Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Inflace mi zase úplně žíly netrhá, protože jsem trošku investovala do Alenky státních dluhopisů. Ale je příjemné, že v práci občas ocení moje aktivity.
Mam to taky rada!! My ted dostali od nemeckyho statu protiinflační balíček 800€ no a v praci ty bonusy miluju taky.. ted po rozvodu si musim nechat upravit portfolio, mam slušný penize a moc se v tom ted nevyznam. Už jsem si domluvila pani co mi pomuze to urovnat všecko..
Příspěvek upraven 08.03.23 v 15:28
@Mango_Lassi píše:
Mně zvedli plat o 40%. A taky jsem se dozvěděla, že naše firma má pronajatou posilovnu a dokonce platí vlastního maséra pro zaměstnance! To je motivace chodit do ofisu, co?
Tak je velkorysé zvýšení, co s tolika penězi budete dělat?
@LukeR1 píše:
Je to taková debata, kde ty ze mě děláš vola a já se o obhajuji. Ty víš všechno a se vším si rychle hotová a já potřebuju rady odborníků.
Máš pravdu, že už snesu skoro všechno, ale rozhodně ne stylem, že držím hubu a krok. Submisivní jsem možná pro tebe, ale žena si to rozhodně nemyslí. V okolí si na mě nikdo nic nedovolí, protože ví, že já nemám problém dávat rány. Naštěstí mám i mozek a dokážu ho používat.
Já v životě problémy řeším a nemyslím si, že jsem schopný zvládnout vše bez pomoci. Umím si přiznat, že dělám chyby. Umím přijímat kritiku na mou osobu. Dokážeš to ale ty?
Jak to myslíš s tema ránama… jakože tlučeš lidi jako je Pepina?
@Královna Kosmíru píše:
Pepině bych nikdy neublížil. Jakože nejsem v reálném životě někdo, na koho si lidé otevírají pusu.
@Josefuna píše:
Tak je velkorysé zvýšení, co s tolika penězi budete dělat?
Budeme pomáhat ukrajinské armádě. Protože rusni musí být navždy
PEACE-DA!
@OpportunityNox píše:
Nesamostatnost myšlení? A co ty, a tvoje diskuse založené jakoby z pohledu tvého dítěte, týkající se tvych stehen apod.? Nebo o tom, jak se manžel jednou nechtěl v posteli tulit, a kvůli tomu jsi taky zakládala diskuzi…Nesamostatná v myšlení jsi spíš ty
Nezapomeň na legendární nepodkročitelné minimum.
@OpportunityNox píše:
Před časem tu skrz mínění uživatelů emimi zkoumala, jestli jsou její stehna ještě ok, dávala fotku. Ale psala to z pohledu vlastního dítěte… Jako „mrkněte na mou mamu, to má ty stehna ještě dobrý?“
„Normální člověk“, aha![]()
A já zas nic neviděl. Jako obvykle.
@Honza 12 píše:
To nevadí, třeba budou další ![]()
@Mango_Lassi píše:
Budeme pomáhat ukrajinské armádě. Protože rusni musí být navždyPEACE-DA!
Tak to je krasné.
@Honza 12 píše:
Já jsem taky neviděla frndu Klopotky. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
@OpportunityNox píše:
To nevadí, třeba budou další
Počkej to jako vážně?
.. Pepča ma asi nejaky komplex tedy ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Počkej to jako vážně?![]()
![]()
.. Pepča ma asi nejaky komplex tedy
Bingo ![]()
@Pírko2 píše:
Po víc jak 4letech se tu nemiluje asi 99,9% lidí, ale budou tvrdit opak.Jak je ta krásná „láska po zamilovanosti“ hluboký cit, ale už jim vlhne z kolegů v práci a sní o sousedovi v posteli… tomu se říká „hlubší cit“ než zamilovanost…
Jsou spolu kvůli dětem a bydlení a zvyku… občasný sex z povinnosti…
No prosím, podle mě je to oproti zamilovanosti slabé kafíčko a já ho pít nehodlám
Příspěvek upraven 27.02.23 v 20:29
Asi tak ![]()