Koncert Meky Žbirka nebo Karel Gott

1782
19.11.13 11:49

Koncert Meky Žbirka nebo Karel Gott

Ahoj, moc prosím poradíte mi…potřebuju manželovi koupit k vánocům dárek - nepřeje si nic jiného než jít na koncert Mekyho nebo Karla Gotta… je mi jedno kdy v příštím roce to bude, hlavně abych mu mohla něco dát pod stromek… nemůžu ale na internetu nikde najít kde a kdy se budou jejich koncerty konat… poradíte mi kde hledat??? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
19.11.13 12:00

Zkus zavolat třeba do Sazka Ticket a zeptat se, jestli v příštím roce vůbec nějaký koncert budou mít, případně zareservovat vstupenky. Nebo zavolat do nějakého informačního centra. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.11.13 12:04

Nebudou mít nějaký společný koncert? Že by si to skloubila v jedno ;).
Jinak je to jedno, kterého vybereš, když je má rád oba, za mě Žbirka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.11.13 12:06

http://www.karelgott.com/ Zkus pohledat :)
Jinak za mě Karel, Žbirku nemusím jak písničkama tak jako osobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
19.11.13 12:14

Zavolala bych do Ticketpra, Ticketstreamu a podobných… :) mají o nastávajících akcích přehled :) Nebo by to měli mít oba zpěváci na svých webových stránkách, většinou tam mají vypsané koncerty na nějakou dobu dopředu :) Já bych nešla ani na jednoho, ale když už bych se musela rozhodnout, tak bych se asi přiklonila ke Kájovi :) Ale pokud má manžel rád oba, tak to máš jednodušší :) Hodně štěstí při hledání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.11.13 14:06

Moc děkuji :) už mám koupený lístky :) na ticketstream se objevil koncert na hradu loket, je to sice 300km ale to neva :) žádnej jinej nikde není a je zvláštní že tento je pouze na ticketstreamu :) mám 5 řadu, je to v amfieátru hradu loket tak jenom doufám že nebude pršet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí