Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co třeba Tucker a Dale vs zlo
ten není moc známej, je to všude psány jako horor, ale zaručuju, ze se bát určitě nebudeš ![]()
Soumrak mrtvych je super pokud mas rada britsky humor, vrazda na jachte, spion, mladi v trapu, Rrrr!,
Super téma
Teď jsem se zrovna dodívala (už po několikáté) na komedii Záložní Plán, ještě se mi líbila komedie Návrh. Jinak z českých Ženy v běhu, Po čem ženy touží, z thrilleru se mi líbilo Pod Povrchem, Hra na schovávanou. Asi jste to už viděli
Kdyby jste věděli o nějaké novince, pište prosím. Už máme skouklé snad všechno ![]()
Seriál ne? After life je boží.
Z filmů Le Mans 66, Orel Eddie - ty mají takovou milou atmosféru
Ted jsem koukala o vikendu na Najednou jsme rodina (2018) a Psi domov (2019). Takove mile filmy - trochu komedie a trochu dojak.
Jinak doporucuji poridit Netflix. Ale ac ho mam obcas taky tapu na co koukat ![]()
Já miluju Svatební cestu do Jiljí, to můžu vidět tisíckrát a stejně mě nepřestává bavit
Ale moc novej film to teda není ![]()
My si ted dali filmy Císařův dvojník (2012) a Zelená kniha (2018?) Jeste mam rada Lásky čas a zas bych se koukla na neco od Sandlera, to je nas plan 🙂
@smajlik345 píše:
Venku hnusné počasí tak by to chtělo nějakou komediu nebo fajn film. A tím že si filmy pouštím velmi často i jako kulisu k práci tak už mě nenapadá žádný film, kterých bych neviděla.
Tak pište budu vám vděčná![]()
![]()
I feel pretty - v českém překladu Jsem božská ![]()
Louis de Funes ve všech filmech je skvělý - pro zasmání ideál ![]()
Já miluju české černobílé filmy - třeba „U pokladny stál“ nebo „Nezlobte dědečka“ ![]()
Jestli fakt komedie a na kvalitu nehledíš, jako že to není úplně intelektuálně zaměřený, tak já si spravuju náladu u dvou ujetých filmů. Ledově ostří
blbina na entou, ale ti krasobruslaři ve dvojce jsou tak boží
A co Bob? Další oddechovka, kdo je větší blázen, psychiatr nebo pacient? Ale říkám, oba filmy jsou vyloženě na zasmání, hlubší smysl nehledat! V naší rodině skvělé fungují na depky.
A to Ledově ostří nezaměnit s Ledové ostří
To už je úplně jiný film, nuda, nuda, nuda ![]()
@smajlik345 píše:
Venku hnusné počasí tak by to chtělo nějakou komediu nebo fajn film. A tím že si filmy pouštím velmi často i jako kulisu k práci tak už mě nenapadá žádný film, kterých bych neviděla.
Tak pište budu vám vděčná![]()
![]()
Na komedie s Louis de Funes se můžu dívat stále dokola je to TOP herec. Ale pokud máš Netflix doporučuju 365 dní
![]()

Tak pište budu vám vděčná