
@Josefuna píše:

Nevím, nepůsobil tak na mě. Z chlapského osazenstva zde mi přijde jako jeden z těch, kteří se čtou nejlépe, bez té typické mužské arogance a šovinismu. Ani ne tak submisivní, jako spíš nekonfliktní. A nevšimla jsem si, že by ho tady někdo bral jako šaška, naopak.
Třeba takový Dušek pro mě není žádná modla, v mnoha věcech s ním nesouhlasím vůbec a beru ho spíš jako takového ezo guru s názorem a hlavně zaručenou pravdou na všechno, ale když ho člověk poslouchá s kritickým přístupem, tak si v něm to „své“ najít dokáže. A takové Čtyři dohody jsou nádherné představení. Myslela jsem si, že to už je spíš takový „cash grab“, se kterým milá herecká Duše K zarábí slušné love, ale ono to tu duši fakt má.

Jak jsem psala, možná je to až příliš hodný blbec, který měl s manželkou udělat krátký proces, ale nenabyla jsem dojmu, že by to u nich mělo být jediné řešení. Možná jsem toho od něj ale jen nepřečetla tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
8.3.23 15:24
@maminecka6 píše:
@takymanžel 3holky,2kluky a poslední je holka :)
:D Tak to mi ta sázka na délku při narození moc nevyšla, až na tu poslední. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí