Kolikrát týdně maso?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dávám maso ob den. Plus malej dostává jogurty a mléčnou kaši a kojím, to všechno je také zdrojem proteinů. A začínala jsem tak, jak píšeš, tj. první týden jednou týdně, druhý týden dvakrát,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a alespoň jednou týdně lososa. Kvůli nenasyceným kyselinám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem postupně, nejdřív 2× týdně, pak 4×. Momentálně dávám maso většinou 5× týdně (z toho 1× týdně rybu - to kupuji příkrmy, jinak vařím), jednou týdně bez masa, jednou vajíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daenerys91 a ja zase cetla, ze ma byt maso kazdy den, ze je to pro deti zaklad a jen 1×tydne vymenit za zloutek a z tech 6-ti dni, 1× cervene maso a take 1-2× ryby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@megy.misa píše:
Určitě min. 4× týdně maso. Řekne vám to každý lékař. Maso se ničím nahradit nedá a má v sobě spoustu věcí, které dítě potřebuje. Dávám denně, jednou týdně měním za vajíčko.
Take to tak delame + ryby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AVL18 tak nevím…
synovi je 6 měsíců a ještě je kojený, časem se třeba dostaneme tam, co říkáš, záleží co řekne pak doktorka. Mě bylo měsíc zpátky řečeno, že už můžu zkusit maso, takže zkouším tak 3× týdně v průměru. Měla jsem za to, že je to s masem jako u dospělého - pro dospělého právě maso každý den není vhodné ani zdravé. Poptám se za týden na poradně, třeba se mýlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daenerys91 v zaveru, ono je to uplne jedno, hlavni je, ze mame spokojena ditka.. Neni to jen co matka, to nazor, ale i co pediatr, to nazor.. A ja v zadnem pripade netvrdim, ze neco delas spatne
. Kazdy mame svuj zpusob ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AVL18 jj, pravda
já jsem v tomhle otevřená a nechám si poradit
malej tedy maso miluje, myslím, že by si nestěžoval, kdyby ho měl každý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My a 4letá máme maso asi 4-5× týdně nekdy vic a 1× týdně rybku.
Mimcu (6.m) budu davat masicko 3× týdně a 1× zloutek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit