Kombucha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nell-a
11.10.12 12:08

tasa

Asi by to chtělo přidat nějaký ten pohyb :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Dashiki
10.11.12 13:56

Ahoj, chci se zeptat, koupila jsem si Kombuch v Bio obchodě. Ráda bych detoxikovala tělo. Ale první dny mám velké bolesti hlavy, a chodím na záchod jako prokoplá, tak nevím, je to tím, že toxiny odcházejí z těla a při dlouhodobém pití se to zlepší? Nebo jak se projevuje její působení u vás? Děkuju za infa

• Citovat
  • Upravit
Verčikxxx
10.11.12 14:36

Dashiki:
Ahoj, mně teda taky bolela hlava - postupně to přestalo, myslím, že to bude tím čištěním - i to chození na wc - zkus snížit dávky a najíždět postupně :-)

• Citovat
  • Upravit
Dashiki
10.11.12 14:42

Děkuju. Tak to je tedy driják:). Ale evidentně to na tělo funguje. Tak snad se to za pár dní srovná.

• Citovat
  • Upravit
novaboon
11.7.13 13:21

dochucení

Zdravím všechny :mavam:
na chuť si teprve zvykám… snažila jsem se kefír dochutit, myslím, že malá (čtyři roky ) si na neochucený kefír asi nezvykne. Máte někdo nějaké zkušenosti v této otázce… :lol:
Předem velké díky… snad to té houbě nevadí… :?:
 Ivča

• Citovat
  • Upravit
712
6.3.14 08:09

Ahoj holky, chtěla bych obnovit diskuzi s kombuchou. Zajímá mě kombucha, která se přidává do čaje. Náhodou jsem na ní narazila dnes ve snídani s novou a zaujala mě. Pomohla vám někomu? Případně pri jakých problémech jste ji užívali? A hlavně kde ji seženu? Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
6.3.14 08:10

@bobda kombuchu piji denne, je to takove prijemne vnitrni osvezeni. Da se koupit v Albertu.

• Citovat
  • Upravit
712
6.3.14 08:13

@vykladzkaret pocítila si na sobě nějakou změnu během požívání kombuchy? V Albertu? Já čekala nějakou bio prodejnu…bude vůbec kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
6.3.14 08:22

@bobda je to velice slusna kombucha - ta z Alberta. Neni uplne levna, ale neni vubec spatna. Je v bio sekci Alberta :D
Citim po ni lepe nez po jinych slazenych napojich typu fanta nebo coca-cola, a rekla bych, ze ma prijemne ucinky na traveni. Ale nejake zasadni zmeny nevnimam.

• Citovat
  • Upravit
1404
6.3.14 08:25

@bobda Kombuchu si pěstuje moje babi, když jsme u ní, tak chodím furt upíjet, hrozně mi to chutná. A zdravotně to má skvělé účinky, babi kosmetička např. měla úplně rozežrané ruce od nějakých preparátů, tak si to namáčela v kombuše a teď má ručky jako dětskou prdelku, sousedka měla jít na operaci se žlučníkem nebo s čím, začala pít kombuchu a na operaci nešla - nemusela. Pokud máš možnost si jí pěstovat, tak jdi do toho. Já kdybych na to měla podmínky, tak neváhám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.3.14 08:37

Mám problémy s pleti, tak mě láká ji vyzkoušet. Trochu se bojím toho pěstování, ale to se musi vyzkoušet :) Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
6.3.14 08:47
@bobda píše:
Mám problémy s pleti, tak mě láká ji vyzkoušet. Trochu se bojím toho pěstování, ale to se musi vyzkoušet :) Děkuji za odpovědi :kytka:

Na pleť je taky výborná, určitě to zkus. Na pěstování nic není, to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.3.14 09:16

@Didian když budu bezradná skaknu si pro radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
6.3.14 09:18

@bobda No jasně, není problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.3.14 15:27

kombucha k dispozici

Kdo máte zájem vyzkoušet domácí pěstování kombuchy - můžu tuto houbu poskytnout, mám navíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková