Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
Ale proč teda nediskutuješ normálně, nebo nepíšeš blog nebo knihu nebo já nevím? Co je zábavného na tom vytvořit problém a pak si číst rady nebo hejty? To je to, co nechápu
konečně „tu osobu“ někdo odsoudil. Já ji chápu. ![]()
@Ba-stet píše:
Ale proč teda nediskutuješ normálně, nebo nepíšeš blog nebo knihu nebo já nevím? Co je zábavného na tom vytvořit problém a pak si číst rady nebo hejty? To je to, co nechápu
Všimni si, že zde diskutuje normálně.
Normálně házela témata do placu a koukala, kolik slípek se slétne.
@Ba-stet píše:
Jeden z mých koníčků je online textový roleplay, většinu energie soustřeďuji do toho. Zde jsem si často chodívala odpočinout po napsání vyčerpávajícího příspěvku do jeskyně. Čtení hejtů zde pro mě bylo nějakým zvráceným způsobem uklidňující. Přirovnala bych to k padesáté smrti u jedné hry, co mám aktuálně rozehranou.
@Ba-stet píše:
Já bych řekla, že je to o dost jednodušší než tu odhalovat své pocity a duši. Ne každý na to má koule. Vytvořit imaginární figurku ze svých frustrací je jednodušší a víc anonymní. Já to svým způsobem chápu.
Vždyť je tu nespočet diskuzí, kde potomek vylívá frustraci na rodiče a spousta lidí ty problémy bagatelizuje, protože si nedokáží představit, že může být rodič prostě a jednoduše magor.
Matka je vždycky svatá, Napsat to sem z pozice dcery, dostane sodu, jak to maminka myslí dobře.
@Parninas píše:
Já bych řekla, že je to o dost jednodušší než tu odhalovat své pocity a duši. Ne každý na to má koule. Vytvořit imaginární figurku ze svých frustrací je jednodušší a víc anonymní. Já to svým způsobem chápu.Vždyť je tu nespočet diskuzí, kde potomek vylívá frustraci na rodiče a spousta lidí ty problémy bagatelizuje, protože si nedokáží představit, že může být rodič prostě a jednoduše magor.
Spíše se snažím tyto nelibé pocity ventilovat svým blízkým přátelům, případně své terapeutce. Obávám se, že na emiminu by to pro mě asi nemělo smysl.
@PaníBovaryová píše:
Matka je vždycky svatá, Napsat to sem z pozice dcery, dostane sodu, jak to maminka myslí dobře.
Nevím. Přijde mi že nakonec dostane sodu úplně každej nebo v podstatě každej. Protože vždy v tom někdo může vidět něco co ho bude dráždit.
Ja teda nikdy nejak moc nepremyslela o tom, zda jsi skutecna, protoze i kdyz se mi to kolikrat uz zdalo prehnany, tak par podobnych lidi jsem potkala i v realu, takze by me to asi ani neprekvapilo.
Nicmene se mi ted velmi ulevilo - jelikoz jsi fiktivni ty, jsou fiktivni i tve deti - a ja jsem strasne rada, ze ty dve holky ktere by takhle trpely proste neexistujou ![]()
@Magika VonCary píše:
Ja teda nikdy nejak moc nepremyslela o tom, zda jsi skutecna, protoze i kdyz se mi to kolikrat uz zdalo prehnany, tak par podobnych lidi jsem potkala i v realu, takze by me to asi ani neprekvapilo.Nicmene se mi ted velmi ulevilo - jelikoz jsi fiktivni ty, jsou fiktivni i tve deti - a ja jsem strasne rada, ze ty dve holky ktere by takhle trpely proste neexistujou
Trpí jiní lidé. Ale kdyby se měl člověk stresovat utrpením cizích lidí, nejspíše by neměl čas na nic jiného. ![]()
@me57h online DnD? ![]()
Za mě dobrý, udělala jsi si tu nevědomky dost solidní sociologický výzkum ![]()
Opravdu se tu najdou lidi, kteri jeste budou @me57h tleskat… a to jenom proto, ze trosku pozmenila smer jeich prispevku?
@me57h píše:
Spíše se snažím tyto nelibé pocity ventilovat svým blízkým přátelům, případně své terapeutce. Obávám se, že na emiminu by to pro mě asi nemělo smysl.
Dobře děláš.
Na vyblití negativity taky doporučuju terapie všemi deseti.
Já sem sama teď přestala chodit, protože když jsem měla slabou chvilku a popustila jsem uzdy emocím, tak se to moc nesetkalo s pochopením. Jsou tu diametrálně jiné bubliny a věkové skupiny, chápu to. A pak teda hlavně hodně ostrá atmosféra, kde si člověk musí dávat pozor na jazyk aby nedostal po čuni.
Řešit tu reálné problémy je trochu snové, spíš je to tu na pobavení.
@vokishka píše:
Vyvazit by to mohlo odhaleni anonyma z korona diskuse.TTo by byl bomba vecer
Na 20 000 stránkách požádáme o odhalení admina, jako výroční dárek. ![]()
@Scara píše:
@me57h online DnD?
Za mě dobrý, udělala jsi si tu nevědomky dost solidní sociologický výzkum
Něco takového, ale s volnými pravidly. Zabíjím takhle čas už dlouhodobě. Tento profil byl vlastně jedna z dalších rolí, rozdíl byl akorát v tom, že jsem to tady rozjela sama.