Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S našima jsme zdobili 24.dopoledne při pohádkách. Teď s manželem 23.večer jak holky usnou, aby ráno měly překvapení. Až budou větší tak budeme zdobit zase 24.dopoledne, aby mohly pomáhat.
lucineeccka píše:
ahoj, 24.12 dopoledne
My taky 24. dopoledne
.
Luci, hezká fotka. ![]()
Když jsem byla ještě doma - 23. večer nebo 24. ráno
Teď bydlím s manželem, tak cca týden před 24.
my už ho máme od začátku adventu. když už dá to zdobení tolik práce, tak ať si ho užijeme… ![]()
U nás doma se vždycky zdobil den před Štědrým dnem, co bydlím s manželem, tak zdobíme brzy, zhruba od začátku do poloviny prosince.
adell píše:
my už ho máme od začátku adventu. když už dá to zdobení tolik práce, tak ať si ho užijeme…
A kdy ho odzdobujete? my si ho taky užijem, máme ho dýl, než trvá doba vánoční ![]()
Tak my už máme dneska. Musím k vůli holce, aby si na něj zvykla
Máme autíka a špatně snáší změny, takže pomaloučku s těmi světýlky atd…všechno se třpytí a bliká, ona by ho na Štedrý den určitě orvala a všechno by shazovala, aby to bylo podle jejiho. Zrovna dneska dopoledne jsem 10× nejméně vrácela ozdoby a spadnutý stromek, a teďkom je už z toho nabažená a dala tomu pokoj
Tohle bych teda ty nervy na Štědrý den zažít nechtěla
Proto dopředu stromeček ![]()
U nás vždycky zdobil Ježíšek
Ráno 24. jsme se s bráchou probudili a stromeček zářil
Rodiče to měli o to složitější, že jsme měli stromek v dětským pokojíčku, takže ho tam museli pašovat už nazdobenej hoooodně potichu
ale „žrala“ jsem jim to opravdu dlouho
Tuhle tradici chci zachovat, takže se bude zdobit 23. večer, aby měla Šiška ráno překvapení od Ježíška ![]()