Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udelej si test znovu, jestli je stale pozitivni, to te uklidni
a je brzo si myslim… ja byla na utz asi az 10dni po pozitivnim testu, ze pry by tam driv stejne nebylo co videt
Ahoj, hlavně v klidu, ještě není nic ztraceno. U mě byla vidět opravdu malilinka tečka 4+6, možná dokonce i později. Tak ještě výdrž, v počáteční fázi těhotenství ti dokáže udělat veliký rozdíl jen pouhý den. Takže panikařit bych začala až příští týden, pokud na ultrazvuku stále nic nebude. Hodně štěstí, a neboj určitě to bude v pořádku ![]()
Mně viděli na UZ těhotenství až v 9. týdnu. Kašli na to a nechoď tam dřív než v 10. týdnu a máš klid.
Jestli jsi 3+6 a teprve budeš 4 + tak je to fakt moc brzy. Na prohlídku jít nejlíp 7-8tt a nemusíš tam nic lovit a je jasno. Je to tady pořád dokola když běžíte s mokrým testem hned na gyndu a Čekáte kdoví co dva týdny po oplodnění
Příspěvek upraven 21.10.19 v 08:48
Mně vždycky objednávali až tak na 9. týden, dřív prý nebývá nic moc vidět, koneckonců ve 4. týdnu je to asi tak milimetrová ťupka
@pikola volala jsem doktorce ohledně duphastonu, zda mám dále užívat a ona sama si mě pozvala, kdyby bylo na mě, tak jdu taky až třeba příští týden. A dnešním dnem jsem konec 4.týdne, zítra 5.týden
@Anonymní píše:
@pikola volala jsem doktorce ohledně duphastonu, zda mám dále užívat a ona sama si mě pozvala, kdyby bylo na mě, tak jdu taky až třeba příští týden. A dnešním dnem jsem konec 4.týdne, zítra 5.týden
Hele je ani ne 9 ráno pondělí a test jsi dělala v sobotu ![]()
Já jsem kontrolu, na které by byl vidět váček, prošvihla
Poprvé mě vzal doktor v 6tt a to mě ještě předem upozornil, že asi nebude nic vidět (ale nakonec bylo vidět). Takže máš čas ![]()
@pikola Já taky volala k Dr. s mokrým testem a na kterém ani zdaleka nebyla čárka stejně silná jako kontrolní. Ale volala jsem hlavně protože to doktor chtěl a kvůli lékům. Minulé těhotenství nedopadlo takže se tohle muselo hlídat už od začátku, samozřejmě si mě pozval +- v 5tt, dřív by nešlo nic vidět.
A co se na všechny tyto otázky zeptat rovnou lékařky? To je logika jako stehno, dojít k doktorce, vše odkyvat a pak se na to ptát „expertek“ na emiminu. Myslím, že ta lékařka studovala dost dlouho, aby dokázala tyto dotazy zodpovědět.
@NinaU. Jako vážně byl tenhle komentář nutný? Zakladatelka se ptá na naše zkušenosti, a hlavně chtěla uklidnit a slyšet dobré zkušenosti. Od toho tady to eMimino je, nebo ne? Že vás to některé baví ![]()
@NinaU. Milá paní chytrá, samozřejmě, že dr mi řekne, že to normální je, mají své a navíc to tolik neřeší jako já. Emimino je snad od toho, aby si sem ženy psaly typy, rady, zkušenosti. Když se ti tohle nelíbí, tak běž dál.
Ahoj, zítra bych měla být 5.týden od poslední menstruace a 15.den od ovulace. Ještě v sobotu ráno jsem si dělala test a byl jasně pozitivní, dnes jsem byla na utz a paní doktorka viděla jen sliznici vysoko
. Může být opravdu brzy na to, aby šel vidět alespon gestační váček? Odebrala mi krev na HCG a dnes odpoledne nebo zítra ráno by mi měla napsat výsledek, pokud bude pozitivní, tak příští úterý na kontrolu, což bude už 6.týden od menses
. Miminko jsme moc chtěli, strašně dlouho, zmizely mi dokonce i cysty, které tam byly už delší dobu, takže vše bylo čisté. Moc prosím o Vaše názory a zkušenosti, kdy u Vás šel vidět gestační váček.